itiraf ediyorum Flag attim...

Bu forumda yabancı forumlarda flag botu arayanlar vardı bak botu almamış sadece aramış adamları sınırsız banladılar. Şimdi herkes flaglar ,botlar havada uçuşmuş.Açık açık söyleyenler kayıtlar olan insanlar banlanmayacak mı?
Kusura bakma [MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT hocam flag atmayın diye konu açan sizdiniz.Bir kanal kapandı diye mi flag attın. Hadi attın insanları tevşik ediyorsun şu an resmen flag atmaya.

Artık herkes birbirine flag botu satar. Lisanslar havada uçuşur.

Bir kere bile flag atmış kişilerin artık gözümde değeri kalmamıştır.Kimse de alınmasın gücenmesin.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=25964]battusay[/MENTION] Kisaca forum yonetimi.Bu arkadaslarin banlanmasini talep ediyorum.Konuda millet ciddi bir sekilde dusunce ve fikrini belirtirken geyige cevirmek derdindeler.Birazcik yasinizin adami olup mesaj yazacaksaniz duzgun mesaj yazin.7 yasindaki cocuklugunuza donmeyin yazdiginzi mesajlarla.Milletide salak yerine koymaya kalkismayin.

Kimseyi salak yerine koyduğumuz yok :) ortalık karıştı bu bir gerçek, biz fikir belirtirsek bu defa fikir belirtmekten ban yiyoruz. fikir belirtmemek en doğrusu.

"Hak edene nefes olunur ! " diye bir söz vardır ya, hak edene nefes değil kabus olunmuştur. kahramanı [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] dir.
Abi bence gerekeni yapmışsın hatta istemediğin halde zorla. Yapcak birşey yok. Eğer bu egoistliği yapan bu forumun admin'i ise burdan ona sesleniyorum. İnancın varsa birazcık empati kur arkadaşım.

" Egoistlerin en iyi tarafı; sürekli kendilerinden bahsettiklerinden dolayı gıybet yapmamalarıdır. "

Bu forumda yabancı forumlarda flag botu arayanlar vardı bak botu almamış sadece aramış adamları sınırsız banladılar. Şimdi herkes flaglar ,botlar havada uçuşmuş.Açık açık söyleyenler kayıtlar olan insanlar banlanmayacak mı?
Kusura bakma @serkanYT hocam flag atmayın diye konu açan sizdiniz.Bir kanal kapandı diye mi flag attın. Hadi attın insanları tevşik ediyorsun şu an resmen flag atmaya.

Artık herkes birbirine flag botu satar. Lisanslar havada uçuşur.

Bir kere bile flag atmış kişilerin artık gözümde değeri kalmamıştır.Kimse de alınmasın gücenmesin.
Ustad ben zaten bunlari dusunerek ve dikatda edersen yonetimi konuya cekmek icin gerekeni yazdim.Varsa cezasi versinler.Bugune kadar acik ve net olmakdan dolayi kaybetmedim Allaha sukur,Bu konuyuda ban korkusu yuzunden sagima soluma anlatip yoluma bakmadim.Bu yuzden beni banlasinlar banlamasinlar derdinde degilim.Dediklerinede hak veriyorum haklisin.

Burada 15 16 yaşında çocuklar flag dükkanı kurduk gel sende bize katıl diye bir yöneticiye teklifte bulunup ifşa olduğunda çocuğun kendini savunma şekli aynen şuydu ''yapmayan var mı? onlarda yapıyor kimse kimseyi kandırmasın.'' Kimine göre kendini savunma mekanizması kimine göre gözünü para bürümüşlük vs vs.. Açık yüreklilikle flag attığını söylemişssinde üstad izninle bir sorum olacak?. Hırsına yenik düşüp attığın ilk flagmıydı?

Kimseyi salak yerine koyduğumuz yok :) ortalık karıştı bu bir gerçek, biz fikir belirtirsek bu defa fikir belirtmekten ban yiyoruz. fikir belirtmemek en doğrusu.
O zaman adam gibi mesaj yazacaksin.Yazdiklarina dikat edeceksin.Terbiyesizligin luzumu yok sedat.Utanmadan cevap veriyorsun daha..

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

Burada 15 16 yaşında çocuklar flag dükkanı kurduk gel sende bize katıl diye bir yöneticiye teklifte bulunup ifşa olduğunda çocuğun kendini savunma şekli aynen şuydu ''yapmayan var mı? onlarda yapıyor kimse kimseyi kandırmasın.'' Kimine göre kendini savunma mekanizması kimine göre gözünü para bürümüşlük vs vs.. Açık yüreklilikle flag attığını söylemişssinde üstad izninle bir sorum olacak?. Hırsına yenik düşüp attığın ilk flagmıydı?
Evet son 1.5 yildir ilk attigim flag di ve isteyerek attigim flagdi.Yanliz ben baskasi degilim neyse onu yazarim bu yuzden keske herkes yapabildigini yasadigini acik acik yazma cesaretini gosterebilse.

O zaman adam gibi mesaj yazacaksin.Yazdiklarina dikat edeceksin.Terbiyesizligin luzumu yok sedat.Utanmadan cevap veriyorsun daha..

Terbiyesizlik yapan yok, cevapta mı vermiyelim..
Ne yazık ki biz bir şey yazalım banlayalım diye pusuda bekleyenler var.
Fikir özgürlüğümü var yok. Bir çok yöneticinin kendisine göre kuralları var, yazılı kurallardan hariç.
Agresifliğinin sebebi ne ona da anlam veremedim açıkçası

O botla kaç kişinin canını yakıcaksın ? Hala isterim böyle bir güç diyorsun.Millet flag atanların adresini bulsa evinde vurucak o derece sinirlendirici bir şey.

Yeterince flag reklamı yaptık daha fazla yazmasak hepimizin adına iyi olucak

lan çocuk adam kabul ediyor hala üsteliyorsun. amacın ne ?

senin şuan ortak oldugun adamın kirli çıkılarını buraya döktürtme

ağzımı açtırmayın benı. adam kabul ediyor hala ezmeye çalışıyorsun

Terbiyesizlik yapan yok, cevapta mı vermiyelim..
Ne yazık ki biz bir şey yazalım banlayalım diye pusuda bekleyenler var.
Fikir özgürlüğümü var yok. Bir çok yöneticinin kendisine göre kuralları var, yazılı kurallardan hariç.
Agresifliğinin sebebi ne ona da anlam veremedim açıkçası
Sedat ben agresif degilim :D oyle huyumda yok bilirsin beni.Madem ban korkun var forumda o zaman olmayacak yerlerde olmayacak mesajlar yazmak yerine hic yazma cayini kahveni cekirdegin ial otur f5 yap oku izle.Senden istedigim bu.

şimdi şöyle birşey var youtube bir yarışmadır herzaman en iyisi kazanır belki onların ekmeğiyle oynamak istemezsiniz ama o sizinkiyle rahatca oynar bence isteyen istediği şekilde flag atabilir soruyorum bu forumda herkez sahte telif yemiştir demekki artık bu iş ekmekle oynamakdan çıktı yarışma haline geldi siz atmasanızda o atıcak zaten.
yanlışmı düşünüyorum ?

Youtube da hiçbir içerik ( eğer özgün değilse) kimsenin babasının malı değildir. Sen aylardır aynı kategoride çalışıyosundur biri gelir sana ortak olur. İsterse videoları senden spamler ama yinede tek laf edemezsin. İçerik sana ait değil çünkü. Herkes ekmeğini yer.

Tutupta karşı taraf sana zarar vermeden bişey yapamazsın. Ama tutupta senin ekmeğine göz dikip flag atarsa o zaman karşı taraf ne yapsa haklıdır. Flag de atar kanalını da kapattırır. Ben olsam allahından bul der çeker giderim o kategoriden. Serkan hocam flag atmış ona da sonuna kadar hak veririm. Biz flag atmaya değil tek taraflı flag atmaya küfrediyoruz.

Klavuzu karga olanın burnu ......... çıkmazmış. Şu konu silinsinde kurtulak :D

Sedat ben agresif degilim :D oyle huyumda yok bilirsin beni.Madem ban korkun var forumda o zaman olmayacak yerlerde olmayacak mesajlar yazmak yerine hic yazma cayini kahveni cekirdegin ial otur f5 yap oku izle.Senden istedigim bu.

Ban korkusu yok abi, sadece kendi kurallarını koyan bir kaç kişi var ve bunlarda bir birinin çok yakın arkadaşı, ben burada fikri belirtsem birinin görüşüne karşı olacak gelip kafasına göre ban atacak. Ben bunu belirtiyorum. en mantıklısı benim yazdıklarım oluyor, öyle yapıyorum zaten aldım çayımı f5 izliyorum sizi :D

Gereksiz reklam yapiliyo millet cesaretleniyo o bile flag attiysa biz niye atmiyalim diyen vardir suan

Arkadaş herkez yüklesin , herkez kısmetini yer....Ama çekemeyen eşrefsizlerede haddini bildirmek gerekitği kanaatindeyim ve [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] reis eline sağlık iyi yapmışssın.

Evet son 1.5 yildir ilk attigim flag di ve isteyerek attigim flagdi.Yanliz ben baskasi degilim neyse onu yazarim bu yuzden keske herkes yapabildigini yasadigini acik acik yazma cesaretini gosterebilse.[/QUOTE]
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Mesele açık yüreklilikse O zaman keşke o çocuklarda bu açık yürekliliği gösterdiklerinde keşke o kadar hırpalanmasalardı. Amacım o çocukları ve yapılanı savunmak değil sadece anlatmak istediğim flag atmanın edebi olmaz bence kolay gelsin..

Son düzenleme:
böyle bir konu görünce bende kendi derdimi paylaşayım hemen.

30 mayıs 2015 saat 03:04'te bir karaktersiz benim üzerine titrediğim ve özgün olan çocuk kanalıma flag atmış. karaktersiz arkadaş biz o videolardaki en ufak sesler için profesyonel seslendirme hizmeti satın alarak iş yapıyoruz. büyük ihtimalle bunu yapan insanlık dışı şahıs forumdadır buradan sesimi duyarda bir daha kimsenin ekmeğiyle emeğiyle oynamaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri