Kanal HIRSIZLIGI :@

• Kullanıcı Aprcc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
benımkını ucuran da bu adam aynı adsense kimligi kim ula bu herıf :@
databilime camur atmayalım hemen arkadaslar belkide o degildir gunahına gırmeyelım

176.41.170.247 ip adresı ıle erısmıs linux kullanıcısı . istanbuldan
o ip adresini hem r10da hemde buradaki yöneticiler tarafından sorgulatmak gerekiyor ki kim olduğu çıksın ortaya.

Şimdi suçu durduk yere databilim in üzerine yıkmak olmaz.

Suçluluğu ispat edilene kadar herkes masumdur diye bir söz var. İnsanların üzerine böyle suçları yıkar gibi konuşmayalım. İnşallah şu mübarek günde yapanın yanına kar kalmaz dostum sıkma canını

Sistemde açık bulmuş olabilirler. Yalnız hangi ..... yanlış zamanda hack lemiş.

Arkadaşlar adam Linux kullanıyorsa VDS'den hacklemiş olamazmı? İp'de vds ye aittir o zaman

Konuyu databilime bildirirseniz sistemlerini kontrol etsinler

Nadir sancak adında bı herif Jitemınde kanalını bu herıf ucurmus. kanalın calındıgını gorunce aklıma bişey geldı eger kanalı kurtaramasaydım cok fena edıcekdım ama kanalı kurtardım . eger ki kanalı bu kısı tarafından calınan olursa kurtaramazsa bı ıcabına bakacaz bu herıfın .

nasıl dava acabilirim yardımcı olabilirmisin .

Arkadaşlar adam Linux kullanıyorsa VDS'den hacklemiş olamazmı? İp'de vds ye aittir o zaman

vds yada server degil . sanırım linuxa nası baglanılıyor bilmiyorum ama uzakmasaustu baglantısı baglanamadı

savcılıkla istediğin sonuca ulaşman ve burada diğer mağdur olabileceklere yardımının dokunması çok uzun sürecektir bence , hack ler bu akşam ortaya çıktı yarın ola hayrola bakalım yarın uykusundan uyanıp hesabı hacklenen kac forum üyesi daha çıkacak hepinizin ortak yönü hackleyen kişiye götürecektir sizi ;)

savcılıga basvursan ne olacak :D 1 sene mahkeme sonrada bırsey cıkmayacak karsına hocam

dostum cıkmasada ben yarın emniyete gidicem bu yaptıgı dogrubırsey degil ve benım emeklerım var bu kanalda tmm vıdeolar benım olmasada bı emek verıp ben bu kanala bınlerce vıdeo atmısım aramısım taramısım parayı ben kazanmısım herif gelip benım paramın ustune oturcak oyle işe boyle iş 10 sene surse ben bu ısın pesindeyim

dostum cıkmasada ben yarın emniyete gidicem bu yaptıgı dogrubırsey degil ve benım emeklerım var bu kanalda tmm vıdeolar benım olmasada bı emek verıp ben bu kanala bınlerce vıdeo atmısım aramısım taramısım parayı ben kazanmısım herif gelip benım paramın ustune oturcak oyle işe boyle iş 10 sene surse ben bu ısın pesindeyim

tabıkı hakkın neyse arayacaksın bır zulmun karsısında susmak da hata. ama dediğim gıbı suankı adalet sıstemı pek uygun degıl suclular ceza alması gerekırken bas tacı yapılıyor malesef :S

7363162982516502 bu ads hesabıyla benim bilgilerimde degiştirilmiş.Ortak noktamız databilim sanırım.

tabıkı hakkın neyse arayacaksın bır zulmun karsısında susmak da hata. ama dediğim gıbı suankı adalet sıstemı pek uygun degıl suclular ceza alması gerekırken bas tacı yapılıyor malesef :S

Aynen öyle dostum. Bu ülkede adalet sadece bayan ismi ne yazık ki.

Aprcc içerde ne kadar paran vardı ? Kanalında kaç bin video vardı ? Günlük ne kazanıyordun ? Merakımdan soruyorum yanlış anlama.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri