Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar Nisan ayı çalışmamı doldurdum. Mayıs ayı için ancak söz verebilirim. Ölmez yaşarsak
Allah uzun ömür versin öyle deme, bol kazançlar.Arkadaşlar Nisan ayı çalışmamı doldurdum. Mayıs ayı için ancak söz verebilirim. Ölmez yaşarsak
Arkadaşlar bu ara psikolojim çok iyi değil. Vaktimde yok. Gerekli yorumları forumda yapıyorum zaten. Başka yerden irtibata geçmeye lüzum yok.
Hayırlı işler bu arada tekrardan Kenan..
Teşekkürler fatih sağolasın. Ref yaptık seninde başını ağtırrık kusura bakma
Arkadaşlar bu ara psikolojim çok iyi değil. Vaktimde yok. Gerekli yorumları forumda yapıyorum zaten. Başka yerden irtibata geçmeye lüzum yok.
Hayırlı işler bu arada tekrardan Kenan..
Teşekkürler fatih sağolasın. Ref yaptık seninde başını ağtırrık kusura bakma
siliyim numarayı el alışkanlıgı olmuş.
3 tane almak istiyorum liste ye yazarsan sevinirim
Estafurullah Kenan.. Sistem hakkında görüşümü forumdan yapıcam arkadaşlara.. Fakat hemen yorum isteyenler var..Bu iş için hemen yorum yapılamazki dimi..
Alanlara hayırlı olsun. Sistem dışında Kenan için yorum yapmama gerek yok. Zaten forumda nasıl bir yönetici olduğunu herkes biliyor.. Yani onun yaptığı iş alınır..
Senin için yazmadım Samet kardeşim. Ama sen bilirsin sıkıntı yok. Aramışsın yeni gördüm müsait değildim.. Hala değilim..
[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] Hocam mayıs ayi için 3 adet site olarak beni de listeye eklerseniz sevinirim. Hayirli satışlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.