Kazanç Sağlayan Dilediğiniz Dilde Site

Arkadaşlar Nisan ayı çalışmamı doldurdum. Mayıs ayı için ancak söz verebilirim. Ölmez yaşarsak

Arkadaşlar bu ara psikolojim çok iyi değil. Vaktimde yok. Gerekli yorumları forumda yapıyorum zaten. Başka yerden irtibata geçmeye lüzum yok.

Hayırlı işler bu arada tekrardan Kenan..

Arkadaşlar bu ara psikolojim çok iyi değil. Vaktimde yok. Gerekli yorumları forumda yapıyorum zaten. Başka yerden irtibata geçmeye lüzum yok.

Hayırlı işler bu arada tekrardan Kenan..

Teşekkürler fatih sağolasın. Ref yaptık seninde başını ağtırrık kusura bakma

mayısa listesinde olmak isterim 2 adet ile

ben bu konuya bir abone olayım ilerde lazım olur

3 tane almak istiyorum liste ye yazarsan sevinirim

Teşekkürler fatih sağolasın. Ref yaptık seninde başını ağtırrık kusura bakma

Estafurullah Kenan.. Sistem hakkında görüşümü forumdan yapıcam arkadaşlara.. Fakat hemen yorum isteyenler var.. :) Bu iş için hemen yorum yapılamazki dimi..

Alanlara hayırlı olsun. Sistem dışında Kenan için yorum yapmama gerek yok. Zaten forumda nasıl bir yönetici olduğunu herkes biliyor.. Yani onun yaptığı iş alınır..

siliyim numarayı el alışkanlıgı olmuş.

:) Senin için yazmadım Samet kardeşim. Ama sen bilirsin sıkıntı yok. Aramışsın yeni gördüm müsait değildim.. Hala değilim..

Son düzenleme:
[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] Hocam mayıs ayi için 3 adet site olarak beni de listeye eklerseniz sevinirim. Hayirli satışlar.

Estafurullah Kenan.. Sistem hakkında görüşümü forumdan yapıcam arkadaşlara.. Fakat hemen yorum isteyenler var.. :) Bu iş için hemen yorum yapılamazki dimi..

Alanlara hayırlı olsun. Sistem dışında Kenan için yorum yapmama gerek yok. Zaten forumda nasıl bir yönetici olduğunu herkes biliyor.. Yani onun yaptığı iş alınır..

:) Senin için yazmadım Samet kardeşim. Ama sen bilirsin sıkıntı yok. Aramışsın yeni gördüm müsait değildim.. Hala değilim..

sıkıntı olmaz zaten olsa o şekilde yazmassın herkezin derdi var yani abartarak yazmaya gerek yok neyse eyvallah ben aldım alcagımı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri