nette sürekli gördügm bi yazı var,her gördügümde gülüyorum...normalde devlet sokaga çıkma ysagı ilan eder,halk ısrar eder dışarı çıkmak için.bizde halk ilk günden beri sokaga çıkma yasagı gelsin diye isyan ediyor,devlet buna karşı çıkıyor.gerçektende başka ülkede görülecek bişey degil şu durum

tabi olay ekonomi ile alakalı,hepimiz biliyoruz bunun altından kalkabilecek bi ekonomimiz yok ne yazıkki.yani yasak beklemek çok mantıksız bu durumda...bakıyoruz mesela fransada başkanları çıkmış diyor ki siz evde oturun,parayı pulu bana bırakın,o benim derdim.kimsenin maddi konuda sıkıntısı yok,o adam rahat rahat oturur evde tabi.bizde insanların çogu zorunlu olarak işe gidiyor,üstelikde geneli kalabalık ortamlarda,yüzlerce/binlerce kişiyle birlikte çalışıyor.çalışmak zorunda...devlet bırak bu konuda yardım etmeyi,faturaları dahi iptal etme/erteleme yapmadı bildigim kadarıyla.dışarı çıkmayın,internetten ödeyin faturanızı diyorlardı kolaylık olarak.para kazanmayan adam,nasıl ödeyecek bu faturaları