Allah kimseyi bu duruma düşürmesin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ajkfajksfafjkaj bakış açısına bak yaa. size ne güzel kardeşim?
Bana ALLAH'ın indirdiği Kuran-ı Kerim ve Hazreti Muhammed Mustafa (sallallahu aleyhi vesellem) efendimin sünneti güzel, çünkü burada amacınız dalga geçmek olabilir fakat dalga geçeyim derken kadına özgü bir şeyi siz erkekte deniyorsunuz oluyor kadına benzemek? Ne yapacağız şimdi![]()
Bana ALLAH'ın indirdiği Kuran-ı Kerim ve Hazreti Muhammed Mustafa (sallallahu aleyhi vesellem) efendimin sünneti güzel, çünkü burada amacınız dalga geçmek olabilir fakat dalga geçeyim derken kadına özgü bir şeyi siz erkekte deniyorsunuz oluyor kadına benzemek? Ne yapacağız şimdi![]()
iyi akşamlar hocam
Skrillex'in tarzının şu olduğunu biliyorsundur umarım hocam?![]()
Sana söyleyeyim mi ne yapacağını?
SEN YAPMAYACAKSIN. Çeşitli sebeplerle doğru bulmadığın şeyleri uygulamayacaksın.
Ama ona buna da hocalık taslamayacaksın.
teşekkürler.Amacı eğlence olmuş ve keyiflide birşey çıkmış ortaya elinize sağlık
videolar çok uzun hocam kısaltın bence biri yorumda da belirtmiş![]()
görüntü kalitesi neden bu kadar kötü, küçük resim de öyle ?
Bursa yolcusu kalmasın kanalın son videosu bir kaç yıl sonra orada sonlanir , oradaki arkidişlerde eğlence için yapıyorbir müslüman kardeşimde; erkeğin kadına kadının erkeğe benzemesinden bahsetmiş. Haklısın ama takma sen kafana bu ülkede para için şeyini şey ettiren şeyler var
konu sahibinede Allah islah etsin, etmeyeceksede başarılarının devamını diliyorum
![]()
Bursa yolcusu kalmasın kanalın son videosu bir kaç yıl sonra orada sonlanir , oradaki arkidişlerde eğlence için yapıyorbir müslüman kardeşimde; erkeğin kadına kadının erkeğe benzemesinden bahsetmiş. Haklısın ama takma sen kafana bu ülkede para için şeyini şey ettiren şeyler var
konu sahibinede Allah islah etsin, etmeyeceksede başarılarının devamını diliyorum
![]()
Bir arkadaş daha bu konuda mesaj yazdı cevap vermedim tartışma ortamı olmaması için.Yalnız size vereceğim.Sizin gibi düşünen diğer arkadaşlara da cevap niteliğinde olur.Dinimizde erkeğin makyaj yapmasının hatta bırak erkeği kadının da yapmasının yanlış olduğunu,peygamber efendimizin hadislerini hepsini biliyoruz.Biz burada sadece sohbet muhabbet olsun diye öylesine boyadık yüzümüzü.Yani bunun neresinde özendirme ve erkeğe makyaj yapma var.Zaten videonun amacının makyajın erkeğin yapmaması gereken birşey olduğunu sohbet ile eğlence yolu ile aktarmak.Yani tutup da insanlara farklı şeylere sürükleme gibi bir niyetimiz yok ve inancımız da yerinde hamd olsun.O nedenle siz ve sizin gibi düşünenlere umarım açıklayacı bir cevap olmuştur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.