Mnote Adlı Yöneticiden Şikayetçiyim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapma hocam bu sözde ne var ? Alınganlığın bu kadarına da pes diyeceğim ama alınganlık yapılacak bir şey göremiyorum

Şaka amaçlı açtın sandım bu konuyu

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende kötü niyetli değil.... sen yanlış anlamışsın hocam....
Dünya ahiret kardeşim (bacım) olsun: (deyiminin anlamı) Karşı cinsten bir kişi yada bir tanıdıktan söz ederken "ona el sürmem, kötü gözle bakmam" anlamında kullanılır.
Dünya Alem: Herkes.
Dünya, başına dar olmak (gelmek): Çok sıkılmak, büyük bir çaresizlik içinde kalmak.
Dünyası başına yıkılmak: Büyük bir yıkıma uğrayıp bütün umutlarını ve mutluluğunu yitirmek.
Dünya bir araya gelse: Bütün insanlar tersini savunsa yada engel olmaya kalksa da...
Dünya evi: Evlilik.
Dünya evine girmek: Evlenmek
Dünya, gözüne (ona) zindan olmak: Büyük bir karamsarlık ve umutsuzluk içine düşmek.
Dünya gözüyle (görmek): Ölmeden önce sağlığında görmek.
Dünya güzeli: Olağanüstü güzel (kadın).
Dünya kadar: Pek çok.
Dünya malı (nimeti): Varlık, servet.
Dünya penceresi: Göz.
Dünya varmış: Sıkıntılı bir durumdan kurtulan kişinin söylediği söz.
Dünya yıkılsa umurumda değil: Hiçbir şeyle ilgilenmez, sorumluluk duygusu taşımaz, tasasız, kaygısız.
Dünya yüzü görmemek: Rahata ve huzura kavuşamamak.
Dünyada: Hiçbir vakit, asla. Dünyada olmaz, bu hediyeyi kabul edemem.
Dünyadan elini eteğini çekmek: Bir kenara çekilip çevresiyle ilgisini kesmek, dünya işleriyle ilgilenmez olmak.
Dünyadan (dünyasından) geçmek (el çekmek): Hiçbir şeye ilgi duymaz, kimseyle görüşmez, toplumla ilgilenmez olmak.
Dünyadan haberi olmamak: Çevresinde olup bitenleri bilmemek.
Dünyalar onun olmak: Çok sevinmek.
Dünyanın dört bucağı: Dünyanın her yanı, her yönü.
Dünyanın kaç bucak (köşe) olduğunu anlamak: Dünyada neler, ne gibi güçlükler olduğunu, ne gibi dalavereler çevrildiğini, insanın başına neler gelebileceğini öğrenmek.
Dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek: Gereken cezayı vermek, hakkından gelmek.
Dünyanın öbür (bir) ucu: Pek uzak olduğu düşünülen yerler için söylenir.
Dünyaya gelmek: (İnsan) Doğmak.
Dünyaya getirmek: Doğurmak.
Dünyaya gözlerini kapamak: (İnsan) Ölmek.
Dünyaya kazık kakmak (çakmak): Pek uzun ömürlü olmak.
Dünyayı gözü görmemek: Üzüntü, öfke, karamsarlık ve çok mutlu olma gibi durumlarda, başka bir şey düşünememek, ölçülü davranamamak.
Dünyayı toz pembe görmek: Her şeyi güzel ve iyi yönleriyle ele almak.
(Birine) Dünyayı zindan etmek: Çok sıkıntılı bir duruma sokmak.

[MENTION=10]JiTeM[/MENTION] ide şikayet et ozaman oda beğenmiş :D

Berkan bu secimde sana oyumu kullancam eğer ünlemi çözersen

forum yavaş yavaş çöküyor galiba :) üyeliklerin açılması yaramamış.

вєякαη;306275' Alıntı:
wM3VO2.png

Mrblar şikayet etmek veya şikayet almak benim işim değildir. Bu tip olayları hayatımda sevmem ve iyi karşılamam fakat görüldüğü üzere bir yönetici alaycı bir dille karşılık veriyor. Bende bir forum sahibiyim fakat üyelerimle bu şekilde alaycı bir uslüple davranmıyorum her üyeme karşı hassaslığı ön planda tutuyorum. Bu forumda durmamızın amacı birlik beraberlik içinde sorunlarımızın çözümlerini üretmek, hepimiz bu amaçla burdayız Bravo diyorum başka birşey demiyorum insanda hiç bir paylaşım isteği bırakmıyorsunuz !!

Berkan ben sana şöyle bir yorum yapayım...

İbrahimin mesajını herkes kendi kişiliğine göre yorumlar...
Kimisi derki adam yt a gönderme yapmış, kimisi derki benle dalga geçmiş...
Bu kadar basite indirgemeyelim artık şu şikayet mevzularını.

Bana sorsan ben nelerden nelerden şikayetciyim ama bak birşey yapamıyorum :)

Gereksiz konu, mesai kaybı...

Sizin yazdığınızla aynı tonda yazımış ben şahsen kırılacak darılacak bişey göremiyorum.

Ibrahim'in mesajinda bende UNLEM tecrubelerime dayanarak kotu niyet sezemedim. Cunku Unlem aslinda youtube tarafindan getirilmis bir ONLEMdir. Gunlerdir Ibrahim bu unlem sorununun cozulmesi icin ugrasiyor elinden geleni yapiyor.

Biz dahil basariya ulastigimiz nokta su idi. Yarim saat ustu videolari unleme girmeden %100 basari ile gecirmek artik imkansiz hale geldi. Yarim saat alti videolarda %50-60 civarinda basari orani yakaladik.

Tum bunlari goz onune alinca Ibrahim'in yorumu benimde hislerimin tercumani olmus sizin kesin olarak basarabileceginizi soylediginiz konu ile ilgili.

Bunu basaramazsiniz demiyorum. Kimse de diyemez. Fakat su anki youtube guvenlik onlemleri goz onune alindiginda maalesef youtube eski sistemine donmeden soylemis oldugunuz basariya ulasma sansi bencede yok. Su anki sistemde bende dunya gozuyle %100 basari ile unleme dusmeden video yuklemenin imkansiz olduguna inaniyorum.

Bunu basarir iseniz ve paylasmaya karar verir iseniz mesajinizi gorur gormez Tesekkurumu ederim. Zira su an %100 basari (Si,zi bu durumdan kurtaricam cumlesi kesin hukum icerdiginden %100 basari anliyorum cumlenizden) benim acimdan imkansiz.

O cumleyi Ibrahim degil bir baskasi da soylemis olsa fikrim degismeyecekti. Burada Ibrahim yetkili diye O'nu koruyorum sanmayin. Fakat youtubeun su anki isleyisi ile bu cumleden ben acikcasi kotu birsey cikaramiyorum . Aksine gercekler acidir demek geliyor icimden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri