Multi (Birden Fazla Üyelik) Konusu

Genelde kafede olduğum için sıkıtı yok. Olursada sayın admin arkadaşlar sorunu çözerler inşallah

[MENTION=30882]Njkidd[/MENTION] abim olur aynı bilgisayarlardan giriyoruz banlamayın ha :)

Hocam merhabalar [MENTION=22833]2days1sleepingman[/MENTION] uyelige silik atarmisiniz.
Bu arada bu uyeligin sifresini unutmusken [MENTION=12959]idriskhrmn[/MENTION] adli arkadas bana davetiye gondermisti fakat bi arkadasina daha gonderirken team viewers ile birbirine baglanmislar bisiler yapmislar ve arkadas ban yedi konu acamiyor 1 senedir uye forum kurallarini biliyor. Talihsiz bi olay yaşamiş geregini yaparsaniz sevinirim. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

bismillah dün ytparayı rüyamda gördüm multi üyelik açıyordum bi an ulan yasak değilmi ip değişip gir dedim kendi kendime,vay anasını rüyamda bile çalışıyorum iyimi kötümü bilemiyorum hayatımı yt verdim resmen :)

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION]; ile aynı mahallede oturduğumuz için ara ara aynı pc den girmek zorunda kalıyoruz.

[MENTION=30420]Yutup[/MENTION] arkadasim ev ziyaretine geldi gecende ytparayi anlattim uye olmus ayni netten giriyoruz

Yurttan giriş yapıyorum başka üye arkadaş var mı bilmiyorum sıkıntı çıkmaz umarım.

dosmsdos nickli arkadaş akşam misafirimdi aynı pc den giriş yaptık.

Bilgi için not düşüyorum :)

Bilgisayarım bozulduğu için internetcafeden girmek zorunda kaldım. Bilginize.

bugün abime davetiye gönderdim zeuslu adlı üyeyle [eğer onaylanırsa] aynı ip'den gireceğiz ytpara yönetiminin bilgisine sunarum :D

Arkadaş Ytpara üye olmak istiyordu bende davetiye sistemini kurcaliyordum gonderememistik ben bi seyler deneyip geldi mi geldi mi soruyordum sonra teamviewer ile bağlandim davetiyeler gelmiyormu diye arkadaş hesabindan çıkıp başka hesabina geçti 2 tane varmış galiba banli bansiz anlamadim, sonra davetiye ggönderemedim çıktım teamdan ve kendi hesabimda f5 yapayim dedim ve BAN! Cidden şoka girmistim :(

Şubattan ya da Ocaktan beri ilk defa yorum yazıyorum ozlemisim :)

Forumda 1 senelik uyeydim ve silver uyeydim , multi ban in ne olduğunu biliyordum fakat ki anlamsizca şeyler oldu. Teşekkürler.

Abimle aynı İP'den giriş yapıyoruz.Abimin nicki [MENTION=32216]ardacanbb[/MENTION]

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]; [MENTION=10783]RocKSceN[/MENTION] ile aynı interneti kullanıyoruz

Son düzenleme:
Selamlar. [MENTION=26914]pcaç[/MENTION] ile aynı işyerinden arada sırada bağlanıyoruz bilgilerinize.

hesabımdan işlerimden dolayı sık sık başka şehirlerden farklı bilgisayarladan kullanıcı girişi yapmaktayım. Bilginize.

Aynı evde 2 farklı pc den giriş yapıyorum. Bilginize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri