MultiColor Network Güncel Kriterler

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Çok saol kardeşim gelmiş.. Birde şey sorucam dostum sana.. Bu formu ben doldurdum. Fakat enpara hesap numarasınada iban noyada iban numarasını yazdım.. Şubeyede internet şubesi yazdım.. Çünkü hesap numarası gözükmüyor hesapta.. Ayrıca usd hesabını yolladım.. Umarım böyledir.. :) Birde hesap no olmazsa zaten paypal ve webmoney cüzdanı yolladım. Sanırım sorun çıkmaz..

tl hesabını yazın hocam banapm den filan ben düzelteyim. Sınavlarım var şuan onlara çalışıyorum ben den bugünlük bu kadar :)

---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 20:05 ----------

partner almak istese bile youtube izin vermiyor

aynen dediğiniz gibi telifli kanal alınamıyor.

skpe ekler misiniz hocam: opciga

benim iki kanala davetiye gelmemiş.

6 gün önce başvuru yaptığım milyon gösterimli kanal için davet gelmiş hemen kabul ettim.
Milyon gösterime yakın kanallarımı
11.11.2015 tarihinde 11 adet kanal ile başvurumu yaptım. Hayırlı uğurlu olsun.
İnşallah o kanalları bu kadar beklettiğime değecek bir partner olurlar.
Hayırlısı dedik ve girdik bakalım.
Yolunuz açık olsun gençler.

beyler benim 30 kanalıma yakın kanala davetiye geldi ama ben 2 3 kanalın daveti yanlışlıkla kabul etmedim bide telif yiyeni de sokamadık partnere neyse şimdi benim hesabımda olan kanalları nasıl görecekler dashboard sistemi ilemi anlıcaklar anlamadım

Benimde 3 yada 4 gün oldu davetiye gelmedi. Kriterlere de uyuyordu oysa ki.

Dashbord olacak mı ve ödeme bilgilerini nereye nasıl gireceğiz.

Dakika Kriteri şimdilik günlük izlenime çevrilmiştir. 1500 günlük izlenim istemesine rağmen partner; 750 ye kadar düşürdüm umarım işinize yarar arkadaşlar.

Dakika Kriteri şimdilik günlük izlenime çevrilmiştir. 1500 günlük izlenim istemesine rağmen partner; 750 ye kadar düşürdüm umarım işinize yarar arkadaşlar.
Konulari okudum ama odeme bilgini nasil girecegiz ve ya gonderecegiz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günlük 750 gösterim bence iyi. Zaten 750 gösterim altı da para getirmez çöp kanaldır. Bu şartlar altında bence çok iyi bir partner olacağı kanaatindeyim. Adsense faciasından sonra herkes kanallarını buraya taşıyacaktır.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam toplamda kaç belge gönderiyoruz. maile gelen iban vs dışında sözleşme mi var?

Konulari okudum ama odeme bilgini nasil girecegiz ve ya gonderecegiz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Multicolor dan önemli duyuru konusundaki formu doldurmanız yeterli hocam. Size ulaşamadım çünkü mail adresinizi bulamadım. Saygılarımla.

arkadaşlar herkesten ricamız bize alımları ikincikez actıgımızdan beri basvuran herkes kanallarını kontrol etsin 46 milyondan 20.000e kadar tüm kanallara tekrar davet gönderildiği bilgisini aldık.

arkadaşlar herkesten ricamız bize alımları ikincikez actıgımızdan beri basvuran herkes kanallarını kontrol etsin 46 milyondan 20.000e kadar tüm kanallara tekrar davet gönderildiği bilgisini aldık.

Dün başvurduğum kanala da gelmesi gerekiyor muydu dostum yoksa yarın mı gönderilecek?

1 kanal ile başvuru yaptım iki gün içerisinde sonuçlanacak sanırım? Beklemedeyim teşekkürler.

Alımlar Açılmıştır.

Yeni Kanal Alım Kriterlerimiz:

2 Aylık Kanal
30.000+ Gösterim
Günlük 750 gösterim..

Kanal ilk ayında minimum 30 dolar,ikinci ayında minimum 50 dolar(toplamda 80 dolar) getirmelidir. Getirmeyen kanalları atma hakkını partner saklı tutuyor.

100 binlerden filan düşürttüm yani, elimden gelenin en iyisi bu arkadaşlar.

Bu şartları sağlasanız bile kanalınız alınmayabilir ayrıca. Son yetki hala partnerin elinde. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum inanın hem sizler hem bizler için.

SKYPE, MAİL, Whatsapp, Forum PM den atılan linklere yanıt vermeyi durduracağım çünkü karışıklık oluyor. Alttaki Formu kullanırsanız sevinirim. Kanallarınız 2-3 gün incelendikten sonra davet gelecektir.

http://goo.gl/forms/nO9VoIrx2S link güncellendi

Ayrıca neredeyse hiç kazandırmayan kanallar atılacak onu da belirteyim.

yanlıs anlasılmıstır :p

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri