Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

Kabul etmiştim. Ama 2 telif vardı kanalda, bence teliflerden kapandı para kazanma ve sadece o kanalın değil tüm kanalların para kazanması kapandı.Yeni bir uygulama belki de.Partner kanallarım hariç gitti tüm kanallarım.Acaba bu kanalları partner başvurusu yapsam para kazanabilir miyim?

partnerlik konusunda hc bir bilgim yok acikcasi..Gecmis olsun..

Aynen öyle.Kanalımda 2 teliften dolayı o kanalın ve diğer tüm kanalların para kazanması kapatıldı.Telifli ve 3. tarafı bol olan arkadaşlar bence telifli kanallarınızı koparın adsenseden yoksa çok geç olabilir :( benim tüm emeklerim yandı bir kanaldaki 2 kıytırık telif yüzünden, başkasının başına gelmez inş.

kardeş benim başıma şuanda böyle birşey gelmedi telifli kanallarım var uzun süre telifliydi yeni telif almış bir kanalım yok şimdi ben ne yapıyım topluluk yiyen kanalım var birde

Kabul etmiştim. Ama 2 telif vardı kanalda, bence teliflerden kapandı para kazanma ve sadece o kanalın değil tüm kanalların para kazanması kapandı.Yeni bir uygulama belki de.Partner kanallarım hariç gitti tüm kanallarım.Acaba bu kanalları partner başvurusu yapsam para kazanabilir miyim?

benim kanallar bu yöntemle açtırdığım kanal yüzünden gitti yazıyor diğer tüm hesaplarıma mail gitmiş. ayrıca açtırdığım kanalıma yeni telif uyarı vs gelmedi. asıl bombalar yarın patlayacak görün milet uyuyor şimdi kimsenin haberi yok ama gerçekten çok kişi yarın isyan edecek

partnerlik konusunda hc bir bilgim yok acikcasi..Gecmis olsun..

teşekkür ederim. Partnerliği deneyeceğim para kazanması kapanan kanallarda :( şu an çok çok kötüyüm dostlar, sizler de dikkat edin uyarmadı demeyin "telifli" kanalınız varsa adsensede derhal bağlarını koparın, 3 kuruş kazancınızdan olmayın...

teşekkür ederim. Partnerliği deneyeceğim para kazanması kapanan kanallarda :( şu an çok çok kötüyüm dostlar, sizler de dikkat edin uyarmadı demeyin "telifli" kanalınız varsa adsensede derhal bağlarını koparın, 3 kuruş kazancınızdan olmayın...

kardeş bağlantısını nasıl koparıcam

kardeş benim başıma şuanda böyle birşey gelmedi telifli kanallarım var uzun süre telifliydi yeni telif almış bir kanalım yok şimdi ben ne yapıyım topluluk yiyen kanalım var birde

kardeşim yazdığım gibi, adsenseyle ilişkilerini kes en azından telifler silinene kadar. Gelen mailde tüm kanallarımın para kazanmasının 2 telifli kanalımdan dolayı kapandığı yazıyor.Bu konudaki uygulamayı da yapmadım üstelik :(

kardeşim yazdığım gibi, adsenseyle ilişkilerini kes en azından telifler silinene kadar. Gelen mailde tüm kanallarımın para kazanmasının 2 telifli kanalımdan dolayı kapandığı yazıyor.Bu konudaki uygulamayı da yapmadım üstelik :(

kardeş bağlantı kesme diye bir olay yok adsense başka adsense bağlayabiliriaz ancak

arkadaşlar telifli kanalların para kazanmasını devre dışı bıraktım daha başka birşey yapıyım mı acaba

Youtube gece yarısı operasyonu ile bütün hesapları geçmişe gömdü diye bir haber geçer birazdan.

Ama üzülmeyin, yaptığımız iş ülkemizde legal değil. Bir yerden sonra açık verecekti. Sen Türk'sün demeyipte ayıp olmasın diye böyle uzaklaştırıyorlar.

---------- Mesaj saat 01:39:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:38:50 civarında gönderildi. ----------

Yansımaz ama panelde görünür. Youtube Analytics yüzünden olan birşey bu.

yok hiçbiryerde gözükmüyor adsense dahil hiçbi yerde gözükmüyordu bağlantı sağlam olmasına rağmen

tüm kanallarım kapatıldı bu nasıl iş ya....

---------- Mesaj saat 04:36:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:35:31 civarında gönderildi. ----------

lütfen biri yardımcı olsun ya, bu site sayesinde ben aylık biraz biraz kazanmaya baslamıstım..

tüm kanallarım kapatıldı bu nasıl iş ya....

---------- Mesaj saat 04:36:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:35:31 civarında gönderildi. ----------

lütfen biri yardımcı olsun ya, bu site sayesinde ben aylık biraz biraz kazanmaya baslamıstım..

siz de konunun basindaki yontemi mi uygulamistiniz?

Benim normal kanallarda sıkıntı yok.Partner telifli partner kanalımın para kazanması gitti.

Cevap: Para Kazanma Devre Dışı (İşte Çözüm)

Kürşad: Bu yöntemi kullanarak kanalını para kazanmaya açan birkaç arkadaşşın bir zaman sonra adsense hesabındaki bütün kanalların para kazanmaya kapatıldığı görülmüştür.

arkadaşlar son 3 gün içerisinde 2 adet kanalımı bu yöntemle açtım. Ben de işe yaradı siz de bir deneyin derim açılır inşaallah.

İşlem şu: youtube ayarlar - gelişmiş - google + sayfasını aktif edin sonra 24 saat sonra kanalınızı kontrol edin açılacaktır. Ben de açıldı başka bir işlem yapmadım 2 kanalım için.

Edıt: google + sayfası aktifse bağlantıyı kesin 15-20 dk sonra tekrar aktif yapın kanalın birini öyle açtım.
para kazanma açıldığında para kazanma butonlarını tek tek ya da toplu işaretlerek para kazan yapın.

arkadaşlar kanallar açılınca bir de şu işlemi yapın videoların yarısı inceleniyora takılacaktır.benim bu şekilde çok videom gitti sizinkiler olmasın
işlam şu forumda bir arkadaş paylaşmış ben yaptım inceleniyor olanları onaylattım bu şekilde

İnceleniyor'a Tıkla.
Para Kazanmayı Kapat.
Açıklama , Etiket Sil.
Başlığı ''ab'' yap.
Video yöneticisine gel.
Sönük Dolar İşaretine Tıkla.
Para Kazanmayı Aktif et. (2 seçenek)

link verirmisin kardeşim bulamadım.yotube ayarları deyince bende ; Google+'da düzenle Gelişmiş var tıklayınca plusa yonlendiriyor.veya 2 resim koymanız mümkünmü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri