Parali Uyelik Konusu Alinan Karar.

Serkan abi su e-book ısıne'de bir çozum bulsan dıyıyorum ıkı taktık ogrenen hıle bulanan ( herkesı kast etmıyorum ) hemen e-book yazıyor bılgılerın cogu onceden paylasılmıs konulardan toplama degıstırme sonra satıyorlar .. Bir forum yonetıcılerın belırlı kısılerın yazıcagı e-book vardı oyle bır e-book cıkartılsa forum daki bu konuda gerçekden uzman olan kısılerın bılgısının oldugu bir e-book satısa sunulsa daha ıyı olur .

Şimdiden yeni düzenleme ve düşünceler hayırlı olsun.
Foruma bilgi ve becerilerini aktaran ve paylaşan bir forum olması tememnnisi ile iyi geceler...

Hayırlı Olsun

yeni kararlar memlekete faideli bir o kadar da yerinde olmuştur, değerli arkadaşlar,kurumsallaşma paketi adı altında yapılan bu değerlendimeler ve kararlar siteye hayırlı olsun :D
özellikle ticaret yapan arkadaşlar yanlış anlamasınlar mercek altına alınmalı güvenilirlik açısından,mümkün mertebe gerekli bilgileri veri tabanında ve yazılı olarak yönetimde bulunmalı,ticaret yapmandan komisyon alınmalı diye düşünüyorum şayet site de bu ticarete ortak olmak ister ise...

Davetiye sistemi ve + olarak paralı üyelik sistemi beraber işleye bilir örnek verirsek onlinehile.org + olarak siteye chat sisteminin gelmesi makbul olur diye düşünüyorum siz daha iyi bilirsiniz ama

Tek diyeceğim şuan üyelikler açıkmı bilmiyorum.
Eğer açıksa derhal kapatılmalı.
Çünkü 123123124 defa üyelik alıp satmaya kalkanlar olacak.
Karşıyım.

Hayırlı olsun

Benim şahsi düşüncem, bu davetiye sistemi iyi olmakla, kötü yanı da var. Bir ay önce bu sistem açıkken bir turlu davetiye alamamıştım, bir kaç kere mail attım geri dönüş olmamıştı

Yani kabul olduk mu olmadık mı diye bir mesaj gelse iyi olur

Benim de bir önerim olucak Serkan abi,

Foruma erişim sadece üyelere özel olmalı, bir süredir bakıyorum 700-800 üye olmayan ziyaretçi forumdan yararlanıyor, bence bu değiştirilmeli, üye olmayanlar konuları görmemeli, okumamalı.

Bu benim fikrim.

Serkan abi ben yt-parasiz bi dakika bile yapamam :D Lutfen eski uyelere bi avantaj saglayin :)

tüm forum üyelerine hayr olsun

Benim de bir önerim olucak Serkan abi,

Foruma erişim sadece üyelere özel olmalı, bir süredir bakıyorum 700-800 üye olmayan ziyaretçi forumdan yararlanıyor, bence bu değiştirilmeli, üye olmayanlar konuları görmemeli, okumamalı.

Bu benim fikrim.

Forum üyeliği ücretli olsun, olmasın bir fark yaratacağını sanmıyorum. Lakin foruma üye olmayanların okumasının devam etmesini isterim.

Herkes yararlanmalıki gerçekten " yt destek ve yardımlaşma forumu " olsun.

Forumun kirlenmesi, birilerinin yardım görmesinden daha mı önemli...

Ozellikle de yeni uye olanlarin, acemice, gereksiz konu acmalarinin onune gecmek icin benim de soyle bir onerim var.

Konu acabilmek icin en az 1 ay veya 6 hafta uyelik sarti getirilsin. Bu sure icinde konu acamayacaklari icin, akillarina takilan sorunu arastirarak bulabilirler ve forumda hangi sorunun cevabi nerede bayagi kavrarlar. Konu acma hakkina kavustuklarinda bile zirt pirt sorular icin konu acmazlar.

Yukarki onerime alternatif olarak, konu acmak icin en az 100-200 veya baska bir sayida mesaj yazmis olma zorunlulugu da getirilebilir.

Yeni tasarımda mutlaka ARAMA bölümünün insanların (özellikle yeni üyelerin) gözünün içine sokulacak şekilde büyük ve gözönünde olması gerektiğini düşünüyorum.

Mümkünse, tasarımda başlık açılırken konu başlığının tam açıklayıcı olması gerektiği ve konu açılırken dikkat edilmesi gereken hususlara gerçekten dikkat edilmesini sağlayacak uyarılarla konu açılmasını sağlamak üzere tasarımın dikkatle düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Son olarak, kişilerin banlanma nedenlerinin ve sürelerinin çok açık düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Buna ilave olarak kısa süreli ve sık sık insanlar uyarı niteliğinde banlandığında hem diğer üyeler kendine çeki düzen verecek hem de uzun süreli banlanmak zorunda kalmadan forum kullanıcıları eğitilebilecektir. Kötü niyetliler ile bilgisizleri bu şekilde ayırmak lazım. Adam dolandırma niyetindeyse süresiz banlanmalı, agresif ve forum düzenini bozucu hareket ediyorsa mesela bir hafta banlanmalı. Ama, yanlış başlık açıyorsa uygunsuz mesajlar yazıyorsa veya özen göstermiyorsa da bir günlük banlanmalı ki dikkat ederek diğer kullanıcıları da rahatsız etmemeli.

En son olarak : Lütfen türkçe dilbilgisi kurallarına elden geldiğince uyalım arkadaşlar. Herkes dilbilgisi öğretmeni değil. Tamamen hatasız yazılmasını beklemiyorum ama bu kadar kıymet verdiğimiz foruma ve kullanılan dile mutlaka dikkat etmeliyiz. Edebiyat parçalamak zorunda değil kimse, bunu kabul ediyorum. Şair veya edebiyatçı gibi güzel cümleler kurmak gerekmiyor. Ama en azından okuyan kişinin rahat anlayabileceği ve okurken sıkılmayacağı ve rahatsız olmayacağı şekilde ifadeler kurmak gerekiyor.

Saygılar

Teşekkürler bilgilendirme için şuan için mantıklı bir karar gibi, fakat ilerleyen günlerde forumu çöplük etmekten başka bir işi olmayan insanlar yüzünden canınız,canımız sıkılacak..Pek yazmamakla birlikte uzun süredir takip ediyorum forumu..Boş konu açan mı dersin, küfürleşen mi dersin, birbirine sahtekar diyen insanlar mı dersin.. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılar da hallolur ve çok daha güzel, temiz bir forum olur..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri