Premium Üyelikler Yenilenmiştir

Cevap: Premium Uyelikler Acilmistir !

aganin elinimi tutulur,bi 100 dolar sallarsin :) 1 saatlik kazancin ne olacak,koyarmi sana. :):):)

vay vay vay canin sağolsun usta 100 $ köpeeen olsun senin :) .....benim 1 saatlik senin 1 dakikalik kazancin :D

tr paypal açılana kadar ben gidip bi süt alayıp geleyim bari, yanlız bekletildigim için indirim isterim ona göre.:)

Bu ayrımcılık olmadı neyse farkımız tarzımız üye kalmamız :D

Ben 6 aylık gold üyelik aldım
Arkadaşlar herkesin almasını tavsiye ediyorum.Çünkü azda olsa youtubeden para kazanıyorsak bu Muslera hocam ve harika ekibinin yönetimde bu paramatik forumun sayesindedir. Teşekkür babında ufakta olsa kendisine bu şekilde teşekkür edelim
(Aslında forumun adını youtubeparamatik olarak mı değiştirsek:))

Ben 6 aylık gold üyelik aldım
Arkadaşlar herkesin almasını tavsiye ediyorum.Çünkü azda olsa youtubeden para kazanıyorsak bu Muslera hocam ve harika ekibinin yönetimde bu paramatik forumun sayesindedir. Teşekkür babında ufakta olsa kendisine bu şekilde teşekkür edelim
(Aslında forumun adını youtubeparamatik olarak mı değiştirsek:))

Hayir tahir,mesajin icin sagol ancak,Kimse iyilik yada yardim icin alacaksa almasin.isine gucune durumuna gore forumda ihtiyaci varsa alsin.Istiyorsa alsin.Bu uyelikleri sirf para icin acmadik yanlis anlasilmasin lutfen.

Hayırlı olsun en kısa sürede gold üyelik alacağım, bir farkımız olsun :)

muslera hocamın zaten böyle bir şeye ihtiyacı yok. Zannetdersem chat sohbet bölümünün forumu kasmaması için böyle bir şeye gerek duymuş. Çokta iyi olmuş en kısa sürede bende alıp aranıza katılacam inşallah :)

Hayir tahir,mesajin icin sagol ancak,Kimse iyilik yada yardim icin alacaksa almasin.isine gucune durumuna gore forumda ihtiyaci varsa alsin.Istiyorsa alsin.Bu uyelikleri sirf para icin acmadik yanlis anlasilmasin lutfen.

yaw arkadaşlar ARTIK BU ADAMA ŞU ŞEKİLDE MSJ YAZDIRMAYIN ALLAH RIZASI İÇİN BİZLERİN SERKAN USTADAN (MUSLERADAN) ALDIĞIMIZ BİLGİLERİ PARAYLA ALMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ...

ARTIK USTA (MUSLERA) :

YANLIŞ ANLAŞILMASIN ,AMAN HA,PARA VB GİBİ CVBLAR YAZMAK ZORUNDA KALMASIN...USTAYI İYİ TANIYOM BEN , BİRİSİ BÖYLE DER DİYE ,MAHÇUP OLURUM DİYE İÇİNDE 40 TAKLA ATAR AMAN DEMESİNLER DİYE..AYIPTIR YAW ARTIK USTAYA BÖYLE MESAJLAR YAZDIRMAYALIM LÜTFEN....

Bence Cok Haksiz Bunlar, Yani Diger Forum Kurallarina Aykiri ..
Diger Forumlarda Aktifligine, Mesaj Sayina Ve Konu Kalitene Bakarlar ..

Burada Parasi Olanin Dudugu Oter Gibi Birsey Olduu ..

Hiç Begenmedim Ben ..

Bence Cok Haksiz Bunlar, Yani Diger Forum Kurallarina Aykiri ..
Diger Forumlarda Aktifligine, Mesaj Sayina Ve Konu Kalitene Bakarlar ..

Burada Parasi Olanin Dudugu Oter Gibi Birsey Olduu ..

Hiç Begenmedim Ben ..

Saygi duyuyorum gorusunuze mesajiniza.Boyle uygun goruldu ve acildi.Hayirlisi olsun.

serkan hocam beni özellikler aktif olmamış hiçbiri

serkan hocam beni özellikler aktif olmamış hiçbiri
Sistem otamatik paypal odemsinde kendi aktif ediyor uyeligi ancak,sonradan bizim onaylamamiz gerekiyor bu yuzden.Su an sorunsuzdur.Yani sistem sizi hem gold hem uye gurbuna kaydediyor,sonra biz sizi normal uyelikden cikartiyoruz.Tam ayarini yapmadim henuz.Simdilik bu sekilde kendimiz ayarliyoruz.

tamamdır çhet gibi her soruya yetişiyorsun valla maşallah

bence erken bir uygulama oldu olcaksa bile daha forum oturmadı az üye ve az aktiflik söz konusu. beklenmeliydi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri