beyto33
Yasaklanmış
Cevap: Premium Uyelikler Acilmistir !
premium beyto
yakişti haaaa 
pm gonderildi.
premium beyto
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pm gonderildi.
Aganin elinimi Tutulur,bi 100 dolar sallarsinpremium beytoyakişti haaaa
![]()
aganin elinimi tutulur,bi 100 dolar sallarsin1 saatlik kazancin ne olacak,koyarmi sana.
![]()
Ben 6 aylık gold üyelik aldım
Arkadaşlar herkesin almasını tavsiye ediyorum.Çünkü azda olsa youtubeden para kazanıyorsak bu Muslera hocam ve harika ekibinin yönetimde bu paramatik forumun sayesindedir. Teşekkür babında ufakta olsa kendisine bu şekilde teşekkür edelim
(Aslında forumun adını youtubeparamatik olarak mı değiştirsek)
fransa olması işi bozuyor ben yurt dışı ödeme yapamıyorum mesala paypal olmayan arkadaşlarda var caresi vardır elbet beklemekteyiz
Hayir tahir,mesajin icin sagol ancak,Kimse iyilik yada yardim icin alacaksa almasin.isine gucune durumuna gore forumda ihtiyaci varsa alsin.Istiyorsa alsin.Bu uyelikleri sirf para icin acmadik yanlis anlasilmasin lutfen.
ödeme yapilmiştırTurkiye Paypal adresi eklenmistir.
Bence Cok Haksiz Bunlar, Yani Diger Forum Kurallarina Aykiri ..
Diger Forumlarda Aktifligine, Mesaj Sayina Ve Konu Kalitene Bakarlar ..
Burada Parasi Olanin Dudugu Oter Gibi Birsey Olduu ..
Hiç Begenmedim Ben ..
Saygi duyuyorum gorusunuze mesajiniza.Boyle uygun goruldu ve acildi.Hayirlisi olsun.
Sistem otamatik paypal odemsinde kendi aktif ediyor uyeligi ancak,sonradan bizim onaylamamiz gerekiyor bu yuzden.Su an sorunsuzdur.Yani sistem sizi hem gold hem uye gurbuna kaydediyor,sonra biz sizi normal uyelikden cikartiyoruz.Tam ayarini yapmadim henuz.Simdilik bu sekilde kendimiz ayarliyoruz.serkan hocam beni özellikler aktif olmamış hiçbiri
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.