Quiz Odemeler için biraz daha sabır

Arkdaşlar Quiz Dashboard için şifre istedi.Ben de bir şifre verdim bazı sayılar bir harf ve + işareti şöyle yani 950736841k+ 8 karakteri geçtik şifre için.sanırım + işaretide konmazmış.Şifreyi kabul etti ama sonrada şifre yanlış diyor. Dashboarduma giriş yapamıyorum. ne yapmalı sizce?

Dashboard kapalı değil kanal kapalı haziranda felan kapanmisti odemezlermi arkadaşlar valla odemezlerse telefonu sattık demek ya

Wallahi dostum benimde baştan ümidim vardı ama ortalık baya bi karıştı .

Ben hala ödeme gününe kadar bekleme taraftarıyım haziran ödemeleri için forumda çok senaryo dönüyor kesinleşen kazanç olunca da bi kafada soru işareti yaratıyor hadi hayırlısı

Ben hala ödeme gününe kadar bekleme taraftarıyım haziran ödemeleri için forumda çok senaryo dönüyor kesinleşen kazanç olunca da bi kafada soru işareti yaratıyor hadi hayırlısı

Valla benim dashaboardda giriş var ama endişeliyim :/ ödeme yapmazlarsa bittik demektir

Mutlaka gören vardır, tatilde olduğum için ben yeni girip baktım link aşağıdaki gibi (verildi ise kusura bakmayın.)

https://gyazo.com/e6e99849b0f9701c9683a83feb56953c

Barız bir şekilde haziran kapananlarıda ödenmeyecek deniyor, yeni google politikaları gereği...

Şimdi frm yönetiminden ricam şu şekilde...

X bir arkadaşımız bir partnerden HUB alıp, bu şekilde ödemesi gereken paraları ödemese, ya da göz göre göre paranızın üzerine yatıyorum dese frm yönetimi ne yapardı?

Sevgili yönetici arkadaşlar sizlerden o "X" isimli arkadaşa ne yapacaksanız aynını [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] için de yapıyor olmanızdır.

Lütfen tüm konularını silelim, kendisini banlayalım, mümkünse sayfa indexlerinide frm datasından kaldıralım...

Hakkımızda hayırlısı.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Mutlaka gören vardır, tatilde olduğum için ben yeni girip baktım link aşağıdaki gibi (verildi ise kusura bakmayın.)

Barız bir şekilde haziran kapananlarıda ödenmeyecek deniyor, yeni google politikaları gereği...

X bir arkadaşımız bir partnerden HUB alıp, bu şekilde ödemesi gereken paraları ödemese, ya da göz göre göre paranızın üzerine yatıyorum dese frm yönetimi ne yapardı?

Sevgili yönetici arkadaşlar sizlerden o "X" isimli arkadaşa ne yapacaksanız aynını [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] için de yapıyor olmanızdır.

Lütfen tüm konularını silelim, kendisini banlayalım, mümkünse sayfa indexlerinide frm datasından kaldıralım...

Hakkımızda hayırlısı.

çok haklısın hocam ama bizde bir umut bekliyoruz bence ay sonunu bekleyelim ay sonunda bir netice alamazsak QUİZİ BU FORUMDAN SİLELİM.

Hakkımızda hayırlısı.

Adam online banlamanın tam zamanı !

benim kapalı bir kanal var. o kapalı kanalın kesinleşen kazancıda kesinleşmiş toplam kazançta yer alıyor sizce öderler mi ?

şuan profile girince kesinleşmiş kazancım gözüküyor. katakulliye gelmeyelim.

Artık banlayalim şunu resmen dalga geçiyor herkesle

kayıp ciddi miktarlarda ama acık kanallarda da ciddi miktarlarda kesinleşmiş ödeme bekledigimiz bakiye mevcut

bu konuların en azından acık kanallarımızın ödemesini bekledikten sonra acılması gerekirdi

bu konuda forum yönetiminin ve tüm kanalları giden bir cok arkadaşımızın fevri davrandıgını düşünüyorum

ONDAN SONRA RIZGIMIZ NEYSE ONU YERİZ KİMSE KİMSENİN RIZGINI ELİNDEN ALAMAZ DA YİYEMEZDE

Hakkımızda hayırlısı.

ah mehmet abim ah bende sakal yokta sende sakal da var :o
DRdVjo.png

Banlamak ne kazandırır bilmiyorum adam gibi açıklama yapsalar yetecek önceden mail atarlardı bayadır mail de gelmiyor

benim kapalı bir kanal var. o kapalı kanalın kesinleşen kazancıda kesinleşmiş toplam kazançta yer alıyor sizce öderler mi ?

şuan profile girince kesinleşmiş kazancım gözüküyor. katakulliye gelmeyelim.
Aynı durum bendede mevcut life network sordum evet diyor ödenecek diyor aktif kesinleşen

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı durum bendede mevcut life network sordum evet diyor ödenecek diyor aktif kesinleşen

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ağzın bal yesin. inş. kardeşim ya ilk defa bukadar yüksek tutarda ödeme alıcaktım o kanalda payladı ama kesinleşmeye 1 gün kala patladı umarım, ödenir çünki kesinleşen ödeme tablosunda gözüküyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri