QuizGroup Network

gereksiz konu açmak istemedim. buradan sorayım, son 3 gündür quizgroup'a kanal sokamıyorum. abonelerim izlenimlerim 1 hafta öncesinden hazır oldugu halde sokamıyorum. Kanalların analitik kısmına bakıyorum en 3 mart gelmiş. Var mı 3-4 gündür kanal sokamayan.

çarşamba günü kanal sokabildim bende en son,dün ve bugün sokamadım çünkü izlenimler/aboneler yansımıyor dogru dürüst :) ama,bikaç gündür varolan bu istatistiklerin yansımaması sorunundan önce zaten kanal girmeye hazırsaydı,sorun olmaması gerekir sende hocam.

çarşamba günü kanal sokabildim bende en son,dün ve bugün sokamadım çünkü izlenimler/aboneler yansımıyor dogru dürüst :) ama,bikaç gündür varolan bu istatistiklerin yansımaması sorunundan önce zaten kanal girmeye hazırsaydı,sorun olmaması gerekir sende hocam.

Demek ki yanlız değilmişim. Kanallın içinde 20 abone var. İzlenimler analitikler yansımış durumda ama nedense sokamıyorum. Hocam bende şöyle bir durum var. Kanalın içinden aboneler kısmına giriyorum 1 tane abone var diyor ama listeye bakıyorum 20 tane nasıl oluyor ?

Demek ki yanlız değilmişim. Kanallın içinde 20 abone var. İzlenimler analitikler yansımış durumda ama nedense sokamıyorum. Hocam bende şöyle bir durum var. Kanalın içinden aboneler kısmına giriyorum 1 tane abone var diyor ama listeye bakıyorum 20 tane nasıl oluyor ?

aboneleri gizlemiş olabilirsin.ayrıca izlenim/abonelerin kanalın hakkında kısmına yansıması yetmiyor quize girmek için youtube a giriş yapıp analyticsden bakıcam hocam.

Quiz kanalın analiz bölümündeki aboneleri kabul ediyor sanırım fake aboneleri saymıyor...

Adamlar benim yerime 3 kanalın video ortasını girmişler bol miktarda sağolsunlar :)

Dashboard a yeni kanal ekleyince tekrar sözleşme gelmiyo mu ?

arkadaslar an ıtıbarıyle,basvuru sartları nelerdır ve banka alt odeme lımıtı nekadar?

[MENTION=15634]engineerysn[/MENTION] , şuan yeni kanal soktum hocam quize.kanalın hakkında kısmında izlenim hala 0 olarak görünüyor hatta http://www.youtube.com/dashboard?o=U buradan baktıgımdada izlenimler henüz 0 görünüyor ama girdim yinede.

hocam çok garip bir durum ya hala quize sokamıyorum. Kanalın abonelikleri de gizli degil. nerdeyse 20 ye yakın abone var kanallar da izlenimler heryere yansımış durumda. Ama hala yetersiz diyor.Bu aoboneler ile alakalı bir durum var ama ne çözemiyorum.

hocam çok garip bir durum ya hala quize sokamıyorum. Kanalın abonelikleri de gizli degil. nerdeyse 20 ye yakın abone var kanallar da izlenimler heryere yansımış durumda. Ama hala yetersiz diyor.Bu aoboneler ile alakalı bir durum var ama ne çözemiyorum.

son 2 günde ben 8-10 tane kanal soktum hocam quize,bende bi sorun yok şuan.senin sorunu anlamadım valla :(

2 tane kanal var sokamadığım. Kanalların içinde 37- 28 abone var. Değişik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri