Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Sonucu paylaşırsan sevinirim kardeşim.

normalde bende öyle diyordum ama biçok kanalımda şöyle bi durum var,aynı içerikde bi kanalımda reklamlarda sorun yokken digerinde sorun var.üstelik iki kanalda aynı adsense hesabına baglı yani sorun adsense de de degil,kanalda :)

1 hafta önce aynı adsense hesabına bagladıgım 2 film kanalına bakıyorum mesela şuan,ikisinin hitleride eşit seviyelerde yani 3 aşagı 5 yukarı.birisi 1 kuruş vermiyor ama digeri günde 4-5-6tl kazanıyor.elimdeki bi film serisini 2 kanala paylaştırmıştım mesela harry potter filmi diyelim,yarısı 1.kanalda diger kalanları 2.kanalda filmlerin.birinde reklam var digerinde yok :) aynen bu durumda olan bisürü kanalım var,çok saçma...

Bunları yaptıktan sonra reklamlar çıkmaya başladımı .

Reklamlar normale döndü.. Adsenseye veriler düzgün bir şekilde yansımaya başladı.. Yaptıklarım:

1 - Kanalı başka Adsense ye taşıdım
2 - Ayrıca bütün videolardaki etiketleri sildim, başlık ve açıklamalarda Ep - Se gibi kısaltmaları sildim.
3 - Bu önemli olabilir: Bazı videolarda para kazanma kısmındaki video ortası reklam girilen bölümde "Yerleşim Öner" butonu aktif değildi.. Sanırım başlık, etiket, küçük resim vs den dolayı kanalda reklamların çıkmasını engelleyen videolardaki bu butonu aktif etmiyor youtube ... Bu videoları sildim..

Son düzenleme:
Reklamlar normale döndü.. Adsenseye veriler düzgün bir şekilde yansımaya başladı.. Yaptıklarım:

1 - Kanalı başka Adsense ye taşıdım
2 - Ayrıca bütün videolardaki etiketleri sildim, başlık ve açıklamalarda Ep - Se gibi kısaltmaları sildim.
3 - Bu önemli olabilir: Bazı videolarda para kazanma kısmındaki video ortası reklam girilen bölümde "Yerleşim Öner" butonu aktif değildi.. Sanırım başlık, etiket, küçük resim vs den dolayı kanalda reklamların çıkmasını engelleyen videolardaki bu butonu aktif etmiyor youtube ... Bu videoları sildim..

Yeterli olmamakla birlikte içerikte çok farkettiriyor hocam reklamları fakat dediklerinizin hepsi doğru tespitler umarım faydalanan olur bunu okuyup

Ben çıkmayan bazı kanallarda küçük resim başlık vs oynayıp çıkarmıştım. Çünkü adamlar zaten diyor reklam cıkmıyorsa başlık açıklama etiket ve küçük resimlerinizi kontrol edin tarzında.

açıklama,etiket zaten kullanmıyorum.başlıkda mecburen yazmam gerekenler hariç bişeyde yok yani watch,episode,full vb bişey yok bende.yani istesemde başlık,etiket,açıklamada düzenleyebilecegim bişey yok.küçük resimlerde ytnin video içinden çektigi kendi resimleriymiş...

açıklama,etiket zaten kullanmıyorum.başlıkda mecburen yazmam gerekenler hariç bişeyde yok yani watch,episode,full vb bişey yok bende.yani istesemde başlık,etiket,açıklamada düzenleyebilecegim bişey yok.küçük resimlerde ytnin video içinden çektigi kendi resimleriymiş...

mesela küçük resimleri siz çekin koyun veya özgün bir resim yapın felan :)

2016 Yılına ait adsense yt kanalı para kazanma aktif videolar yükledim.Video yükleme tarihim 16 haziran 2017

1gMXRj.png

Dün farklı 2016 yılına ait adsense taşıdım. Sonuç videolarda reklam çıkmıyor.

Eski adsense kanallarında para kazanma aktif fakat kanallar 10 k ulaşmadığından dolayı reklam gösterilmiyor mu?

...................................

Aramızda eski adsense kanalına video yükleyen var mı ?

Bence adsense ile alakasi yok bende kazanclar tam normale donmusken birden kanaldaki sari cizgiler bile kayboldu 2 gun sonra kendilinginden geri geldi kanal özgün sayilir belkide bir inceleme yaptilar emin degilim.

etiket kullanmadan izleniyomu hocam ya çok ilginç

Video ortası reklamlar aktif girilmiş olmasına rağmen tümü kaldırılmış. Sadece tek reklam var tüm kanal ve videolarda. Aynı durumda olan ?
Düzeltiyorum sadece TR adsense de bu srun var İNG ALM adsense problem yok.

Son düzenleme:
Video ortası reklamlar aktif girilmiş olmasına rağmen tümü kaldırılmış. Sadece tek reklam var tüm kanal ve videolarda. Aynı durumda olan ?
Düzeltiyorum sadece TR adsense de bu srun var İNG ALM adsense problem yok.

İng adsense de olmuştu video ortası reklam girmek unutuldu sanmıştık.

reklam sorunu düzeldi gibi de kanallar ya incelemede iken yada onaylandıktan 3-4 gün 1 hafta sonra kapanıyor.

Eğer bir videoda az bişe açık bir kadın varsa şiddet varsa o video da reklam çıkmıyor En azından benim eski kanallarda öyle

Reklam sorunu diye bişe yok beyler hala anlayamadınız sanırım. İçerikle başlıkla vs alakalı reklam. Mesela +16 filmlerde çıkmıyor benim hiçbitürlü nadir çıkan var onun dışında dizilerde 0 sıkıntı. Sadece belli başlı dizilerde çıkmıyor vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri