Retnor Bilişim Çözümleri VDS / VPS / Kiralık Sunucu

2 gün önce pm atmıştım, merak ettim cevap vermeye değer mi bulmadınız yoksa farkında mı olmadınız?

Bi kaç sipariş verilmiş , Teslim Alınmıştır :D

Eqd108.jpg

Teşekkürler [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]​

Paket 3 den bir adet alındı hızlı teslimat tşkler

2. paketten 1 adet 3 aylık deneme amaçlı sipariş geçilmiştir. çok ilgili bir arkadaş her soruya anında bir cevabı var tşk ederim

İyi kullanımlar, umarım memnun kalırsınız...

2 gün önce pm atmıştım, merak ettim cevap vermeye değer mi bulmadınız yoksa farkında mı olmadınız?

Genelde gelen tüm pm lere cevap veririm, iş ile alakalı olsun olmasın.
Gözden kaçmış diyelim...

Cevapladım sorunuzu umarım yeterli olur...

Hayırlı işler sadece adsense için kullanabileceğimiz daha uyğun fiyatta VDS Paket varmıdır?
Malum adsense herkese güvenip alamıyoruz.

slm Mehmet usta sende FR Lokasyon vds varmi

Kirala sat yapmıyorum hocam, bu nedenle tüm sunucular ve VDS ler TR loksayon.

Hayırlı işler sadece adsense için kullanabileceğimiz daha uyğun fiyatta VDS Paket varmıdır?
Malum adsense herkese güvenip alamıyoruz.

En düşük paketimiz "Paket 1"

Kampanya dahilinde 3 aylık fiyatı 60 TL, aylık 20 TL gibi bir rakama tekabül eder.

Daha düşük bir paketimiz ne yazık ki yok..

1 adet daha VDS Paket 3 'den 3 aylık alınmıştır.Makineler gerçekten çok performanslı.. :)

Geride bıraktığımız bu kısa süre zarfında kaliteyi tercih ederek bizi mutlu eden tüm kullanıcılarımıza teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Kabinimizdeki tüm sunucular tamamen dolmuş durumda...

Fakat telaşa gerek yok :)

Dün itibari ile yeni sunucu siparişlerimizi verdik ve Pazartesi günü hız kesmeden kalitenin farkını isteyen herkese yaşatmaya devam edeceğiz...

Hakkımızda hayırlısı...

Geride bıraktığımız bu kısa süre zarfında kaliteyi tercih ederek bizi mutlu eden tüm kullanıcılarımıza teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Kabinimizdeki tüm sunucular tamamen dolmuş durumda...

Fakat telaşa gerek yok :)

Dün itibari ile yeni sunucu siparişlerimizi verdik ve Pazartesi günü hız kesmeden kalitenin farkını isteyen herkese yaşatmaya devam edeceğiz...

Hakkımızda hayırlısı...

Mehmet gibi bir adamla çalıştığımız için şanslıyız..

bu makineler harika dostum geçmeyen d.engelini bile gecıyolar :D

1 adet alındı. gerçekten çok teşekkür ediyorum. hem makina hem de up down hızı mükemmel. kesinlikle tavsiye ediyorum. güvenmediğiniz yerden almayın bu arada. ben geçen başka yerden vds almıştım down hızı 5 mb ancak görüyordu..

3. paketim olarak 1 adet daha 3 aylık paket 3 alınmıştır. :)

1 adet alındı. gerçekten çok teşekkür ediyorum. hem makina hem de up down hızı mükemmel. kesinlikle tavsiye ediyorum. güvenmediğiniz yerden almayın bu arada. ben geçen başka yerden vds almıştım down hızı 5 mb ancak görüyordu..

paket 3 alındı hemen teslim

3. paketim olarak 1 adet daha 3 aylık paket 3 alınmıştır. :)

Olumlu geri bildirim için teşekkürler, iyi kullanımlar.

Yeni sunucularımız dün itibari ile kabindeki yerlerini almışlardır.

Stok aktif.

Paket 4'ten 3 aylık aldım ve kısa sürede teslim edildi.Eski kullandığım VDS ye göre up/down hızı beni şaşırttı. :)

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] şimdi sipariş geçsek bu geceden hazır olurmu

Sistemde aktif bir sipariş var, sizin siparişiniz ise kuruluma başladım, değil ise hemen geçer iseniz sizinkinide teslim ederim bu gece.

Hayırlı bayramlar.

adam bayramda bile çalışıyor tebrikler netror, pardon retnor abi :) bu arada bayramın mübarek olsun ellerinden öperim :)

büyük ihtimalle benim hocam verdim siparişi :) hayırlı bayramlar hocam teşekkürler

Kurulum yapılmıstır, bilgilere müşteri panelinden ulaşabilirsiniz.

İyi kullanımlar.

---------- Spam Engelliyici 02:46 ---------- Önceki Mesaj 02:46 ----------

adam bayramda bile çalışıyor tebrikler netror, pardon retnor abi :) bu arada bayramın mübarek olsun ellerinden öperim :)

Allah razı olsun oğuzum, seninde bayramın mübarek olsun.

Çalışmayana ekmek yok :)

Kurulum yapılmıstır, bilgilere müşteri panelinden ulaşabilirsiniz.

İyi kullanımlar.

---------- Spam Engelliyici 02:46 ---------- Önceki Mesaj 02:46 ----------

Allah razı olsun oğuzum, seninde bayramın mübarek olsun.

Çalışmayana ekmek yok :)

amin abi cümlemizden :) şu benim 3 aylık dan bi ara bi daha alıyım. bitane aldım 5 aydır kullanıyom bitmiyor :D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri