2 gün önce pm atmıştım, merak ettim cevap vermeye değer mi bulmadınız yoksa farkında mı olmadınız?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi kaç sipariş verilmiş , Teslim Alınmıştır
![]()
Teşekkürler [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
Paket 3 den bir adet alındı hızlı teslimat tşkler
2. paketten 1 adet 3 aylık deneme amaçlı sipariş geçilmiştir. çok ilgili bir arkadaş her soruya anında bir cevabı var tşk ederim
2 gün önce pm atmıştım, merak ettim cevap vermeye değer mi bulmadınız yoksa farkında mı olmadınız?
slm Mehmet usta sende FR Lokasyon vds varmi
Hayırlı işler sadece adsense için kullanabileceğimiz daha uyğun fiyatta VDS Paket varmıdır?
Malum adsense herkese güvenip alamıyoruz.
Geride bıraktığımız bu kısa süre zarfında kaliteyi tercih ederek bizi mutlu eden tüm kullanıcılarımıza teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
Kabinimizdeki tüm sunucular tamamen dolmuş durumda...
Fakat telaşa gerek yok![]()
Dün itibari ile yeni sunucu siparişlerimizi verdik ve Pazartesi günü hız kesmeden kalitenin farkını isteyen herkese yaşatmaya devam edeceğiz...
Hakkımızda hayırlısı...
1 adet alındı. gerçekten çok teşekkür ediyorum. hem makina hem de up down hızı mükemmel. kesinlikle tavsiye ediyorum. güvenmediğiniz yerden almayın bu arada. ben geçen başka yerden vds almıştım down hızı 5 mb ancak görüyordu..
paket 3 alındı hemen teslim
3. paketim olarak 1 adet daha 3 aylık paket 3 alınmıştır.![]()
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] şimdi sipariş geçsek bu geceden hazır olurmu
Sistemde aktif bir sipariş var, sizin siparişiniz ise kuruluma başladım, değil ise hemen geçer iseniz sizinkinide teslim ederim bu gece.
Hayırlı bayramlar.
büyük ihtimalle benim hocam verdim siparişihayırlı bayramlar hocam teşekkürler
adam bayramda bile çalışıyor tebrikler netror, pardon retnor abibu arada bayramın mübarek olsun ellerinden öperim
![]()
Kurulum yapılmıstır, bilgilere müşteri panelinden ulaşabilirsiniz.
İyi kullanımlar.
---------- Spam Engelliyici 02:46 ---------- Önceki Mesaj 02:46 ----------
Allah razı olsun oğuzum, seninde bayramın mübarek olsun.
Çalışmayana ekmek yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.