SeoTube YouTube Kanallarını Arama Motorlarına Kaydetme Robotu
seotube.monitorarkasi.com
!! DİKKAT !!
BU SİSTEM HİÇ BİR İŞLEMDE KANALINIZA AİT ŞİFREYE İHTİYAÇ DUYMAMAKTADIR.
!! DİKKAT !!
LÜTFEN ÖDEME YAPTIKTAN SONRA MUTLAK SURETLE ÖDEME BİLDİRİM FORMUNU DOLDURARAK BİZİM HIZLI BİR ŞEKİLDE HABERDAR OLMAMIZI VE ÖDEMENİZİ ONAYLAMAMIZI SAĞLAYINIZ.
SEOTUBE ROBOTU NEDİR?
SeoTube Robotu, YouTube kanallarınızı toplu olarak ve zamandan büyük tasarruf ederek, tek tek videolarla uğraşmanızın önüne geçerek, büyük bir kısmı "GOOGLE" arama hizmeti içerikli, toplamda 106 adet arama motoruna kaydeden, kaydederken işini garantiye almak için önce kayıt talebi gönderip daha sonra aynı kayıt talebine güncelleme gönderen bir YouTube robotudur.
SeoTube Robotu, YouTube kanallarınızı toplu olarak ve zamandan büyük tasarruf ederek, tek tek videolarla uğraşmanızın önüne geçerek, büyük bir kısmı "GOOGLE" arama hizmeti içerikli, toplamda 106 adet arama motoruna kaydeden, kaydederken işini garantiye almak için önce kayıt talebi gönderip daha sonra aynı kayıt talebine güncelleme gönderen bir YouTube robotudur.
SEOTUBE ROBOTU TAM OLARAK NE YAPAR?
SeoTube Robotu ile ekstra hiçbir işlem gerektirmeden direk olarak kanal özel URLniz ya da kanal IDniz ile kanalınızda bulunan tüm videoları, büyük bir kısmı Google hizmeti olan 106 adet arama motoruna bildirir ve PING işlemine tabi tutar. Bu sayede yine Google hizmetine tabi olan Youtube kanalınız ve içeriğinde bulunan videolarınız için ayrıcalıklı bir INDEXleme talebinde bulunmuş olursunuz.
NEDEN SEOTUBE ROBOTU?
YouTube üzerinden para kazanmanın zor olduğu bugünlerde, alternatif yöntemlerin kıymeti oldukça artmaktadır. Bu konuda 2 aydan bu yana yapmış olduğumuz araştırmalar ve YouTube üzerinden edindiğimiz kanal işlemlerine ait tecrübeler neticesinde Web Sayfalarının arama motorları sonuçlarında üst sıralarda çıkabilmesi için uyguluyor olduğumuz SEO tekniklerinin kullanılabilir duruma getirilmiş ve minimalize edilmiş olan halinin kanallarımıza uygulanması durumunda kanallarımızın izlenme oranlarını arttırabileceğimizi düşündük ve bunların ışığında SeoTube Robotunu geliştirdik.
Yeni açılan kanalların izlenme oranlarının ilk günlerden sonraki haftalarda düşüş gösterdiğini, sonraki haftalarda ise kanallarımızın ilk günlerini özlemle yaadettiğimizi biliyoruz. İşte burada SeoTube YouTube Kanallarını Arama Motorlarına Kaydetme Robotu devreye girerek, yüksek video sayısına sahip kanallarınızın toplu olarak, zorlanmadan ve karmaşa yaşamadan en kısa ve zaman kayıpsız süreler içerisinde özellikle çoğunluğu Google hizmetleri olan arama motorlarına bildirilmesini ve aramalarda üst sıralarda çıkmanızı sağlamaya çalışmaktadır.
Hepimizin biliyor olduğu bir durum var ki, bu da hedef arama terimlerinin sonuçlarında ilk sayfa ve üst sıralarda çıkmamız durumunda izlenme oranlarımızın pozitif anlamda artacağıdır. Hedefimiz, kanallarınızın hedef kelimelerde ilk sıralarda çıkmasına yardımcı olmaktır. Bu nedenle sizlere SeoTube Youtube Kanallarını Arama Motorlarına Kaydetme Robotunu tavsiye etmekteyiz.
Bildiğimiz üzere kanallarımızın tıklanma potansiyelinin yüksek oluşunun ötesinde, izlenme ve tıklanma ortalamamızı veren SAYFA TO oranı ile birlikte BGBG miktarının yüksek olması durumunda TBM oranımız, yani Tıklama Başına Miktar oranımız olumlu olarak artmaktadır. Dengesiz bir tıklanma ve izlenme oranı, TBM oranımızı düşürerek kazancımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Yani burada bizim için en önemli şey, izlenme oranını yüksek tutarak olası dengesiz oranı engellemek.
ben teşekkür ederim.Benim çok işime yarıyacak.Arkadaşlar ben denedim ve gerçekten etkili oluyor,hiç izlenim almamış videolarım bile izlenim almaya başladı.
Hayirli satislar güzel bir calismaya benziyor
Arkadaşlar ben denedim gerçektende işe yarıyor 3-4 günde 20 25 izlenim alan videolar botu kullandıktan saatler sonra izlenimler 5-6 katına çıktı.
Bot hayırlı olsun hocam.
Botun geliştirilme aşamasında sanırım ilk tester bendim. O günden bu güne çok geçmedi ve kanalımda göz ardı edileyecek bir hareketlenme var. Yarı özgün youtube'da olmayan videolardan oluşan slayt tarzında kanalımı SeoTube da test ettik ve izlenme oranı neredeyse 2 kat artmış durumda. Arkadaşlar temiz çalışıyor sabırlılar ve sistem geliştirilmeye çok müsait. Başarılarının devamını diliyorum. Öyle gözüküyor ki her iki tarafta kazanacaktır.
HAK TALEBİ MİKTARLARI
500 video kaydetme hakkı - 5 TL - Video başı maaliyet 0,01 TL
1000 video kaydetme hakkı - 10 TL - Video başı maaliyet 0,01 TL
2000 video kaydetme hakkı - 19 TL - Video başı maaliyet 0,0095 TL
3000 video kaydetme hakkı - 28 TL - Video başı maaliyet 0,0093 TL
5000 video kaydetme hakkı - 45 TL - Video başı maaliyet 0,009 TL
10000 video kaydetme hakkı - 80 TL - Video başı maaliyet 0,008 TL
ÖDEME SEÇENEKLERİ
Sevgili arkadaşlar, ödeme seçeneklerini panelimize giriş yaptıktan sonra görebilirsiniz ancak ben kısaca anlatacak olursam;
BOT KULLANIMI HAKKINDA
Sevgili arkadaşlar, sistemin kullanımını sizlere burada uzun uzadıya yazarak zaman kaybetmenizi istemediğimden sistemin kullanılışını anlatmak adına 2 adet rehber video hazırladık. Seotube.monitorarkasi.com adresine kayıt olduktan sonra giriş yapıp menümüzde bulunan Bot Eğitimi alanından videoları izleyebilir, Robotun nasıl kullanıldığını, en ince ayrıntılarına kadar anlayabilirsiniz. 2 rehber videodu izlemenizi tavsiye ediyor ve sistem sizlere kısaca tanıtmaya geçiyorum.
REFERANS TALEPLERİ
3 kişi belirtmemize rağmen 4 arkadaşımıza referans olunmuştur. Referans talebi şimdilik alınmamaktadır.
HAKKINDA VE TEŞEKKÜR BİLGİSİ
Sistem ben Emin Öztürk ( @teknoemin ) ve Ali Demirci ( @darkencoder ) tarafından kodlanmıştır. Bizlere botun geliştirilmesinde tester olarak yardımcı olan sevgili arkadaşlarımız @Gorginizm, @maihes, @aragon ve @GKTDRK arkadaşlarımıza samimi ve içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.
DESTEK VE TALEP BİLGİSİ
Sistemi satın almadan önce danışmak ve sormak istediklerinizi konumuzun altından, sistemi satın aldıktan sonra oluşacak taleplerinizi panelimizde bulunan Destek Al bölümünden bizlere iletebilirsiniz.
SEOTUBE YOUTUBE ROBOTU PANELİ İÇİN
http://seotube.monitorarkasi.com
Saygılarımızla
Monitör Arkası Ekibi
www.monitorarkasi.com
500 video kaydetme hakkı - 5 TL - Video başı maaliyet 0,01 TL
1000 video kaydetme hakkı - 10 TL - Video başı maaliyet 0,01 TL
2000 video kaydetme hakkı - 19 TL - Video başı maaliyet 0,0095 TL
3000 video kaydetme hakkı - 28 TL - Video başı maaliyet 0,0093 TL
5000 video kaydetme hakkı - 45 TL - Video başı maaliyet 0,009 TL
10000 video kaydetme hakkı - 80 TL - Video başı maaliyet 0,008 TL
ÖDEME SEÇENEKLERİ
Sevgili arkadaşlar, ödeme seçeneklerini panelimize giriş yaptıktan sonra görebilirsiniz ancak ben kısaca anlatacak olursam;
BOT KULLANIMI HAKKINDA
Sevgili arkadaşlar, sistemin kullanımını sizlere burada uzun uzadıya yazarak zaman kaybetmenizi istemediğimden sistemin kullanılışını anlatmak adına 2 adet rehber video hazırladık. Seotube.monitorarkasi.com adresine kayıt olduktan sonra giriş yapıp menümüzde bulunan Bot Eğitimi alanından videoları izleyebilir, Robotun nasıl kullanıldığını, en ince ayrıntılarına kadar anlayabilirsiniz. 2 rehber videodu izlemenizi tavsiye ediyor ve sistem sizlere kısaca tanıtmaya geçiyorum.
REFERANS TALEPLERİ
3 kişi belirtmemize rağmen 4 arkadaşımıza referans olunmuştur. Referans talebi şimdilik alınmamaktadır.
HAKKINDA VE TEŞEKKÜR BİLGİSİ
Sistem ben Emin Öztürk ( @teknoemin ) ve Ali Demirci ( @darkencoder ) tarafından kodlanmıştır. Bizlere botun geliştirilmesinde tester olarak yardımcı olan sevgili arkadaşlarımız @Gorginizm, @maihes, @aragon ve @GKTDRK arkadaşlarımıza samimi ve içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.
DESTEK VE TALEP BİLGİSİ
Sistemi satın almadan önce danışmak ve sormak istediklerinizi konumuzun altından, sistemi satın aldıktan sonra oluşacak taleplerinizi panelimizde bulunan Destek Al bölümünden bizlere iletebilirsiniz.
SEOTUBE YOUTUBE ROBOTU PANELİ İÇİN
http://seotube.monitorarkasi.com
Saygılarımızla
Monitör Arkası Ekibi
www.monitorarkasi.com