SeoTube YouTube Kanallarını Arama Motorlarına Kaydetme Robotu Satış Konusu

teknoemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknoemin.com

seotubelogo.png

SeoTube YouTube Kanallarını Arama Motorlarına Kaydetme Robotu
seotube.monitorarkasi.com

!! DİKKAT !!
BU SİSTEM HİÇ BİR İŞLEMDE KANALINIZA AİT ŞİFREYE İHTİYAÇ DUYMAMAKTADIR.

!! DİKKAT !!
LÜTFEN ÖDEME YAPTIKTAN SONRA MUTLAK SURETLE ÖDEME BİLDİRİM FORMUNU DOLDURARAK BİZİM HIZLI BİR ŞEKİLDE HABERDAR OLMAMIZI VE ÖDEMENİZİ ONAYLAMAMIZI SAĞLAYINIZ.

SEOTUBE ROBOTU NEDİR?

SeoTube Robotu, YouTube kanallarınızı toplu olarak ve zamandan büyük tasarruf ederek, tek tek videolarla uğraşmanızın önüne geçerek, büyük bir kısmı "GOOGLE" arama hizmeti içerikli, toplamda 106 adet arama motoruna kaydeden, kaydederken işini garantiye almak için önce kayıt talebi gönderip daha sonra aynı kayıt talebine güncelleme gönderen bir YouTube robotudur.

SEOTUBE ROBOTU TAM OLARAK NE YAPAR?

SeoTube Robotu ile ekstra hiçbir işlem gerektirmeden direk olarak kanal özel “URL”niz ya da kanal “ID”niz ile kanalınızda bulunan tüm videoları, büyük bir kısmı Google hizmeti olan 106 adet arama motoruna bildirir ve “PING” işlemine tabi tutar. Bu sayede yine Google hizmetine tabi olan Youtube kanalınız ve içeriğinde bulunan videolarınız için ayrıcalıklı bir “INDEX”leme talebinde bulunmuş olursunuz.

NEDEN SEOTUBE ROBOTU?
YouTube üzerinden para kazanmanın zor olduğu bugünlerde, alternatif yöntemlerin kıymeti oldukça artmaktadır. Bu konuda 2 aydan bu yana yapmış olduğumuz araştırmalar ve YouTube üzerinden edindiğimiz kanal işlemlerine ait tecrübeler neticesinde Web Sayfalarının arama motorları sonuçlarında üst sıralarda çıkabilmesi için uyguluyor olduğumuz “SEO” tekniklerinin kullanılabilir duruma getirilmiş ve minimalize edilmiş olan halinin kanallarımıza uygulanması durumunda kanallarımızın izlenme oranlarını arttırabileceğimizi düşündük ve bunların ışığında SeoTube Robotunu geliştirdik.

Yeni açılan kanalların izlenme oranlarının ilk günlerden sonraki haftalarda düşüş gösterdiğini, sonraki haftalarda ise kanallarımızın ilk günlerini özlemle yaadettiğimizi biliyoruz. İşte burada SeoTube YouTube Kanallarını Arama Motorlarına Kaydetme Robotu devreye girerek, yüksek video sayısına sahip kanallarınızın toplu olarak, zorlanmadan ve karmaşa yaşamadan en kısa ve zaman kayıpsız süreler içerisinde özellikle çoğunluğu Google hizmetleri olan arama motorlarına bildirilmesini ve aramalarda üst sıralarda çıkmanızı sağlamaya çalışmaktadır.

Hepimizin biliyor olduğu bir durum var ki, bu da hedef arama terimlerinin sonuçlarında ilk sayfa ve üst sıralarda çıkmamız durumunda izlenme oranlarımızın pozitif anlamda artacağıdır. Hedefimiz, kanallarınızın hedef kelimelerde ilk sıralarda çıkmasına yardımcı olmaktır. Bu nedenle sizlere SeoTube Youtube Kanallarını Arama Motorlarına Kaydetme Robotunu tavsiye etmekteyiz.

Bildiğimiz üzere kanallarımızın tıklanma potansiyelinin yüksek oluşunun ötesinde, izlenme ve tıklanma ortalamamızı veren “SAYFA TO” oranı ile birlikte “BGBG” miktarının yüksek olması durumunda “TBM” oranımız, yani “Tıklama Başına Miktar” oranımız olumlu olarak artmaktadır. Dengesiz bir tıklanma ve izlenme oranı, “TBM” oranımızı düşürerek kazancımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Yani burada bizim için en önemli şey, izlenme oranını yüksek tutarak olası dengesiz oranı engellemek.

ben teşekkür ederim.Benim çok işime yarıyacak.Arkadaşlar ben denedim ve gerçekten etkili oluyor,hiç izlenim almamış videolarım bile izlenim almaya başladı.

Hayirli satislar güzel bir calismaya benziyor

Arkadaşlar ben denedim gerçektende işe yarıyor 3-4 günde 20 25 izlenim alan videolar botu kullandıktan saatler sonra izlenimler 5-6 katına çıktı.
Bot hayırlı olsun hocam.

Botun geliştirilme aşamasında sanırım ilk tester bendim. O günden bu güne çok geçmedi ve kanalımda göz ardı edileyecek bir hareketlenme var. Yarı özgün youtube'da olmayan videolardan oluşan slayt tarzında kanalımı SeoTube da test ettik ve izlenme oranı neredeyse 2 kat artmış durumda. Arkadaşlar temiz çalışıyor sabırlılar ve sistem geliştirilmeye çok müsait. Başarılarının devamını diliyorum. Öyle gözüküyor ki her iki tarafta kazanacaktır.
HAK TALEBİ MİKTARLARI
500 video kaydetme hakkı - 5 TL - Video başı maaliyet 0,01 TL
1000 video kaydetme hakkı - 10 TL - Video başı maaliyet 0,01 TL
2000 video kaydetme hakkı - 19 TL - Video başı maaliyet 0,0095 TL
3000 video kaydetme hakkı - 28 TL - Video başı maaliyet 0,0093 TL
5000 video kaydetme hakkı - 45 TL - Video başı maaliyet 0,009 TL
10000 video kaydetme hakkı - 80 TL - Video başı maaliyet 0,008 TL

ÖDEME SEÇENEKLERİ
Sevgili arkadaşlar, ödeme seçeneklerini panelimize giriş yaptıktan sonra görebilirsiniz ancak ben kısaca anlatacak olursam;

BOT KULLANIMI HAKKINDA

Sevgili arkadaşlar, sistemin kullanımını sizlere burada uzun uzadıya yazarak zaman kaybetmenizi istemediğimden sistemin kullanılışını anlatmak adına 2 adet rehber video hazırladık. Seotube.monitorarkasi.com adresine kayıt olduktan sonra giriş yapıp menümüzde bulunan “Bot Eğitimi” alanından videoları izleyebilir, Robotun nasıl kullanıldığını, en ince ayrıntılarına kadar anlayabilirsiniz. 2 rehber videodu izlemenizi tavsiye ediyor ve sistem sizlere kısaca tanıtmaya geçiyorum.

REFERANS TALEPLERİ
3 kişi belirtmemize rağmen 4 arkadaşımıza referans olunmuştur. Referans talebi şimdilik alınmamaktadır.

HAKKINDA VE TEŞEKKÜR BİLGİSİ

Sistem ben Emin Öztürk ( @teknoemin ) ve Ali Demirci ( @darkencoder ) tarafından kodlanmıştır. Bizlere botun geliştirilmesinde tester olarak yardımcı olan sevgili arkadaşlarımız @Gorginizm, @maihes, @aragon ve @GKTDRK arkadaşlarımıza samimi ve içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

DESTEK VE TALEP BİLGİSİ
Sistemi satın almadan önce danışmak ve sormak istediklerinizi konumuzun altından, sistemi satın aldıktan sonra oluşacak taleplerinizi panelimizde bulunan “Destek Al” bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

SEOTUBE YOUTUBE ROBOTU PANELİ İÇİN
http://seotube.monitorarkasi.com

Saygılarımızla
Monitör Arkası Ekibi
www.monitorarkasi.com

Ref olabirim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

içimiz dışımız bot, robot oldu arkadaş birkerede şu işi düzgün yapamadım kendi adıma sölüyorum nerde ne işlem yapılsa yt sonrasında hücuma geciyor.

bot u akıllıca kullanırsan sıkıntı olmaz
web üzeri bot kullanmayın
kullanıyorsan web botda 2 kanaldan fazla aynı anda bağlamayın.

Ref olabilirim :D Kanalımı kayıt ettireyim, arkadaşım bence siz sadece 1 adet kanal için izin verin multi üyeliğe de bir çare bulursanız sistem güzel olur :)

ben teşekkür ederim.Benim çok işime yarıyacak.Arkadaşlar ben denedim ve gerçekten etkili oluyor,hiç izlenim almamış videolarım bile izlenim almaya başladı.

bunda kanal bağlamıyorsun videoları linkleriyle işlem yaptığı için kanala giriş yok

Hayırlı olsun, aldık 4TL'lik paket aktif edilmesini bekliyorum tesekkürler.

hocam kanal başı fiyatlandırma yapmışsınız ancak benım kanallarımda 20'şer video var. çok kanalım oldugundan fiyat yükseliyor. video başı daha mantıklı olmaz mıydı?

örneğin 1000 video için kredi satın alalım 1000 video bitince yine hak alalım? kanal adet fiyatıyla satışı değiştirmenizi rica ederim

sistemin en büyük eksiği :

bir kanalın bile işlemi çok uzun sürüyor. benim 200 kanalım var. her birine bu kadar vakit ayıramam

yapmanız gereken :

1. toplu kanal ekleme seçeneği koymak
yani bi kerede çok miktarda kanalın videosunu çektirmek

2. sayfanın açık kalması zorunluluğu olmamalı.
yani çok miktarda kanal ve videolarını bi kerede hafızaya alsın ve sayfayı kapatsam bile işlem yapmaya devam etsin.

Hocam ilk üc kisiye bir hak verecktiniz ilk kisi benim ne zaman verceksiniz

hocam rf olabilme şansımız var mı eğer varsa denemek isterim..olmadı yenı actıgım opzgun knanılımın seo çalısması ıucın gorusmek ıserım bana pm den dönus yaparsan cok seıvınırım..

Arkadaşlar zaten spamla zar zor para kazaniyoruz. Bi boyle googlede diger arama motorlarinada girersek telif riski dahada yükseliyor . Bana kalirsa ben kullanmam. Botu kötülemek için yazmadim. Botunuz hayirli olsun. Başarılar.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ref olabirim

Sevgili arkadaşım ref talebini kabul ediyoruz taahhüt ettiğimiz gibi. Lütfen sisteme üye olduktan sonra destek bölümünden bize ulaşınız. En kısa sürede işlemlerinizi gerçekleştirelim. Alakanıza teşekkür ederiz.

zaten 1 kanalım var kaydedebilirmiyiz :D

Sevgili arkadaşım ref talebini kabul ediyoruz taahhüt ettiğimiz gibi. Lütfen sisteme üye olduktan sonra destek bölümünden bize ulaşınız. En kısa sürede işlemlerinizi gerçekleştirelim. Alakanıza teşekkür ederiz.

ref olabilirmiyim

Normal şartlarda konuda da anlattığım gibi 3 kişi için ref kontenjanımız olmasına rağmen. Sizinde talebinizi kabul ediyoruz. Lütfen sisteme üye olduktan sonra destek bölümünden bize ulaşınız. En kısa sürede işlemlerinizi gerçekleştirelim. Alakanıza teşekkür ederiz.

içimiz dışımız bot, robot oldu arkadaş birkerede şu işi düzgün yapamadım kendi adıma sölüyorum nerde ne işlem yapılsa yt sonrasında hücuma geciyor.

Satygı duymak zorundayım hocam elbette ancak bot mantığı sistemleri [MENTION=4709]menzilli[/MENTION] arkadaşımın dediği gibi verimli kullanmak için iyi tanımak gerekiyor. Biz o yüzden kafanıza takılan şeylerin kalmaması için sizlere her şeyi en açıklayıcı şekilde anlatmak istiyorum. Ayrıca sistemin geliştirilmesinde sizlerinde fikirlerini alarak sisteme uygulamak istiyoruz. Sağolsun tester arkadaşlarımızdan güzel fikirler çıktı. Ekimizden güzel fikirler çıktı. En kısa sürede bunları uygulamaya koyulacağız. Sistemin bu şekilde daha iyi gelişeceğine inanıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu hususu bende dikkate almak isterim :)

Ref olabilirim :D Kanalımı kayıt ettireyim, arkadaşım bence siz sadece 1 adet kanal için izin verin multi üyeliğe de bir çare bulursanız sistem güzel olur :)

Alakanıza teşekkür ederim hocam ancak kontenjan sınırlarını gördüğünüz üzere zorladık. Tekrar tekrar teşekkür ederim alakanıza.

Teşekkür ederim kardeşim. Gerçekten inşaa durumunda tester olarak güzel fikirleriniz oldu bunların aciliyeti olan kısımlarını uyguladık, diğerlerini ise listemize kaydettik ve en kısa sürede uygulamaya koyulacağız.

bunda kanal bağlamıyorsun videoları linkleriyle işlem yaptığı için kanala giriş yok

Aslında konuda bu durumu belirtmeyi unuttuk. Arkadaşlar sistemde kanal şifrenizi girmiyorsunuz. Şifrenizi girmeyin diye inanın takla üstüne takla attık amiyane tabirle. [MENTION=5534]aragon[/MENTION] arkadaşımın dediği gibi gönlünüz rahat olsun. Gönlünüz rahat olsun diye 2 haftamızı şifresiz nasıl yaparız konusuna ayırdık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri