Son Paylaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çizgi film kanalındı sanırım sahte teliften kapanan ve üzerine yukarda yazdıgım yorumunuzu gördüm.

Aynı katagoride ekmek yiyen diğer suçu olmayan insanları teliflemekten bahseden sizdiniz. Yaptınız veya yapmadınız bilmiyorum. Belkide sizede telif atan aynı zihniyeti taşıyan başka biridir.

Şimdi siz söyleyin yönetimden kim var sahte telif ve flag ile uğraşan ?

Konu şimdi doğru yönde ilerlemektedir... teşekkürler [MENTION=1881]Youtuber[/MENTION]

Saygıyla...

yanlız bu forumdaki yöneticilerin çifte standart uyguladığı bi gerçek.

Ne ekersen onu biçersin.

Bu telif atan, flag olayını yapan arkadaşlar hiç farkında olmadan kendi canavarlarını kendileri yarattı. Daha 1-2 hafta önceye kadar telif nasıl atılır, karşı bilidirim nasıl yapılır vs. konularında hiç bi bilgim olmayan ben haksız aldığım teliflerden ötürü gözü dönmüş bi şekilde bu işin peşine düştüm.

Ve şu anda bana telif atan (özgün içerik ile gerçek sahibi olan insanları tenzih ediyorum) bir kişi olursa açtığım tüm maillerden kanalı kapanıncaya kadar flag ve telif atıyorum. Yeri geliyor reklamlarına tıklıyorum vs vs.

Yani cümlenin giriş kısmı herşeyi özetliyor. Bu arkadaşlar sanıyorlar ki her zaman kendileri telif atacaklar ve bu telif sıkıntısı hiç bir zaman kendilerini vurmayacak.

Bu telif konularında hep tekrar ettiğim gibi yine şunu belirtmek istiyorum.

Bu hırs ve gözü dönmüşlük nedir? Neyin telaşı bu? Youtube'un, Google'ın parası bize mi yetmeyecek arkadaşlar? Uslu akıllı paramızı kazanmak varken nedir bu inat ve hırs?

Youtube her gün bizlere zorluk çıkarmak için uğraşıyor bir de bunun içine kendi insanımız girince, iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Fazla uzatmayayım, dediğim gibi:

Ne ekersen onu biçersin.

Sanki youtubenin verdiği para kendi cebinizden çıkıyor.Bırakın herkes ekmeğini alsın.

yanlız bu forumdaki yöneticilerin çifte standart uyguladığı bi gerçek.

Evet ben çok severim çifte standardı.

Ne ekersen onu biçersin.

Bu telif atan, flag olayını yapan arkadaşlar hiç farkında olmadan kendi canavarlarını kendileri yarattı. Daha 1-2 hafta önceye kadar telif nasıl atılır, karşı bilidirim nasıl yapılır vs. konularında hiç bi bilgim olmayan ben haksız aldığım teliflerden ötürü gözü dönmüş bi şekilde bu işin peşine düştüm.

Ve şu anda bana telif atan (özgün içerik ile gerçek sahibi olan insanları tenzih ediyorum) bir kişi olursa açtığım tüm maillerden kanalı kapanıncaya kadar flag ve telif atıyorum. Yeri geliyor reklamlarına tıklıyorum vs vs.

Yani cümlenin giriş kısmı herşeyi özetliyor. Bu arkadaşlar sanıyorlar ki her zaman kendileri telif atacaklar ve bu telif sıkıntısı hiç bir zaman kendilerini vurmayacak.

Bu telif konularında hep tekrar ettiğim gibi yine şunu belirtmek istiyorum.

Bu hırs ve gözü dönmüşlük nedir? Neyin telaşı bu? Youtube'un, Google'ın parası bize mi yetmeyecek arkadaşlar? Uslu akıllı paramızı kazanmak varken nedir bu inat ve hırs?

Youtube her gün bizlere zorluk çıkarmak için uğraşıyor bir de bunun içine kendi insanımız girince işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Fazla uzatmayayım, dediğim gibi:

Ne ekersen onu biçersin.

HELAL OLSUNNNNNNNNNNN.....

Sanki youtubenin verdiği para kendi cebinizden çıkıyor.Bırakın herkes ekmeğini alsın.

Insanlar oyle dusunmuyor iste. Acgozluluk cok kotu. Saniyolar ki birilerinin onunu kapattiklarinda kendileri daha fazla kazanacaklar. Alakasi yok halbuki.

burda herkez kendi ekmeğini alsın mevzusu yok ki bu işi yapan adam o işin ekmeğini ben yiyeceğim sen başka kapıya diyor acık acık başıma daha önce geldiğinden bu konuda yapan arkadaşlara hakkımı helal etmedim etmiyorum etmicem siz böyle devam edin Allah cok büyüktür bugün kazanırsın belki ama yarın bi bakmışsın herşeyin uçmuş dımdızlak kalmışsın ortada

Yalnız şöyle bir durumda var arkadaşlar bu iş artık bu forumdanda da çıkmış durumda donanımhaber'de bile Youtube ile para kazanma konuları açılmış durumda. Öyle ki 12-13 yaşındaki çocuklar bile video yüklemesi yapmaya falan başlamışlar. Hepsini geçtim video dislike ticareti yapanlar var webmaster forumlarında her şeyi bu foruma bağlamamak lazım.Sırf bu flag,spam yüzünden günde 300$ 400$ getiren kategorisinde lider olan bir kanalı kaybetmiş biri olarak söylüyorum bunu. Ama hiçbir zaman bu forum üyelerini suçlamadım. Kısacası Youtube sadece bu siteden ibaret değil.

Evet ben çok severim çifte standardı.

abi lafım sana deil biliyon ben 2 kere banlandım bu forumda. neymiş post kasıyomuşum. ben buraya girip 2 mesaj yazınca cebime paramı giriyo yoksa madalyamı takıyolar anlamadım. post kasınca benim elime ne geçecek onuda anlamış deilim. ayrıca bana küfür-hakaret eden adamları banlamayan-uyarmaya bile tenezzül etmeyen adminler var burda bu bir gerçek.

Yalnız şöyle bir durumda var arkadaşlar bu iş artık bu forumdanda da çıkmış durumda donanımhaber'de bile Youtube ile para kazanma konuları açılmış durumda. Öyle ki 12-13 yaşındaki çocuklar bile video yüklemesi yapmaya falan başlamışlar. Hepsini geçtim video dislike ticareti yapanlar var webmaster forumlarında her şeyi bu foruma bağlamamak lazım.Sırf bu flag,spam yüzünden günde 300$ 400$ getiren kategorisinde lider olan bir kanalı kaybetmiş biri olarak söylüyorum bunu. Ama hiçbir zaman bu forum üyelerini suçlamadım. Kısacası Youtube sadece bu siteden ibaret değil.

Doğru ama biz lideriz... Herşey buradan diğer yerlere dağılmakta... Bizler burada birbiinin arkasını kazan kişiler olursak yada buna müsade edersek... olacağı bu olur. Konu çöpten döndüğünden beri halen kişiler birbirlerine suç atmakta, ama nasıl dur deriz diyen yok... Konuyu açan arkadaşımda dahil olmak üzere...

---------- Mesaj saat 17:59:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:56:18 civarında gönderildi. ----------

abi lafım sana deil biliyon ben 2 kere banlandım bu forumda. neymiş post kasıyomuşum. ben buraya girip 2 mesaj yazınca cebime paramı giriyo yoksa madalyamı takıyolar anlamadım. post kasınca benim elime ne geçecek onuda anlamış deilim. ayrıca bana küfür-hakaret eden adamları banlamayan-uyarmaya bile tenezzül etmeyen adminler var burda bu bir gerçek.

Arkadaşım çifte standart var diyor isen, karşılaştırmalı olarak postları paylaş lütfen yönetim gereğini yapsın.. mod süper mod admin fark etmez... belgeleyin gereği yapılmazsa çıkın çifte standart var deyin... rica ediyorum...

Sen bir dahakine öyle bir durumla karşılaşınca sesini çıkarma bana mail at hiç bir yerden ulaşamıyorsan bak sen ben ne yapıyorum.

Siz gelip bana Çifte standart yapan kim,ortalığı karıştıran kim saçmalayan kim demezseniz bu sözlerinizi yanlış anlarım tabiki.Yani ben burda yetkiliysem elinden geleni en doğru şekilde yapmak zorundayım ama unuttuğunuz nokda cok aktif olamaıyorum her zaman.Bunuda dşünerek dediğimi yapın bana mail ile ulaşın elimden ne geliyorsa yaparım ama Saygı çerçevesi içinde ve Haklı olursanız.

Bu işi yapan yöneticiyi açıklamaya niyeti var mı arkadaşın? Hayır niyeti yoksa boş yere konuyu takip edipte vaktimiz ziyan olmasın.. Merak ettik burda

[MENTION=5021]Rigatomik[/MENTION] madem yönetimden birileri bu işi yapıyor diyorsunuz açıklayın o kişileri hocam böyle gizli kapaklı konuşmanın ne size ne bize yararı olur açık açık herşeyi dökün gereken ne ise yapılsın

Doğru ama biz lideriz... Herşey buradan diğer yerlere dağılmakta... Bizler burada birbiinin arkasını kazan kişiler olursak yada buna müsade edersek... olacağı bu olur. Konu çöpten döndüğünden beri halen kişiler birbirlerine suç atmakta, ama nasıl dur deriz diyen yok... Konuyu açan arkadaşımda dahil olmak üzere...

Hocam o konuya bir şey diyemem zaten Türkiye'de tekel haline dönüşmüş bir forumun üyesiyiz. Yalnız benim anlatmak istediğim şey şu kimse yanlış anlaşılmasın ama bu forum resmen balık tutmayı öğretmek yerine direk balık vermeye başladı.Ve bu her konuda olmaya başladı mesela forumun Youtube hesabında paylaşılan videolardan en çok izlenen haliyle Youtube'den Para Kazanma videosu yaklaşık 100K izlenimi var videonun ama asıl kötü olan durum video altı yorumlar millet artık direk öğrenmek istiyor çaba falan yok. Örnek veriyorum daha küçücük bir çocuk maksimum 15 yaşındadır şöyle bir yorum yapmıştı ''Hacı videoda gösterdiğin şeyler bende yok videoyu güncelleyecen mi'' ee bunu yapan çocuk veya yetişkin telifte atar,kanalda kopyalar,flagta yapar niye adam direk balık istiyor hiç çaba göstereyim bir şey yapayım demek yok. En basitinden bir örnek vereyim bundan bir kaç ay önce [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] bir konu açmıştı iyi de ipuçları vermişti sonuç ne oldu adam açtığına açacağına pişman verdiği bilgileri kullanmak isteyenlerinde yemediği sahte telif kalmadı.Sabah buna benzer bir konu daha açıldı bir arkaşımız anime ve çizgi film üzerine arkadaşının çalıştığı kategoriyi ve nasıl çalışması gerektiğini anlatmış anlattığı konu yemin ediyorum yalanım varsa Allah şuan canımı alsın benim uyguladığım bir yöntem ve çalıştığım konuydu.Ama ben adama gidip neden böyle bir konu açtın falan demedim o adamın iyi niyetle açtığını biliyorum ama aklıma gelen ilk şey acaba sahte telif yer miyim,kanallardaki videoları silsem mi acaba.Ben,o,bu,şu bu korkuyu yaşamak zorunda mı hocam? Serkan abide bir çok kez dile getirmiştir bu forum neredeyse Youtube Türkiye ekibi tarafından bile takip edilen bir forum iken neden üyeler bu açtıkları konunun dışarı sızabileceğinin farkında değiller? Defalarca şahit olduk adam burdan görüyor bilgileri gidiyor webmaster sitelerinde satışa sunuyor. Tamam herkes kazansın herkes pastadan payını alsın ama hakederek alsın kimse kimseye balık vermesin. Ve tüm bunlar inanın bana herkes balık tutmayı öğrettiği için oluyor. Ben ve benim gibi düşünenlerde forum adabından paylaşıma karşı olmakla suçlanıyor artık bunları aşmamız lazım. Yaş ortalaması iyice düştü websitesiyle uğraşanlar iyi bilir ki websiteleri için Adsense onaylatmak aylar hatta yılları alabilecek kadar bir uğraş gerektiriyor. 12-13 yaşındaki çocuklar websitesi kurup Adsense sahibi olsunlar haklarında tek kelime konuşursam namussuzum,şerefsizim ama bu kadar Adsense almanın maximum 1 hafta sürdüğü bir işte bile ne var ne yok ortalığa dökersek olacağı budur.Benim şahsi fikrim ne var ne yoksa ortalığa dökülmesidir kimse kimsenin arkasından iş yapmasın,kim forum dışı faaliyette bulunuyorsa açığa çıksın,kimse detaylı konu paylaşımı yapmasın yöntem anlatma,telif atma vs. birebir ne bildiği varsa yoksa anlatmakta dahil.

Hocam o konuya bir şey diyemem zaten Türkiye'de tekel haline dönüşmüş bir forumun üyesiyiz. Yalnız benim anlatmak istediğim şey şu kimse yanlış anlaşılmasın ama bu forum resmen balık tutmayı öğretmek yerine direk balık vermeye başladı.Ve bu her konuda olmaya başladı mesela forumun Youtube hesabında paylaşılan videolardan en çok izlenen haliyle Youtube'den Para Kazanma videosu yaklaşık 100K izlenimi var videonun ama asıl kötü olan durum video altı yorumlar millet artık direk öğrenmek istiyor çaba falan yok. Örnek veriyorum daha küçücük bir çocuk maksimum 15 yaşındadır şöyle bir yorum yapmıştı ''Hacı videoda gösterdiğin şeyler bende yok videoyu güncelleyecen mi'' ee bunu yapan çocuk veya yetişkin telifte atar,kanalda kopyalar,flagta yapar niye adam direk balık istiyor hiç çaba göstereyim bir şey yapayım demek yok. En basitinden bir örnek vereyim bundan bir kaç ay önce [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] bir konu açmıştı iyi de ipuçları vermişti sonuç ne oldu adam açtığına açacağına pişman verdiği bilgileri kullanmak isteyenlerinde yemediği sahte telif kalmadı.Sabah buna benzer bir konu daha açıldı bir arkaşımız anime ve çizgi film üzerine arkadaşının çalıştığı kategoriyi ve nasıl çalışması gerektiğini anlatmış anlattığı konu yemin ediyorum yalanım varsa Allah şuan canımı alsın benim uyguladığım bir yöntem ve çalıştığım konuydu.Ama ben adama gidip neden böyle bir konu açtın falan demedim o adamın iyi niyetle açtığını biliyorum ama aklıma gelen ilk şey acaba sahte telif yer miyim,kanallardaki videoları silsem mi acaba.Ben,o,bu,şu bu korkuyu yaşamak zorunda mı hocam? Serkan abide bir çok kez dile getirmiştir bu forum neredeyse Youtube Türkiye ekibi tarafından bile takip edilen bir forum iken neden üyeler bu açtıkları konunun dışarı sızabileceğinin farkında değiller? Defalarca şahit olduk adam burdan görüyor bilgileri gidiyor webmaster sitelerinde satışa sunuyor. Tamam herkes kazansın herkes pastadan payını alsın ama hakederek alsın kimse kimseye balık vermesin. Ve tüm bunlar inanın bana herkes balık tutmayı öğrettiği için oluyor. Ben ve benim gibi düşünenlerde forum adabından paylaşıma karşı olmakla suçlanıyor artık bunları aşmamız lazım. Yaş ortalaması iyice düştü websitesiyle uğraşanlar iyi bilir ki websiteleri için Adsense onaylatmak aylar hatta yılları alabilecek kadar bir uğraş gerektiriyor. 12-13 yaşındaki çocuklar websitesi kurup Adsense sahibi olsunlar haklarında tek kelime konuşursam namussuzum,şerefsizim ama bu kadar Adsense almanın maximum 1 hafta sürdüğü bir işte bile ne var ne yok ortalığa dökersek olacağı budur.Benim şahsi fikrim ne var ne yoksa ortalığa dökülmesidir kimse kimsenin arkasından iş yapmasın,kim forum dışı faaliyette bulunuyorsa açığa çıksın,kimse detaylı konu paylaşımı yapmasın yöntem anlatma,telif atma vs. birebir ne bildiği varsa yoksa anlatmakta dahil.

Tamam haklısın... Benimde istediğim konun bu yönde gitmesi zaten... bu tür işlere dur diyebilecek bilgilere sahip kişilerin olduğu tek forum burasıdır zaten...

Thanks :) ama yaşla genelleme yapma kendini bilmezler de mesela ben 16 yaşındayım ;)

Hocam bu konuya müdahil olmak istemiyorum ama bir dönem team, takım, ekip kafasına giden, sağa sola atar yapan, yok sahte telif atanlara şunu yapıcaz, bunu yapıcaz diyerek ortalıkta gezen ve bizzat [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] arkadaş ve bir kaç kankası tarafından desteklenen adamlar tanıyorum. Bu adamlar açık alanen konu açıp flagın nasıl atılması gerektiğini, telifin nasıl atılması gerektiğini anlatan insanlar. Skypede grup kurup çoluk çocuk muhabbeti yaparak foruma yakışmayan tarzda hareketlerde bulunmaları ve bunlara göz yumulması haliyle kalitenin düşmesine sebep olduğu kanaatindeyim.

Bu forumun temeli r10 dayandığını düşünüyorum ama ordaki gibi kaliteli paylaşım ve geliştirici bilgiler çok az bulunmakta. Forumdaki konuların %98 sorunlardan ibaret ve bunlara verilen yalan yanlış cevaplar. Bilende konuşuyor bilmeyende...

Hocam bu konuya müdahil olmak istemiyorum ama bir dönem team, takım, ekip kafasına giden, sağa sola atar yapan, yok sahte telif atanlara şunu yapıcaz, bunu yapıcaz diyerek ortalıkta gezen ve bizzat [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] arkadaş ve bir kaç kankası tarafından desteklenen adamlar tanıyorum. Bu adamlar açık alanen konu açıp flagın nasıl atılması gerektiğini, telifin nasıl atılması gerektiğini anlatan insanlar. Skypede grup kurup çoluk çocuk muhabbeti yaparak foruma yakışmayan tarzda hareketlerde bulunmaları ve bunlara göz yumulması haliyle kalitenin düşmesine sebep olduğu kanaatindeyim.

Bu forumun temeli r10 dayandığını düşünüyorum ama ordaki gibi kaliteli paylaşım ve geliştirici bilgiler çok az bulunmakta. Forumdaki konuların %98 sorunlardan ibaret ve bunlara verilen yalan yanlış cevaplar. Bilende konuşuyor bilmeyende...
sana tek birşey söyleyeyim.
"Forumdaki konuların %98 sorunlardan ibaret ve bunlara verilen yalan yanlış cevaplar. Bilende konuşuyor bilmeyende...
"
şu yazdığın mesajda ironi yaptığını söyle lütfen.
Totalde 22 konu açmışsın. 18 konun sorunlarını belirtmek ve çözüm bulmak için.
Bir de gelmiş forumdan şikayetçisin.
Telifin anlatılma amacı da burada ki insanların hepsi spam yapmıyor.
İçimiz de özgün çalışanlarda var ve bu durumda kullanmaları için açıklandı.

biraz ağır konuşmuşsun diyeceğim fakat baya ağır konuşmuşsun tabi ki özgün çalışan arkadaşların haklarını savunmaları için telif nasıl atılır konusu anlatılmalı

sana tek birşey söyleyeyim.
"Forumdaki konuların %98 sorunlardan ibaret ve bunlara verilen yalan yanlış cevaplar. Bilende konuşuyor bilmeyende...
"
şu yazdığın mesajda ironi yaptığını söyle lütfen.
Totalde 22 konu açmışsın. 18 konun sorunlarını belirtmek ve çözüm bulmak için.
Bir de gelmiş forumdan şikayetçisin.
Telifin anlatılma amacı da burada ki insanların hepsi spam yapmıyor.
İçimiz de özgün çalışanlarda var ve bu durumda kullanmaları için açıklandı.

İlginç bir yaklaşım :) ki bu yorum seni neden rahatsız etti?

Yaşınızın genç olmasından dolayı eleştiriyle şikayeti karıştırmanızı normal karşılıyorum. Hem Sevgili kardeşim nereden biliyorsun benim vurgulamak istediğim konunun özgün çalışan arkadaşlara istinaden olduğunu? Tabiki özgün çalışan arkadaşların haklarını korumak adına bilmeleri gerekenler paylaşılacak ama bu bilgiler sırf ulu orta paylaşılırsa art niyetli insanlar tarafından, evine ek gelir sağlayan, okul harçlığını kazanan masum arkadaşlarımızada kullanılabilir. Birde özgün çalışmak her babayiğidin harcı değildir bana göre. Belli badeler atlatıp artık profesyonelleşmiş arkadaşların işidir özgün çalışmak. Onlar neyin nasıl yapıldığını senden benden daha iyi biliyorlar. Yani özellikle dizi ve çizgi film kategorilerinde çalışıpda yok efendim sahte telif yedim hadi takım olşturalım sizde telifi böyle atacaksınız, flagı böyle yapacaksınız diyen çoluk çocuğun bilgilerine ihtiyaçları yok...

İşte tamda bende onu söylüyordum. Kendimizi geliştirmek için yeteri döküman olmadığından sorunları çözüme ulaştırmak için konu açılıyor haliyle. Verilen cevapların çoğu tutarsız olduğundan sorunlara çözüm bulamadan öyle kapanıp gidiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri