Spam Konusu ilginc Bir Tespit ve Sonuc !

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Peki her gün vds den en fazla 3 kanal açsak 100 er video atsak 2 gün devirli şekilde ve bu açtığımız maillere vds ıp si hariç hiç bi yerden girmesek spam riski düşermi? @Muslera06

Ben bu şekil denemeye başladım .İnş gene gitmez kanallar.
Bence duser mailler sorunsuz tellerle acildigi surece.Bunu 1 hafta deneyerek kesin sonucu gormus olursun ve net bilgi edinirsin.Bizede burda durumu anlatirsan daha guzel sonuclar cikar ortaya.

abi operatörlere para kazandırcaz o zaman herkes alacak kontorlü hat 3-5 tane doğrulama yapacak ondan benim hattımda doğrulama yapmıyodu geçen ay dolmuştu bu ay baktım. arama ile kod veriyo
Dostum operatorleri denemeden once bence biraz saglam tek bir yerden gmail acip denemeler yapin.

Ornek veriyorum,once bir kisiden satin alin yabanci olur yerli olur satin alin,bilgilerini degistirin (sifresi vs vs).Sonra bu maillerle saga sola 2 ser 3er mail atin bir 2 siteye uye olun onay linklerini onaylayin yani gmaili kullanmis gibi yapin.Sonra Youtube kanali acin ve yuklemeleriniz iyapin.Bakin bakalim bu sekilde calismada sonuc ne olacak.Sende bu sekilde bir deneme yaparak sonucu bizimle paylasabilirsin satin alina nmailler icin.

@Muslera06 millet taş çatlasa 10-15 tane yakınlarından telefon numarası bulur. Sizdeki sistem gibi birşey millete lazım
Bizdeki sistemi sunmasina piyasaya sunacagizda bazi eksik noktalar var bizden oturu onun tamamlanmasini bekliyoruz.Simdilik sistemi satisac cikarmak yada paylasmak gibi bir dusuncemiz yok.

Vds ip'si özellikle yabancı lokasyonluysa Amerika, İngiltere vs. oradan giriş yapıp upload yaptıktan sonra ardından Türkiye lokasyonlu kendi İp'mizden kanala giriş yaptığımızda spama takılmamız çok doğal Amerikadan buraya ışınlanamadığımıza göre Google'ın sistemide aynı şekilde bunu fark ediyordur o yüzdende spama takılma ihtimalimiz yükseliyor. Ben vds falan kullanmıyorum her şeyi manuel yapıyorum kendi pc'imden şimdiye kadar açtığım hiç bir kanalım kapanmadı. Ha manuel çalışmakta malum vdsnin verdiği hız olmadığı için zor gelebiliyor kötü yanıda o.

bu işlem de haklısınız, ancak atıyorum ben serkan abıye gmaıl hesabımı verdım, gır bı bak dıye. fransadan girdi. sonra ben tekrar türkiyeden girdim. bu durumda herhangi bir sorun olmaz. sadece arada bir soru soruyor, en cok hangı ilden giriş yapıyorsunuz diye.

Ben arkadasın birine 50 tane onaylı kanal actırdım.Hepsi uctu ama kendi açtığım yani telefon onaylı adreslerimde 3 farklı ülkeden giriş yapıyorum 3 ay oldu herhangi bir sorun olmadı.Ama muslera hocam cok iyi bir konuya değindi gerçeklik payı çok yüksek bizde test edelim bakalım.

onaylasam kapanacakdi kanal bende,ama arkadasin girdigi vds'de yani yukleme yapilan vds'den girdi onay filan istemedi kanal.sonra bende kanalalri vds uzerinden iliskilendirmelerini yaptim ve ciktim.

o zaman ytkazan ile bağlanan biri ytkazan serverinden kanalina bağlanip kanalini açabilir demek oluyor. ? ?

bu işlem de haklısınız, ancak atıyorum ben serkan abıye gmaıl hesabımı verdım, gır bı bak dıye. fransadan girdi. sonra ben tekrar türkiyeden girdim. bu durumda herhangi bir sorun olmaz. sadece arada bir soru soruyor, en cok hangı ilden giriş yapıyorsunuz diye.

Haklısın hocam ben zaten spama takılma ihtimali yükseliyor dedim yani kesin spama takılır vs. demedim. Seninde açıklamanla birlikte tekrar belirteyim bunuda arkadaşlar yanlış anlamasın vds ile çalışıp ve bunu yapıp spama takılmayan çok kişi var, yani sadece bir ihtimal bu. Google'ın sistemi çok karışık ne yapacağı belli olmuyor bir şekilde anlayabiliyorlar spami, benim gibi manuel çalışıpta spamdan kanalları kapananda var. Google iyi sistem kurmuş gerçekten, öyle veya böyle bir yerden bir şekilde bir açık buluyorlar. Mesela bence telefon onay daha bir problem eğer gerçek telefon yoksa. Pinger gibi sanal nolarla yapılan onaylara hiç güven olmuyor açıkçası onlardada bir ihtimal söz konusu.

benimde bi kanalım kapandı ama kanal hala acık.sadece ben gıremıyorum.dısarıdan gırıs yapan bırısı kanaldakı vıdeoları ızleyebılıyo.bu normalmı?

Haklısın hocam ben zaten spama takılma ihtimali yükseliyor dedim yani kesin spama takılır vs. demedim. Seninde açıklamanla birlikte tekrar belirteyim bunuda arkadaşlar yanlış anlamasın vds ile çalışıp ve bunu yapıp spama takılmayan çok kişi var, yani sadece bir ihtimal bu. Google'ın sistemi çok karışık ne yapacağı belli olmuyor bir şekilde anlayabiliyorlar spami, benim gibi manuel çalışıpta spamdan kanalları kapananda var. Google iyi sistem kurmuş gerçekten, öyle veya böyle bir yerden bir şekilde bir açık buluyorlar. Mesela bence telefon onay daha bir problem eğer gerçek telefon yoksa. Pinger gibi sanal nolarla yapılan onaylara hiç güven olmuyor açıkçası onlardada bir ihtimal söz konusu.

evet cok haklısınız. sıtelerden yapılan dogrulamalar genelde spama dusuruyor. benım kendı telefonum ıle onayladıgım kanallarda herhangı bır sıkıntı yaratmıyor. aynı gun kendı telefonumla ve sanal telefon ıle actıgım 2 kanalı test ettım. ıkısınede vds den 80 adet vıdeo yukledım. kendı telefonum ıle actıgım kanal duruyor dıger kanal ucmus. bence sanal telefonlar artık cok dıkkat cekıyor.

Diğer bir husus ise, belki çoğumuzun dikkatinden kaçmış olcak ki bu durum, şimdi gmaili sanal telefon ıle actıkdan sonraa, gmail hesap ayarlarına gelip, güvenlik bölümünden sanal telefonu değiştirip kendi telefonunuzu yazdıgınız zaman sınırsız onay yapılıyordu. şimdi devam edıyormu bılmıyorum. o sekılde actıgım kanallarda sapa saglam duruyor.

benimde bi kanalım kapandı ama kanal hala acık.sadece ben gıremıyorum.dısarıdan gırıs yapan bırısı kanaldakı vıdeoları ızleyebılıyo.bu normalmı?

Olay bu işte konudaki. Kendiniz giremiyorsunuz ama link ile ulaşabiliyorsunuz. Açtıgınız vdsdir kesin o vds ulaşın ordan giriş yapın kanala

peki çok basit bir soru olacak ama aynı tel noya bir kaç hesap alsak gümlermi? gerçek tel?

peki çok basit bir soru olacak ama aynı tel noya bir kaç hesap alsak gümlermi? gerçek tel?

benım ozgun kanallarım hepsı kendı telefonum ıle aldım ve her yerden gırıs yapyorum. hıcbır sıkıntı teşkil etmiyor. bu sorunuza bir cevap olarak görmeyin tabiki de. herşey olabilir. ben sadece içinde bulunduğum durumu dile getiridm

Gerçekten muhteşem tespitler olmuş.

Size tavsiyem şudur:

1 VDS alın, 1 aylık, yeni kanalları bununla açın ve bu kanallara sadece bu VDS ile giriş çıkış yapın.

Kendi bilgisayarınızdan açtığınız kanallara da sadece kendi bilgisayarınız ile giriş çıkış yapın.

Sorunun tamamen bununla alakalı olduğunu düşünüyorum.

---------- Mesaj saat 00:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:19:09 civarında gönderildi. ----------

işin özeti akrabalarla aranızı iyi tutun gerçek telefonlar ile doğrulayın hesapları

ben 16 kanalı garanti ettim şimdi 1 akraba ailesinden : )

evet cok haklısınız. sıtelerden yapılan dogrulamalar genelde spama dusuruyor. benım kendı telefonum ıle onayladıgım kanallarda herhangı bır sıkıntı yaratmıyor. aynı gun kendı telefonumla ve sanal telefon ıle actıgım 2 kanalı test ettım. ıkısınede vds den 80 adet vıdeo yukledım. kendı telefonum ıle actıgım kanal duruyor dıger kanal ucmus. bence sanal telefonlar artık cok dıkkat cekıyor.

Diğer bir husus ise, belki çoğumuzun dikkatinden kaçmış olcak ki bu durum, şimdi gmaili sanal telefon ıle actıkdan sonraa, gmail hesap ayarlarına gelip, güvenlik bölümünden sanal telefonu değiştirip kendi telefonunuzu yazdıgınız zaman sınırsız onay yapılıyordu. şimdi devam edıyormu bılmıyorum. o sekılde actıgım kanallarda sapa saglam duruyor.

Aynen hocam sanal no ile bende bir kanalımda deneme yapmıştım, uzun zaman önce açtığım temiz bir kanalım vardı sadece kanalda telefon onayı yoktu, 15 dk'den uzun videolar yükleyemiyordum haliyle bunun için textnow ile kanalı onaylattım, 5 dk sonra kanal kapatıldı yeniden tel onay istedi.

artık kanal açarken telefon doğrulama istemediğini iddaa edenler var bu doğru mu?

---------- Mesaj saat 00:48:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:09 civarında gönderildi. ----------

Herkesin bahsettiği telefon onayı:

Kanal açarken olan onay mı? yoksa 15 dakikalık onay mı?

artık kanal açarken telefon doğrulama istemediğini iddaa edenler var bu doğru mu?

---------- Mesaj saat 00:48:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:09 civarında gönderildi. ----------

Herkesin bahsettiği telefon onayı:

Kanal açarken olan onay mı? yoksa 15 dakikalık onay mı?

ben gmaıl onayından bahsedıyordum.

Bence gerçek telefon yada sana telefonla alakası yok.
Benim gerçek telefon ile açtığım kanallar uçtu ama sanal numaralar ile açtıklarım hala duruyor.
Benim tespitim şu. belki de bana denk geldi. Hem vds den yada bottan yükleme yaparken aynı anda manuel yükleme de yapınca spama takılıyor. çünkü benim bu tarz yükleme yaptım kanallar kapandı. sadece bottan yükleme yaptıklarım duruyor.
Dediğim gibi belki de bana öyle geldi. Birde bunu düşünün

Bence gerçek telefon yada sana telefonla alakası yok.
Benim gerçek telefon ile açtığım kanallar uçtu ama sanal numaralar ile açtıklarım hala duruyor.
Benim tespitim şu. belki de bana denk geldi. Hem vds den yada bottan yükleme yaparken aynı anda manuel yükleme de yapınca spama takılıyor. çünkü benim bu tarz yükleme yaptım kanallar kapandı. sadece bottan yükleme yaptıklarım duruyor.
Dediğim gibi belki de bana öyle geldi. Birde bunu düşünün

Gerçek telefon onayı ile açılan kanallar kesinlikle daha sağlam oluyor diğer internet doğrulamaları ile açılan kanallara göre alakası kesin var, tecrübe edildi

Gerçek telefon onayı ile açılan kanallar kesinlikle daha sağlam oluyor diğer internet doğrulamaları ile açılan kanallara göre alakası kesin var, tecrübe edildi

Bence o konu biraz muallak. Değilse benim gerçek tel onaylı kanallarım kapandı. sanal tel onaylılar duruyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri