Serk@nYT
Yasaklanmış
Bence duser mailler sorunsuz tellerle acildigi surece.Bunu 1 hafta deneyerek kesin sonucu gormus olursun ve net bilgi edinirsin.Bizede burda durumu anlatirsan daha guzel sonuclar cikar ortaya.Peki her gün vds den en fazla 3 kanal açsak 100 er video atsak 2 gün devirli şekilde ve bu açtığımız maillere vds ıp si hariç hiç bi yerden girmesek spam riski düşermi? @Muslera06
Ben bu şekil denemeye başladım .İnş gene gitmez kanallar.
Dostum operatorleri denemeden once bence biraz saglam tek bir yerden gmail acip denemeler yapin.abi operatörlere para kazandırcaz o zaman herkes alacak kontorlü hat 3-5 tane doğrulama yapacak ondan benim hattımda doğrulama yapmıyodu geçen ay dolmuştu bu ay baktım. arama ile kod veriyo
Ornek veriyorum,once bir kisiden satin alin yabanci olur yerli olur satin alin,bilgilerini degistirin (sifresi vs vs).Sonra bu maillerle saga sola 2 ser 3er mail atin bir 2 siteye uye olun onay linklerini onaylayin yani gmaili kullanmis gibi yapin.Sonra Youtube kanali acin ve yuklemeleriniz iyapin.Bakin bakalim bu sekilde calismada sonuc ne olacak.Sende bu sekilde bir deneme yaparak sonucu bizimle paylasabilirsin satin alina nmailler icin.
Bizdeki sistemi sunmasina piyasaya sunacagizda bazi eksik noktalar var bizden oturu onun tamamlanmasini bekliyoruz.Simdilik sistemi satisac cikarmak yada paylasmak gibi bir dusuncemiz yok.@Muslera06 millet taş çatlasa 10-15 tane yakınlarından telefon numarası bulur. Sizdeki sistem gibi birşey millete lazım