Spam Konusu ilginc Bir Tespit ve Sonuc !

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bence o konu biraz muallak. Değilse benim gerçek tel onaylı kanallarım kapandı. sanal tel onaylılar duruyor.

gerçek tel onaylı hesaplar da kapanabilir garantisi yok ama daha sağlam oluyorlar sizin uygulamaları falan bilmediğim için birşey demem zor

---------- Mesaj saat 01:30:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:29:24 civarında gönderildi. ----------

Tek bir telefon ile kaç tane onay alabiliyoruz arkadaşlar.

2 sesli mesaj 2 sms olarak 4 diye biliyorum

3-3 te olabilir tam hatırlayamadım

Adsense ve youtube hesabım aynı gmail adresine bağlı ve içindeki özgün videolarımdan günlük 3-5$ kazanıyorum. Şimdi kullandığım bilgisayarda yeni bir youtube hesabı açıp para kazanma odaklı videolar yüklesem ve sonradan açılan kanal herhangi bir sebebten kapanırsa ilk kullandığım hesaplar zarar görür mü ?

bende bunu denedim arkadaslar bir ay once 20-taneye yakin kanal actim gercek tel onayli gmaillerle kanallarin bazilarina deneme amacli videolar yukledim bir hafta icinde ve kanallari her gun kontrol ediyodum kanallar haylen aktif calisiyor

bende bunu denedim arkadaslar bir ay once 20-taneye yakin kanal actim gercek tel onayli gmaillerle kanallarin bazilarina deneme amacli videolar yukledim bir hafta icinde ve kanallari her gun kontrol ediyodum kanallar haylen aktif calisiyor

Benim de gerçek tel onayıyla açtığım 12 hesabım var dimdik ayakta çok şükür ama diğerleri hep kapandı

az önce , içinde video bulunmayan adsense mail hesabıma'da youtube ban atmış amaçlarını çözemedim cidden..

youtube benı sevıyor spama bır kere gırdım hepı topu o da ıkı gun sonra yenı kanallar acıp yoluma devam ettım sesını çıkarmadı sağ olsun :)

Bence toplu ve asiri yuklemelerle alakali. Bugune kadar textnow ve k7.net'ten actigim hic bir kanal kapanmadi. Ben mesela bir kanalima gunluk max. 10 video atiyorum. Belki de bu sebepten hic kapanmadi.

evet aşırı video yükleyincede kapanabilir düşüncesindeyim.Yada yükledikten sonra çerezleri filan silmek gerekebilir.

Ben yaklaşık 3 aydır bir Ip programı ile değişik ülkelerden gmail alıyorum. Her mail adresi farklı bir Ipden ve telefon onaysız. SAdece adsense bağlantısı için masaüstü pcden girip ayarlıyorum.Sonra vdsden giriş için izin veriyorum.düzenlemeleri yaptıktan sonra vdsden yüklemelerimi yapıyorum.Şu ana kadar 3-5 kanal kapandı ama spam değildi

Ben yaklaşık 3 aydır bir Ip programı ile değişik ülkelerden gmail alıyorum. Her mail adresi farklı bir Ipden ve telefon onaysız. SAdece adsense bağlantısı için masaüstü pcden girip ayarlıyorum.Sonra vdsden giriş için izin veriyorum.düzenlemeleri yaptıktan sonra vdsden yüklemelerimi yapıyorum.Şu ana kadar 3-5 kanal kapandı ama spam değildi

Vds den giriş için izin veriyorum derken nasıl yapıyorsun onu ve farklı ip için hangi programı kullanıyorsun yazabilirmisin

Tesekkür ederim ben sadece botla yükleme yapıcagım zaman veriyordum bu izinleri demekki vds kullanırkende vermek gerekiyormus hemen deniyelim bakalım :)

Vds ip'si özellikle yabancı lokasyonluysa Amerika, İngiltere vs. oradan giriş yapıp upload yaptıktan sonra ardından Türkiye lokasyonlu kendi İp'mizden kanala giriş yaptığımızda spama takılmamız çok doğal Amerikadan buraya ışınlanamadığımıza göre Google'ın sistemide aynı şekilde bunu fark ediyordur o yüzdende spama takılma ihtimalimiz yükseliyor. Ben vds falan kullanmıyorum her şeyi manuel yapıyorum kendi pc'imden şimdiye kadar açtığım hiç bir kanalım kapanmadı. Ha manuel çalışmakta malum vdsnin verdiği hız olmadığı için zor gelebiliyor kötü yanıda o.

bunun yerine Türkiye lokasyonlu bir sunucu veya VPS alsanız daha iyi olmaz mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri