- Web sitesi
- www.ingilizcetube.blogspot.com.tr
Tek bir telefon ile kaç tane onay alabiliyoruz arkadaşlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence o konu biraz muallak. Değilse benim gerçek tel onaylı kanallarım kapandı. sanal tel onaylılar duruyor.
Tek bir telefon ile kaç tane onay alabiliyoruz arkadaşlar.
bende bunu denedim arkadaslar bir ay once 20-taneye yakin kanal actim gercek tel onayli gmaillerle kanallarin bazilarina deneme amacli videolar yukledim bir hafta icinde ve kanallari her gun kontrol ediyodum kanallar haylen aktif calisiyor
Ben yaklaşık 3 aydır bir Ip programı ile değişik ülkelerden gmail alıyorum. Her mail adresi farklı bir Ipden ve telefon onaysız. SAdece adsense bağlantısı için masaüstü pcden girip ayarlıyorum.Sonra vdsden giriş için izin veriyorum.düzenlemeleri yaptıktan sonra vdsden yüklemelerimi yapıyorum.Şu ana kadar 3-5 kanal kapandı ama spam değildi
Vds den giriş için izin veriyorum derken nasıl yapıyorsun onu ve farklı ip için hangi programı kullanıyorsun yazabilirmisin
Vds den giriş için izin veriyorum derken nasıl yapıyorsun onu ve farklı ip için hangi programı kullanıyorsun yazabilirmisin
Alex hocamın dediği gibi google erişim izni veriyorum.
Ücretli bir program kullanıyorum.
evet hocamBahsettiginiz ayarları
https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha
https://www.google.com/dashboard/b/0/logindetails/?hl=tr_TR&service=youtube
bu iki baglantıdan mı veriyorsunuz
Vds ip'si özellikle yabancı lokasyonluysa Amerika, İngiltere vs. oradan giriş yapıp upload yaptıktan sonra ardından Türkiye lokasyonlu kendi İp'mizden kanala giriş yaptığımızda spama takılmamız çok doğal Amerikadan buraya ışınlanamadığımıza göre Google'ın sistemide aynı şekilde bunu fark ediyordur o yüzdende spama takılma ihtimalimiz yükseliyor. Ben vds falan kullanmıyorum her şeyi manuel yapıyorum kendi pc'imden şimdiye kadar açtığım hiç bir kanalım kapanmadı. Ha manuel çalışmakta malum vdsnin verdiği hız olmadığı için zor gelebiliyor kötü yanıda o.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.