F
fth
Guest
turabi face sayfası gibi nerden ezberlemiş o kadar lafı dünkü lafı ŞİMDİ ÇAYLAR SALLAMA ADAMLAR DALLAMA
Ondan ala dallama yok ama
Ne dedim 9 - 9 olur ünlüler alır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
turabi face sayfası gibi nerden ezberlemiş o kadar lafı dünkü lafı ŞİMDİ ÇAYLAR SALLAMA ADAMLAR DALLAMA
Ben sahrayı beğeniyorum. Baştan beğenmezdim ama bu ara gözüme hoş gelmeye başladı. Zaten esmerlere her zaman tavımdır. Çamurluyken daha güzel geldi gözüme![]()
Üstad Senin Hatuna Tur Bindirdiler![]()
İzleyen varmı doğukan manço neden böyle bir yanlış yaptı anlamadım. Bu serenay her sene arkadaş kazığı yiyor anlam veremiyorum.
İzleyen varmı doğukan manço neden böyle bir yanlış yaptı anlamadım. Bu serenay her sene arkadaş kazığı yiyor anlam veremiyorum.
reklamlardan sonra kıyamet kopuyor..
bakalım bundan sonra doğukan'ın bu iki yüzlülüğü nelere yol açacak
bilidiğin sakat ya adam yarın oyun var belki alacakdınızhani kaybetsenizde merveyle yine yazardın serenayı mallığa bakarmısın
![]()
Şu Sahra'dan hiç hoşlanmıyorum ya fazla egoluBide Berna'nın bu sene ünlülerde olması da garip
![]()
bilidiğin sakat ya adam yarın oyun var belki alacakdınızhani kaybetsenizde merveyle yine yazardın serenayı mallığa bakarmısın
![]()
Hocam Doğukan doğru olanı yaptı. hakanın yanlış yaptıklarını anladı. Bu arada Şampiyon olmasını istediklerim kişiler Hasan veya DoğukanAçlıktanmı yaptı neyden yaptı anlayamıyorum gerçektenAdamın arkadasından merve neler söyledi gitti serenayı yazdı. İstanbula gittiğinde anlatır yakınları ne yaptığını
sen 2 ay geriden geliyorsun herhaldeHakanın doğukana attığı o bakışa ne güldüm ya
![]()
Şu Sahra'dan hiç hoşlanmıyorum ya fazla egoluBide Berna'nın bu sene ünlülerde olması da garip
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.