tbm % to ve bgbg

• Kullanıcı Stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
ne calısıyorsunda 1000 tık alıyosun usta , dizi dısında bir kategori zor diye dusunuyorum ama sanırım dizi ..

Yok benim 2011 ve 2009 model iki kanal var onlar kazandırıyor toplamda 500 video eğitim ve amatör müzik onlar bırakıyor...Üniversite öğrencsiyim dizi çalışamıyorum ama bi kaç dizi tutturdum onlarda hafta da 200 tl bırakıyor ...okul olmassa günlük 10 bn tık da yapıır ama midem bulanıyor artık yazılardan ....

Tavsiyem: Yılın 12 ayı izlenecek ve kolay kolay telf gelmeyecek içerikler mesele araba tanıtım videoları, funny video, yani böyle alanlar ama günlük 50 tl kazanıyorudum bugün 12 tl diyor allah yarıdm etsin inşallah düzelir to

1 Oca 2014 Çar

18.266

82

0,45%

0,13 TL

0,57 TL

10,35 TL

şakamı bu ya

inş. düzelir bendede çok büyük bir düşüş var....

insallah gecici bir sorundur yoksa işimiz yaman.
dün 12k izlenim vardır 25 tl bıraktı
bugün suana kadar 17k izlenim 7 tl verdi

Evet normalde %7 olan sayfa to bugün %1.5larda sürünüyor.

3100 goruntuleme 18 tık 2 tl fılan verdı...Allah bereket versın bugun rekorumu kırdım ızlenme olarak. :D

Aynı sorun bende de Var, Allah yardımcımız olsun,
inşallah hemen düzelir,
Sayfa To; 5,79% dan, >>> 3,80%
TBM : 0,08 TL den >>> 0,06 TL

Bende de öyle hepsi düşüşte. :) Artar zamanla.

2014 de düştüğümüz sularda çat düştü benimkilerde

4 gündür adsense hesabımın günlük kazançları %40 düştü, sistem aynı kapanan kanal yok sıkıntı yok herşey tamam ama kazançlar düşüyor.eğer yılbaşında değişecek olan youtube kuralları yüzünden olsaydı bugün başlamazmıydı düşmeye.?

ne calısıyorsunda 1000 tık alıyosun usta , dizi dısında bir kategori zor diye dusunuyorum ama sanırım dizi ..

demekki kim hangi kategoride parayı bulmuşsa sadece o kategorinin para kazandırdığını düşünür :D telif veya eşleşen vermeyen dizi varmıki ne yüklüyorsunuz ? ben hemen hepsini denedim hepsi eşleşen veriyor

arkadaşlar herkezin öyle tbm tık oranları düştü..Tahminimce yeni yıl yeni reklamlar olacağı için 1 hafta içinde düzelir gibime geliyor benim değişen youtube ile alakası felan yok

Yok benim 2011 ve 2009 model iki kanal var onlar kazandırıyor toplamda 500 video eğitim ve amatör müzik onlar bırakıyor...Üniversite öğrencsiyim dizi çalışamıyorum ama bi kaç dizi tutturdum onlarda hafta da 200 tl bırakıyor ...okul olmassa günlük 10 bn tık da yapıır ama midem bulanıyor artık yazılardan ....

Tavsiyem: Yılın 12 ayı izlenecek ve kolay kolay telf gelmeyecek içerikler mesele araba tanıtım videoları, funny video, yani böyle alanlar ama günlük 50 tl kazanıyorudum bugün 12 tl diyor allah yarıdm etsin inşallah düzelir to

yani herzaman söylerim, güncelden iyidir bu, ne yükleyeceğini biliyorsan 2-3 günde hepsini yüklersin bırakırsın hiç kafa yormazsın, uğraşmazsın, aylarca para bırakır o videolar. .

tabi benim gibi öğrenci olanlar için en idealidir bu.

arkadaşlar herkezin öyle tbm tık oranları düştü..Tahminimce yeni yıl yeni reklamlar olacağı için 1 hafta içinde düzelir gibime geliyor benim değişen youtube ile alakası felan yok
tek düzelsinde kardeş bekleriz bir hafta.

ciddi bir sorun var bu saatlerde 20tlyi geçmiş olmam lazımdı 8tl gelmiş :(

insallah 12den sonra düzelir beklemedeyiz son yarım saat :)

Olmadı abd saatine göre 12 yi bekleriz sabah 7 gibi düzelmesi gerek en geç :)

sadece türkiyeye özel bu sorun. vdsden izlediğim videolarda reklam cıkıyor ama trden izleyince cıkmıyor. bugün gelen 8 tl yi de avrupadaki gurbetcilerden kazandık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri