Tecavüz Edilip Öldürülen Kız Özgecan Aslan

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yaşam & Günlük Hayat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar alıntıdır.Youtube video altında biri böyle şekilde yorum yapmış.Küfürlü yerlerini sildim.

İdam edilsin diyenler okusun lütfen,

bunlar tarsus c tipi'ne alınacaklar. dava adana ağır ceza mahkemesine gönderilecek. dava "canavarca hisle cinayet işlemek" ile açılacak. kısa bir süre sonra adana kürkçüler cezaevine nakledilecekler. böylelerini, uyuşturucuyu, çeteyi oraya gönderirler; yani cehenneme, bunlar yeni yetme bebeler. mapus damını ağalık yapabilecekleri bir yer sanıyorlar. bu yüzden belde silahla geziyor, öldürmekte beis görmüyorlar. işte bunların ağababaları, yani en "erkek"leri o cezaevinde, aile görüşlerinde hüngür hüngür ağlıyordu. öyle bir şiddet, öyle bir dehşet var ki orada, tutuklular nakil olmak için bin takla atıyor da nakletmiyorlar. etseler de ya nevşehir ya erzurum. yani sürgün yerleri. o da ruhunu öldürüp seni bitkiye çevirdikten sonra.

merhumenin akrabaları, tanıdıkları okuyorsa ilk basamak için müsterih olsunlar. öyle koğuşa bavulu bırakıp yataklarına geçmiyorlar. gördüm, biliyorum. önce karşılama salonuna alınacaklar. kapalı, kulaktan ırak bir mekan. 10-15 görevli ölmeyecekleri şekilde dövecek bunları önce. sonra sürüyerek avluya alacaklar. soyunun diyecekler. çömeltip, onurlarını si. önce. sonra vücut taraması yapacaklar. yani makatına bile bakacaklar. işlem bitince koğuşlarına alacaklar. önce izole bir koğuşa alınırlar, sonra normale. normal deyince burada yatanlar, etkili olanlar çoluk çocuk değil. tecavüzcü, çocuk ve kadın katili (namus davası addettikleri kavram dışında) ancak hanımlık yapar.

ilk altı ay yerde yatacaklar. altlarında sadece bir battaniye olacak. kaidedir bu. içerisi nemli, soğuk ciğeri delip geçiyor. hızla kilo kaybediyorsun, gözlerinin altı yeşile çalıyor. her gece maltayı siliyorsun kısa saplı paspas ile. durur ya da kalkarsan dayak yiyorsun. hani ışıklar kapanınca gözlerini kapıyorsun ya karanlığa, bu gün de ölmedim anne diyorsun hani. o an malta'dan çığlıkları gelen adamlar böyleleri işte. sabahlara kadar canı sıkılan her memur dövüyor bunları. duymuyor kimse, bilmiyor. kimse anlatamıyor. morluklar vücut içinde. görüşlerde gardiyanlar cirit atıyor. tek bir şey söyle, öldürürler seni. basit, intihar etti derler. çok oldu hani, ondan söylüyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar alıntıdır.Youtube video alıntında biri böyle şekilde yorum yapmış.Küfürlü yerlerini sildim.

İdam edilsin diyenler okusun lütfen,

bunlar tarsus c tipi'ne alınacaklar. dava adana ağır ceza mahkemesine gönderilecek. dava "canavarca hisle cinayet işlemek" ile açılacak. kısa bir süre sonra adana kürkçüler cezaevine nakledilecekler. böylelerini, uyuşturucuyu, çeteyi oraya gönderirler; yani cehenneme, bunlar yeni yetme bebeler. mapus damını ağalık yapabilecekleri bir yer sanıyorlar. bu yüzden belde silahla geziyor, öldürmekte beis görmüyorlar. işte bunların ağababaları, yani en "erkek"leri o cezaevinde, aile görüşlerinde hüngür hüngür ağlıyordu. öyle bir şiddet, öyle bir dehşet var ki orada, tutuklular nakil olmak için bin takla atıyor da nakletmiyorlar. etseler de ya nevşehir ya erzurum. yani sürgün yerleri. o da ruhunu öldürüp seni bitkiye çevirdikten sonra.

merhumenin akrabaları, tanıdıkları okuyorsa ilk basamak için müsterih olsunlar. öyle koğuşa bavulu bırakıp yataklarına geçmiyorlar. gördüm, biliyorum. önce karşılama salonuna alınacaklar. kapalı, kulaktan ırak bir mekan. 10-15 görevli ölmeyecekleri şekilde dövecek bunları önce. sonra sürüyerek avluya alacaklar. soyunun diyecekler. çömeltip, onurlarını si. önce. sonra vücut taraması yapacaklar. yani makatına bile bakacaklar. işlem bitince koğuşlarına alacaklar. önce izole bir koğuşa alınırlar, sonra normale. normal deyince burada yatanlar, etkili olanlar çoluk çocuk değil. tecavüzcü, çocuk ve kadın katili (namus davası addettikleri kavram dışında) ancak hanımlık yapar.

ilk altı ay yerde yatacaklar. altlarında sadece bir battaniye olacak. kaidedir bu. içerisi nemli, soğuk ciğeri delip geçiyor. hızla kilo kaybediyorsun, gözlerinin altı yeşile çalıyor. her gece maltayı siliyorsun kısa saplı paspas ile. durur ya da kalkarsan dayak yiyorsun. hani ışıklar kapanınca gözlerini kapıyorsun ya karanlığa, bu gün de ölmedim anne diyorsun hani. o an malta'dan çığlıkları gelen adamlar böyleleri işte. sabahlara kadar canı sıkılan her memur dövüyor bunları. duymuyor kimse, bilmiyor. kimse anlatamıyor. morluklar vücut içinde. görüşlerde gardiyanlar cirit atıyor. tek bir şey söyle, öldürürler seni. basit, intihar etti derler. çok oldu hani, ondan söylüyorum.

Ekşi sözlükte paylaşılmış olan yazı bu. Umut hocanın ölümüne de çok üzüldüm yeni öğrenmeme daha çok üzüldüm her şey üst üste geldi ya :(

Bir çağ üniversite mezunu olarak bizim üniversite yakınlarından geçen tek turizm şirketi tok otobüslerdi. Bunlar adananın varoş bölgelerinde yaşayan şöförlerden oluşan topluluktu. Bunu yapan bir insan değil bir hayvandır. Üniversite şehir dışında sabah geliş akşam gidiş servisleri var. arabası olmayan kişilerde dersi bitince bu ********lerin dolmuşundan başka seçenek kalmıyor. bu arkadaşımızda tok dolmuşlarında bu olayı yaşamıştır. Allah ailesine sabır, bunu yapanlarada bol bol ateş versin.
Hocam sinirlenmenizi anlıyorum ama bu serefsizlere hayvan demeyin hayvanlarin bir haysiyeti var,aklımdan geçen küfürleri şuraya yazmak isterdim ama olmuyor bunların bir yerlerini kesip tuzlamak lazım artı idam şart,merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına sabır dilerim...

Buna ne yakıştırma yaparsanız yapın, yaptığınız o yakıştırmaya hakaret olur. O.ç desen o.ç.larına hakaret olur. Buna yakıştırılacak şeyi bulmak imkansız. Yapılacak en güzel şey, her türlü acıdan biraz biraz yaşatmak. Salatalık keser gibi derisini yüzeceksin. Bacaklarına benzin döküp, zift döküp cayır cayır yakacaksın. Kollarını keceksin.
Ama arka tarafını (g...nü) saklıcaksın. Orası mahkumların. Mahkumlar ona aralıksız kazığı çaka çaka gebertecek..

Yazık ya karşındaki bir kız çocuğu savunmasız senden güçsüz.. Allah sizin ve sizin gibi o.ço...larının belasını versin..

Yazık şu gencecik kıza ulan.
10689444_1090012901024645_2982577843485332188_n.jpg

Son düzenleme:
Ceza evlerinde ırzcılar Koğuşu vardır ırzcılar ve diğer mahkumlardan suçlarına göre koğuşlara gönderilir arada Sırada mahkemeye giderken veya gelirken ceza evi aracı ring de denk gelirsen iki tane çakarsın . Baktın geçerken herkes vuruyo sende Bi tekme çakarsın bundan ibaret. Dizileri izleyip bedavadan üflemeyin.

o kadar şey yazdım yazdım sildim. demek istediklerimi anlamışsınızdır.

Ne idam gelmesi ? Bunlari idam etsen ödül vermis olursun. Söyle koyacaksın 3-5 boksör yumruklasin bayilana kadar. Ayılınca tekrar yumruklicaksın. Ah ah bi halkın arasına atsalar şunlari ...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi şeref-siz grubun yaptığı belli bunlar gibi pisliklerden herşey beklenir

öldürmek diyenlere, ölsünler isteyenlere. siz bu canilerin kurtuluşunu mu istiyorsunuz?
bir bayan olarak tek dileğim bunu yapanlar için;
'burda Allah yok yazan' kapıdan içeri girerken zaman akmıcak geri.şöyle karşısına dikip anandan bahsederken tükürük saçan ağzıyla gardiyan, öldürseler keşke beni diyeceksin. bir hamle ölmek için saldırırsın. öldürmezler seni. beklete beklete döverler. ruhunu ...... günebakan çiçeği oluverirsin iki ay içinde. sonra koğuşunda kalkmış bütün .... indirmek olur işin.(alıntı)
Umarım müebbet yersin umarım uzun uzun her gününü her anını o kıza yaşattığın cehennem gibi yaşarsın.

Böylelerini öldürmeyeceksin , ölecek noktaya kadar getirip iyileştirip tekrar ölecek noktaya gelene kadar işkence edeceksin . Ecelleriyle ölene kadar devam edecek bu uygulama , yine de ruhları temizlenmez . Bunlara her ne yaparsan yap , o kızcağızın yaşadıklarına denk gelmez . O silinen güzel hayatın yerine bunun gibi milyontanesini silsen yine bir Özge etmez.Mekanı cennet olsun . Diğer yaratıklarsa ne bu hayatta ne de diğer hayatlarında ızdıraptan başka birşey görmezler inşallah.İdam değil , işkence gelsin.

Annesinin dizkapağından tahrik olanlar
Kadınlar kahkaha atmasın diyenler
6 yaşında kız çocuğuyla evlenmeye fetva verenler
Hamile kadınlar sokağa çıkmasın
Çalışan kadın kocasına değil patronuna ... diyen
Kadınlar Erkeklerle eşit değildir diyen
İnsanlar tarafından yönetiliyor ve hergün bu insanlar televizyona çıkarak algı yaratıyor.. Bizi yönetenler böyle dediği sürece onları dinleyen insan kılığındaki yaratıklar böyle vahşetleri yapacaklar yapmaya devam edecekler.. İki Gündür gözlerim dolu dolu izliyorum haberleri. Babanın feryadını gördüğümde kendimi tutamadım...
Yeni Türkiye hayırlı olsun...

fft81_mf3485286.Jpeg

Üniversiyeli genç kız Özgecan Aslan'ı neden öldürdüler? Özgecan Aslan kimdir? Dün öğle saatlerinde yürekleri burak bir haber düştü ajanslardan... Mersin'de yaşayan üniversiteli genç kızın vahşice ölümüydü.. Haber şöyle geçiyordu; Eski Ankara karayolu, Tarsus Çamalan mevkii, Alman mezarlığına yakın bir noktada, ana yola yaklaşık 50 metre mesafede, muhtemelen öldürüldükten sonra yakılmış genç bir kadına ait ceset bulundu. O ceset Çağ Üniversitesi psikoloji bölümü okuyan Özgecan Aslan'a aitti. Genç kız önce tecavüze uğruyor daha sonra yakılarak denize atılıyor. Kadın cinayetlerine maales bir yeni daha eklendi....

Şerefsizliğin vücut bulduğu kişiler tarafından yapılan cinayet...

Kaynak: Özgecan Aslan kimdir? Özgecan Aslan nasıl öldürüldü - TG

Ekşi Sözlük'te paylaşılan mükemmel ötesi yazı: https://eksisozluk.com/entry/49152717

1779788_753699568045225_4401667941159366454_n.jpg

Bugünlük bu konu altında küfür serbest olsa olmaz mı ? :( Sinirden kendimi öldürecem şimdi ya yaptıkları şeye gelen yoruma bakın!

facebook profilinin lınkını bana bırısı atsın allah askına

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:35 ----------

sımdı bozkurt fotografıyla poz verıp elıne tabancayla foto cektıren bu lavukları cezaevınde hadım edıyolardır

osmanlıdaki gibi hadım ediceksin idam bunlara ödül

Bir çok konuda olduğu gibi şu konuda bile muhabbeti siyasete çekenlerin ve tutup onlara abuk subuk videolarla cevap verenlerinde Allah belasını versin. Bu forumda da bazılarına yazıklar olsun.. Konuya bak gittiği yere bak. Yazık ulan yazık. Siyaset kadar siyasetçiler kadar başınıza taş düşsün. (Siyaset yapanlaradır tavrım). Sizde çok şey hakediyorsunuz çok. Sizin bencilliğiniz ölüm dahi olsa vardır. Yazık ki ne yazık.. Bu forumda özellikle bu konuda siyaset yapan sağcısınada solcusunada yazıklar olsun. Önce kendiniz utanın siz. !!!!!

Konu başlığı sadece öldürülen ya da katledilen olarak değiştirilmeli. Tecavüz kelimesi bile mide bulandırıcı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle Adamlar İdam edilmeli.
Ama her tecavüze de idam olmamalı. Çünkü Tecavüz etmediğin halde kızın işine gelmeyince tecavüze uğradım da diyebiliyor. Arkadaşımın başına geldi. Böyle bir idam olsa çocuk boş yere idam edilmiş olucaktı. Fakat bunun gibi onun bunun çocuklarını idam etmeliler

Şu acı durumdan bile pay ve prim çıkartmaya çalışan insanlar var eylem yapıyorlar kadın hakları kılıfında polisi taşlama pürüzlük çıkarma amacındalar bunlarında bu işi yapanlardan en ufak farkı yok sonra polis gaz sıkıncada vay efendim alın o polisi Halimiz duman Allah işimizi hayırlara vesile etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri