Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Merhaba Arkadaşlar Benımde butun kanallarım para kazanmaya kapatıldı ve her alt hesaba girdigimde su sekilde bi mail var https://hizliresim.com/MydVQa youtube hesabına girdigimde sorun yaratan video ismini aratıyorum oyle bir video yok bende anlamadım gitti.
Hocam ekledığın resımde kategorın belli oluyor ıstersen editle

Bence önce nerde hata yaptığını bul, daha sonra bilgisayar, gerekirse internetini değiştir. Önceden yaptığın hataları yeni bilgisayarında da yapmaya devam edersen kapanmalar devam edecektir.

Belki mail yanlış açılıyordur, belki de bir günde çok fazla kanal yapıyorsundur.

Bence önce nerde hata yaptığını bul, daha sonra bilgisayar, gerekirse internetini değiştir. Önceden yaptığın hataları yeni bilgisayarında da yapmaya devam edersen kapanmalar devam edecektir.

Belki mail yanlış açılıyordur, belki de bir günde çok fazla kanal yapıyorsundur.

1 gunde max 3 maıl acıyrm hocam mnote nın bı konsu vardı ordan açıyorum kanallarıda bu gun hepsı kapanmıs anlam veremedım

bilgisayar değiştirmekle ne alakası var. para kazanmanın gitmesi kanal durumuyla alakalı bir şey [MENTION=13118]acan38[/MENTION] in söylediği gibi geçersiz tık nedeniyle belki de ceza aldık 30 günün dolmasını bekleyeceğiz yada güncelleme var.

telefon onay istemeden pc den açılan gmailler en sağlam gmail açma şeklidir.

kapanan kanalları sildim geçen haftada bu şekil kapandı kanallar onlarıda silmiştim yapacak birşey yok. Adsense kafayı yedi iyice kanalı tam oturtturuyorum pat spamdan kapanıyor her hafta aynı senaryo

adsense politikasına göre 30 gün sonra cezamız dolacak. tahmini bu kapanma olayları 20 sinde başladığına göre eylül ortasından sonra. beklemekten başka çare yok. 1000 kota olayı zaten partnerleri çöp yaptı mecbur adsenseyi bekleyeceğiz.

kapanan kanalları sildim geçen haftada bu şekil kapandı kanallar onlarıda silmiştim yapacak birşey yok. Adsense kafayı yedi iyice kanalı tam oturtturuyorum pat spamdan kapanıyor her hafta aynı senaryo

adsense politikasına göre 30 gün sonra cezamız dolacak. tahmini bu kapanma olayları 20 sinde başladığına göre eylül ortasından sonra. beklemekten başka çare yok. 1000 kota olayı zaten partnerleri çöp yaptı mecbur adsenseyi bekleyeceğiz.

yeni adsense açtım hocam geçen hafta eskilerini zaten bıraktım çoktan yenisiyle kanal kapanmaları oluyor, para kazanma açık - 10 tane kanal spamdan gidiyorsa 2 tanesi nasılsa sağlam kalıyor 8 tanesini siliyorum

işte bu nedenle normal bir para kazanma gitme olayı değil. normalde bir kanal content id'e hatasına düşer bir kaç saat yada bir kaç gün sonra seri bir şekilde bütün kanalların para kazanması gider. şimdi 10 kanalın var yarısı gidiyor yarısı kalıyor kalan yarısı da her gün birer birer eksiliyor. vietnamlılar ne diyor bu işe acaba ?

yeni adsense açtım hocam geçen hafta eskilerini zaten bıraktım çoktan yenisiyle kanal kapanmaları oluyor, para kazanma açık - 10 tane kanal spamdan gidiyorsa 2 tanesi nasılsa sağlam kalıyor 8 tanesini siliyorum

az önce 2 gun içinde açtıgım , hiç bir şeye bağlanmamış,içlerinde ort. 15 20 video olan 11 kanal kapandı

[MENTION=28378]dreamwalker[/MENTION] nickli arkadaş yazın bir google çalışanıyla konuştuğunu youtup'un marka kalitesini korumak için bazı güncellemeler yapılacağını söylemişti.

adsense bağlamadığınız halde kapandıysa sıkıntı büyük sanırım, google güncelleme vs mi yapıyor acaba

3 gündür kıyımı dibine kadar yaşıyorum. sizde durum ne halde?

Eski kanallardan 2 tane de benim gitti bu sabah,kanal kapanması bildirimiyle uyandım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri