Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Aynen dediğin gibi çöp spam bitti. Artık telif ihtimali olmayan kategorilerde çalışıp çok adsense yapmak gerekiyor. Video attınız 100 tane 1 tanesine oto eşleşen geliyorsa bırakın o kategoriyi. O kanalıda unutun.

Adsense herkesi inceledimi? Hayır incelemedi. Silinmiş bir video urlsini açın bu video kaldırılmış der. Fakat kanalın yapısında youtube bilir ki bu adam eşleşen almış ve silmiş videoyu. Ses eşleşenini hadi neyse der ama diğer türlü eşleşen yemiş ve eşleşeni silmiş kanalları olan adsenseye ait kanalları sildi.

Bu saatten sonra az videolu, eşleşensiz kanallar ve çok adsense spam için vazgeçilmez şart oldu. Zaten eşleşen getirmeyen içeriğin spam olduğunu youtube bilemez. Eşleşensiz içeriklerle çalışın her grce yatarken ne olucak diye düşünceyle uykuya dalmayın.

Arkadas dogruyu soyluyor dunya engeli ve gorsel eslesen tamamen telifle ilgili bi durum. Kurumlarin baskisi nedeniyle onlem almis olabilirler. Ben arkadasla yari ozgun calisiriz en fazla topluluk yeriz. Tek topluluk yemis kanallari da bekletiriz sorun olmuyor. Telifli icerik calisma devri kapandi.

ne quizin atmasi, ne adsense lerin banlanmasi bugunku kadar korkutmadi.fuat avni nin dedigi gibi korkmuyorum, titriyorum resmen.

Sabahtan beri sayım durmuştu kırmızı çizgi var sayım yapmıyodu ama şimdi tırsmaya başladım kapandıysa kanallar akşam eve geçince şok olmam inş :(

kısa bir ara vermiştim..

arayı biraz daha uzatıyorum :D

3 adsenseye bağlı toplamda 70 kanal toplu kapandı..

Adsenseye ne zaman başlasam hep böyle oluyor çok enteresan :D

Bu kanal kapanmalarını programlayan yazılımcının evlerine ateşler gelsin

tumblr_n2yro1iU311tsovlfo1_1280.jpg

kısa bir ara vermiştim..

arayı biraz daha uzatıyorum :D

3 adsenseye bağlı toplamda 70 kanal toplu kapandı..

Adsenseye ne zaman başlasam hep böyle oluyor çok enteresan :D

abi iyi spamcı olmama rağmen özgün spamcıyız çok büyük darbe oldu abi 1 değil 2 değil 3,4,5,6 değil.

Abi tam tamına 7 adsense darbe yedim böyle birşey olamaz.O kadar dikkatli çalışmama rağmen.Millet bi kanala 100 video atmıyorum.Az öz olmasına rağmen böyle oldu.Yuh ya yuh ya yuh ya diyorum:(:(:

Abi adsense maili bile spama girmiş bu nedir ya

Benim orijinal üç yıllık kanalım dün akşam kapandı. Bende itiraz ettim fakat robot sistemler ile yükleme, izleme, like vs. Olduğu için kapattıkları bildirdiler. Gelen cevaba tekrar yanıt verdim ve böyle birşeyi hiç yapmadığımı belirttim. Manuel olarak kanalımın tüm istatistiklerinin kontrol edilmesini istedim. Az önce kanalımı açtılar. Kanal size ait değilse geri açmak imkansız gibi.

hocam 20 adsenseyle multi'ye düşmeden nasıl çalışacağımızı biz sevenlere anlatır mısın ?

Bana kalırsa aynı isimle 100 adsense açılırsa farklı lokasyon bilgiler vermemek kaydıyla sorun olacağını sanmıyorum. iş adsenseler arası geçişte yakalanmamak.

Aynen dediğin gibi çöp spam bitti. Artık telif ihtimali olmayan kategorilerde çalışıp çok adsense yapmak gerekiyor. Video attınız 100 tane 1 tanesine oto eşleşen geliyorsa bırakın o kategoriyi. O kanalıda unutun.

Adsense herkesi inceledimi? Hayır incelemedi. Silinmiş bir video urlsini açın bu video kaldırılmış der. Fakat kanalın yapısında youtube bilir ki bu adam eşleşen almış ve silmiş videoyu. Ses eşleşenini hadi neyse der ama diğer türlü eşleşen yemiş ve eşleşeni silmiş kanalları olan adsenseye ait kanalları sildi.

Bu saatten sonra az videolu, eşleşensiz kanallar ve çok adsense spam için vazgeçilmez şart oldu. Zaten eşleşen getirmeyen içeriğin spam olduğunu youtube bilemez. Eşleşensiz içeriklerle çalışın her grce yatarken ne olucak diye düşünceyle uykuya dalmayın.

babamın gmailinde boş duran bir kanal vardı onu da kapatmışlar.İtiraz ettim bana böyle dönüş sağladılar

Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Askıya alınma durumunuzu oluşturan koşulları yeniden inceledik ve hesabınızın eski durumuna getirilmesinin uygun olacağına karar verdik. Diğer bir deyişle, hesabınız tekrar etkin ve çalışır durumdadır.

Şifrenizi unuttuysanız, lütfen sıfırlamak için şu bağlantıyı izleyin: http://www.youtube.com/account_recovery

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Hocam benimde özgün kanalım kapatılmış, başvuruyu nerden nasıl yaptınız ufak bir bilgilendirme yapabilirmisiniz.

Arkadaşlar ben bu kapanmayı Sahte no lara ve Türkiye İp lerine baglıyorum neden diye sorarsanız
Yabancı Ülke Lok. olan bir kanalım şahis nom var ve kanalı kapanan kanallarla aynı zaman açmiştim özgün yapmak için ama kararımdan vazgeçtim ve spam kanalı yaptim o kanal saglam aynı gun açilan sahte no ve TR lok. ip proxy olan kanallarim kapanmiş.
bu benim düşüncem tabi . Umarim yanılıyorumdur yoksa yt nin bayram hediyesinin ne kadar büyük oldugunu anlamiş oluruz Umarim neyden bahsettigimi ve olayın ne kadar ciddiyet taşidigini anlamissinizdir.

34.000 aboneli 25 videolu yarı özgün kanalımı kapatmışlar 1 senedir açıktı toplu kıyıma mı denk geldik? İtiraz formu gönderdim ama umut %1 geçmiş olsun artık kötü oldu

adsenseye bağlı tüm kanallarım kapandı :( çok ağır darbe oldu bayram öncesi bu durum beni 2-3 ay geri attı yapacak bişey yok sağlık olsun önümüze bekacaz durmak yok yola devam...

Benim orijinal üç yıllık kanalım dün akşam kapandı. Bende itiraz ettim fakat robot sistemler ile yükleme, izleme, like vs. Olduğu için kapattıkları bildirdiler. Gelen cevaba tekrar yanıt verdim ve böyle birşeyi hiç yapmadığımı belirttim. Manuel olarak kanalımın tüm istatistiklerinin kontrol edilmesini istedim. Az önce kanalımı açtılar. Kanal size ait değilse geri açmak imkansız gibi.

Merhaba, Türkçe mi iletişime geçtiniz hocam? Ve videolarınız orijinal derken özgün mü? Kaç adet videonuz vardı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

kapanan kanallar olsun takmayın . 50-60 tanesi gitti 4 tane açık kaldı. 21 ine kadar dokunmayın.Ödeme geldimi devam.Önemli olan adsensedir.

sayın admin konuya bi anket eklense çok iyi olur bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri