Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Videoyapın kanal takibinden bakıyorum hocam. Kırmızı renkte Kapalı yazdığını görünce bi ah çekiyorum için cızz ediyor :(

benim genel itibari ile partnerde olanlar kapandı halada kapanacak gibi multı color ana partneri videoların hepsini özele almış acaba bende diğer partnerdeki kanalların videoları özele alsam kapanma riskini azaltırmıyız yoksa böyle giderse iki güne kanal hiç kalmayacak kıyımın ilk günü deneyip kanallarını kurtaran varmı böyle özele alıp .cevabı hızlı yazın kanallar gitmeden şimdi başlıyayım:)

benim genel itibari ile partnerde olanlar kapandı halada kapanacak gibi multı color ana partneri videoların hepsini özele almış acaba bende diğer partnerdeki kanalların videoları özele alsam kapanma riskini azaltırmıyız yoksa böyle giderse iki güne kanal hiç kalmayacak kıyımın ilk günü deneyip kanallarını kurtaran varmı böyle özele alıp .cevabı hızlı yazın kanallar gitmeden şimdi başlıyayım:)

özele alıp denemelisin var bir iş demekki boşuna özele almazlar

bir kanala video attıydım 2 gün gizlide beklettim 3. gün cıkardım gizliden o gün ucdu kanal

Kanaldaki tüm videoları sildim deyip de kapanan da vardı ama yine de dene sen şansını riski azaltır en azından.

beyler kanalda video olup olmamasına bakmıyoki gizli alsanız neye yarar

hocam bende hep partnerde olan kazançlı kanallar uçtu. boş ve bir yere bağlı olmayan şimdilik fazla hasar yok.bugun zeplin network ve digital minds davetlerini onaylayıp bağladıklarım şimdi kapandı diğerlerde vardı davet gelen bağlamadım onlar şimdilik duruyor bana sanki biraz daha partnere yönelik kıyım gibi geldi neyse yinede özele alayım ben deneyim yarın yazarım ne oldu diye

adsenseye baglı 2 kanaldan biri spamdan gitmiş, en ufak telifi eşleşeni yoktu, gmaili, g+ yı ne varsa sildim, kanala sağlık olsunda adsense spama düşmese bari :/

2 aydır izlenim almayan bir kanalıma yaklaşık 2 saat önce girip, videoları düzenleye basıp, etiket manyağı yaptım :)
Sonuç az önce kanal kapanmış :D
Bunun toplu kapanma ile ne alakası var diyeceksiniz. Kanallara girip, kapandı kapanacak diye adsense bağlamayah korkar oldum

2 aydır izlenim almayan bir kanalıma yaklaşık 2 saat önce girip, videoları düzenleye basıp, etiket manyağı yaptım :)
Sonuç az önce kanal kapanmış :D
Bunun toplu kapanma ile ne alakası var diyeceksiniz. Kanallara girip, kapandı kapanacak diye adsense bağlamayah korkar oldum
aynı şey bende de oldu 5 aylık kanala girdim düzenleme yaptım başlıklarda
biraz önce kapanmış

son 3 günde kanal yapıp kapanmayan var mı?

Var son 3 günde 20 civarı kanal yaptım onlar hala sağlam şekilde duruyorlar. Böyle bir durumda bile hala bazı içeriklere flag atanlar var aynı içerikten 4 kanal uctu farklı yerlere bağlıydılar hepsine videonuz kaldırıldı maili gelmiş!

Son düzenleme:
8 kanal daha uçmuş hiçbiryere bağlı olmayan aylardır açık bekleyen..

şu anda tek kanal çalışıyorum ve vds'ten başka hiçbir kanala giriş yapmıyorum. herhangi bir sorun yaşamamaktayım, bu kanalları kapatılanlar toplam da kaç kanala sahipler?

şu anda tek kanal çalışıyorum ve vds'ten başka hiçbir kanala giriş yapmıyorum. herhangi bir sorun yaşamamaktayım, bu kanalları kapatılanlar toplam da kaç kanala sahipler?

7 adet vds ile çalışıyordum bende.Kapanan kanalların vds 1,2 gün bekletip tekrardan yeni kanal yapıyordum.Dün gece yine kapanan bir kanalın yerine yeni yaptığım kanal spamdan uctu.Öyle koydu ki en azından server parasını çıkarır diyordum.İp'den yakalıyor sanırım.Geçen ayın ortasından beri 4 kanal gitti 1 tanesi telifden uçtu.Toplamda 5k ortalama quize kaldı.Artık ant ettim elimdeki boş quiz lere bağlamayacağım.İlk giden hep partner kanallar oluyor.Bu ay YT bırakmadı kazanalım.[emoji20] moral sıfır sıfır sıfır.Tamda evlilik arifesi salon takımı parası çıkar diyordum.Kısmet ne kadar temizde çalışsam artık kaçamıyorum.Allah herkese yar yardımcı olsun.

Mobil olarak gönderildi.

1 yıllık kanallar dahil uçtu.. çok sağlam geliyorlar...

Off hocam off hemde nasıl geliyorlar.Sıkıştırmaya devam ediyor Yt.Artık ekmek çıkmıyor.1k doları az bulurken şimdi 100$ da aylık olsa harçlık olur ödemelerimi yaparım mantığıyla bakıyorum, ona bile müsade yok.Dailymotion dedim deniyim 1k japonya izlenime şaka gibi 0,30 cent vermiş.Nerde o haziran,temmuz,ağustos kazançları ahh ahh.

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri