Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim genel itibari ile partnerde olanlar kapandı halada kapanacak gibi multı color ana partneri videoların hepsini özele almış acaba bende diğer partnerdeki kanalların videoları özele alsam kapanma riskini azaltırmıyız yoksa böyle giderse iki güne kanal hiç kalmayacak kıyımın ilk günü deneyip kanallarını kurtaran varmı böyle özele alıp .cevabı hızlı yazın kanallar gitmeden şimdi başlıyayım![]()
beyler kanalda video olup olmamasına bakmıyoki gizli alsanız neye yarar
Stok kanallar da gitti desene![]()
beyler kanalda video olup olmamasına bakmıyoki gizli alsanız neye yarar
aynı şey bende de oldu 5 aylık kanala girdim düzenleme yaptım başlıklarda2 aydır izlenim almayan bir kanalıma yaklaşık 2 saat önce girip, videoları düzenleye basıp, etiket manyağı yaptım
Sonuç az önce kanal kapanmış
Bunun toplu kapanma ile ne alakası var diyeceksiniz. Kanallara girip, kapandı kapanacak diye adsense bağlamayah korkar oldum
son 3 günde kanal yapıp kapanmayan var mı?
şu anda tek kanal çalışıyorum ve vds'ten başka hiçbir kanala giriş yapmıyorum. herhangi bir sorun yaşamamaktayım, bu kanalları kapatılanlar toplam da kaç kanala sahipler?
1 yıllık kanallar dahil uçtu.. çok sağlam geliyorlar...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.