dun 20-25 tane kaliteli kanalim kapandi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 eski kanalım kapanmış bana özel mi acaba toplu mu
Patır patır kapanıyor benim kanallar. Sizde durumlar nasıl?
dünden beri bir durum olduğu belliydi kanalların aboneleri falan güncellenmiyor görünüşte kontrol panelinden görebiliyoruz fakat kanala tıkladığımızda dünden beri sabit demek ki sebebi buymuş.
Kategori benzer muhtemelen hocam. Bendede 8-10 kanal var patlayan bu gün. Kontrol ettim kanalları hepsi aynı kategoriden. f**gcilerin işidir gibi geliyor bana. Diğer hiçbir kategorimde sıkıntı yok çünküPatır patır kapanıyor benim kanallar. Sizde durumlar nasıl?
Kategori benzer muhtemelen hocam. Bendede 8-10 kanal var patlayan bu gün. Kontrol ettim kanalları hepsi aynı kategoriden. f**gcilerin işidir gibi geliyor bana. Diğer hiçbir kategorimde sıkıntı yok çünkü
Şimdi kanalları kontrol ettim niye kapanmış diye tamamında bi video yt topluluğu topluluğu tarafından uygunsuz işaretlenmiş aynı dakka kanal gitmiş. Kısacası Adam kategoriyi temizliyor anlaşılan. İşin garibi bu kanalların çoğuyla geçen gün enbiyaya başvurmuştum. 1 aydır tek sorun yoktu kanallarda her birinde 80-100k izlenim var. Başvuru yaptıktan sonra patlamaya başladı kanallar. Bakalım bir iki tane daha var başvurduğum ama sağlam olan onlarda giderse hiç iyimser düşünemeyecem bu kez.Aynen olabilir hocam şimdi dikkat ettim benimkilerde belli kategorilerde özellikle.
Şimdi kanalları kontrol ettim niye kapanmış diye tamamında bi video yt topluluğu topluluğu tarafından uygunsuz işaretlenmiş aynı dakka kanal gitmiş. Kısacası Adam kategoriyi temizliyor anlaşılan. İşin garibi bu kanalların çoğuyla geçen gün enbiyaya başvurmuştum. 1 aydır tek sorun yoktu kanallarda her birinde 80-100k izlenim var. Başvuru yaptıktan sonra patlamaya başladı kanallar. Bakalım bir iki tane daha var başvurduğum ama sağlam olan onlarda giderse hiç iyimser düşünemeyecem bu kez.
Benimde bugn tek kazandıran kanalım vardı kitapsızın biri cekmis bide f***g atmıs. Bu zor gunlerde Allahım sen ıslah et ne diyim. Allaha havale ediyorum. 10 aydır acık kanal hic kimsenin bilmedigi kategoriler ifşa oluyor.
Hocam sizin kanaldamı forumdaki partnerlerden birine bağlıydı?Benimde bugn tek kazandıran kanalım vardı kitapsızın biri cekmis bide f***g atmıs. Bu zor gunlerde Allahım sen ıslah et ne diyim. Allaha havale ediyorum. 10 aydır acık kanal hic kimsenin bilmedigi kategoriler ifşa oluyor.
Hocam sizin kanaldamı forumdaki partnerlerden birine bağlıydı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.