Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Beyler kac video atiyorsunuz ? Hic kapanma yasamadim superonline mi kullaniyorsunuz 6 gun onceki 17 kanaldan 1 tanesi kapandi oda teliften gerisi saglam

Mobil Mesaj

Dünden beri 2 kanalım spamdan gitti, ikiside ayrı networklere bağlıydı.Gördüğüm kadarı ile partnerde daha çabuk kapanıyor kanallar.2 ay uğraş partnere sok 10 günde kapansın [emoji20]

Mobil olarak gönderildi.

Patır patır kapanıyor benim kanallar. Sizde durumlar nasıl?

dünden beri bir durum olduğu belliydi kanalların aboneleri falan güncellenmiyor görünüşte kontrol panelinden görebiliyoruz fakat kanala tıkladığımızda dünden beri sabit demek ki sebebi buymuş.

dünden beri bir durum olduğu belliydi kanalların aboneleri falan güncellenmiyor görünüşte kontrol panelinden görebiliyoruz fakat kanala tıkladığımızda dünden beri sabit demek ki sebebi buymuş.

Ama konuda çok bi hareket yok hocam, bana özgü bi durum da olabilir.

Kategori benzer muhtemelen hocam. Bendede 8-10 kanal var patlayan bu gün. Kontrol ettim kanalları hepsi aynı kategoriden. f**gcilerin işidir gibi geliyor bana. Diğer hiçbir kategorimde sıkıntı yok çünkü

Kategori benzer muhtemelen hocam. Bendede 8-10 kanal var patlayan bu gün. Kontrol ettim kanalları hepsi aynı kategoriden. f**gcilerin işidir gibi geliyor bana. Diğer hiçbir kategorimde sıkıntı yok çünkü

Aynen olabilir hocam şimdi dikkat ettim benimkilerde belli kategorilerde özellikle.

Aynen olabilir hocam şimdi dikkat ettim benimkilerde belli kategorilerde özellikle.
Şimdi kanalları kontrol ettim niye kapanmış diye tamamında bi video yt topluluğu topluluğu tarafından uygunsuz işaretlenmiş aynı dakka kanal gitmiş. Kısacası Adam kategoriyi temizliyor anlaşılan. İşin garibi bu kanalların çoğuyla geçen gün enbiyaya başvurmuştum. 1 aydır tek sorun yoktu kanallarda her birinde 80-100k izlenim var. Başvuru yaptıktan sonra patlamaya başladı kanallar. Bakalım bir iki tane daha var başvurduğum ama sağlam olan onlarda giderse hiç iyimser düşünemeyecem bu kez.

Şimdi kanalları kontrol ettim niye kapanmış diye tamamında bi video yt topluluğu topluluğu tarafından uygunsuz işaretlenmiş aynı dakka kanal gitmiş. Kısacası Adam kategoriyi temizliyor anlaşılan. İşin garibi bu kanalların çoğuyla geçen gün enbiyaya başvurmuştum. 1 aydır tek sorun yoktu kanallarda her birinde 80-100k izlenim var. Başvuru yaptıktan sonra patlamaya başladı kanallar. Bakalım bir iki tane daha var başvurduğum ama sağlam olan onlarda giderse hiç iyimser düşünemeyecem bu kez.

Düşünmeyin zaten kendi kategorim ifşa oldu tam 1 yıldır kimse çalışmıyordu ne zaman başvuru yaptım partnerlere pat önce 3k özgün abone olan 2 kanalımda toplulukdan kapandı her halde yt otomatik dedim, sonra bir baktım birebir aynı isimle 1 gün sonra kanal açılmış.Ben bunda bir şey ararım arkadaş.Quizde de aynı içeriği çalışıyordum fakat kopyalama topluluk olmuyordu da peki şimdi niye forumdaki partnerlere başvuru yapınca kopyalama olmaya başladı.Çok yakındır forumda iyice sesler yükselecek.Bir değil iki değil bu.O kadar araştır bul herifin teki gelsin önce topluluk atsın sonrada yerine geçmeye çalışsın.

Mobil olarak gönderildi.

Son düzenleme:
Benimde bugn tek kazandıran kanalım vardı kitapsızın biri cekmis bide f***g atmıs. Bu zor gunlerde Allahım sen ıslah et ne diyim. Allaha havale ediyorum. 10 aydır acık kanal hic kimsenin bilmedigi kategoriler ifşa oluyor.

Benimde bugn tek kazandıran kanalım vardı kitapsızın biri cekmis bide f***g atmıs. Bu zor gunlerde Allahım sen ıslah et ne diyim. Allaha havale ediyorum. 10 aydır acık kanal hic kimsenin bilmedigi kategoriler ifşa oluyor.

Aynen öyle hocam.Bu dertden bende müzdaribim birileri elimizdekini almak için uğraşıyor.Alıyorda.

Mobil olarak gönderildi.

Hocam sizin kanaldamı forumdaki partnerlerden birine bağlıydı?

Hocam sizin kanaldamı forumdaki partnerlerden birine bağlıydı?

evet öyleydi ama bağladığım partner firmasıyla alakalı bi durum değildir bu heralde. ama bu ş....ler yine türemeye başladı. Cidden bu zor günlerimizde hala böyle yapıyorlar. Dicek kelime bulamıyorum insanlıklarına.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri