Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
benim de eski tarihli 60 civarı kanal kapandı son 2 günde, şu kıyım bitse de rahatlasak

16 kanal kapanmış. Bir kısmına video bile yüklemedim, içine dahi girmedim. Bir kısmına da video ekledim. İlginç

[MENTION=10061]sequieros[/MENTION] 5 tane var.1 tanesi büyük ihtimal düştü ondan eminim fakat diğerlerinde sıkıntı yok. Kanalları bağlar bağlamaz kapanıyo demedim hocam. Böyle 3-4 gün geçiyor sonra teker teker gidiyorlar.

spama düşünce bazen hemen, bazen 2-3 saat sonra bazen de 1 gün sonra kapandığını biliyorum başıma geldi çünkü. Ama 3-4 gün sonra diyorsan ben dahil bir çok kişi gibi sen de toplu kapanmalardan nasibini almışsın o zaman.

Valla beyler bana kalırsa mail aldığınız kişilerin hatalı partilerine denk geldiniz bence. Genel olsa daha fazla kişi mesaj atardı yada uzaktan izliyolar durumları.

benim bi adsn 3 kanal kapanmış alt kanalları açık reklam var hesabınız geçiçi olarak askıya alındı diye mail gelmiş.üçünüde tamamen sildim adsense spama düşmüşmüdür.ödeme alabilirmiyim.

benım ekstradan 3-5tl kazandırn cıgı kanalları gıtmıs yenı gordum,onemsız.. asıl gıden uzdu

tek kanal tek adensemi çalışmamız lazım napmamız lazım bilmiyorum biri kapanınca hepsi kapanmaya çözüm lazım

tekrar kontrol ettim bende bugün.benim kapananlar hep yeni tarihli,son parti mallarından.eskilerde hiçbişey yok...hepside ya boş ya yeni video attıgım kanallar.video attıgım kanallarda reklamlar kapalı,biyere baglı degiller,izlenim desen varla yok arasında.

tekrar kontrol ettim bende bugün.benim kapananlar hep yeni tarihli,son parti mallarından.eskilerde hiçbişey yok...hepside ya boş ya yeni video attıgım kanallar.video attıgım kanallarda reklamlar kapalı,biyere baglı degiller,izlenim desen varla yok arasında.

kimden aldınız?

sizde mi sabırlıdan almıştınız hocam

bugüm toplu kapanma yaşayan oldumu kanal baglıycam adsenseye korkudan baglayamıyorum

Arkadaşlar dünden beri 3 kanalım kapandı isterseniz kanalları bı kontrol edınız .

" Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı. "

Arkadaşlar dünden beri 3 kanalım kapandı isterseniz kanalları bı kontrol edınız .

" Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı. "

Dostum münferit olayları genel bir hava içine sokmayın. 10+ kanalın kapanıyorsa hortlat bu konuyu. Dünden beri 3 kanal kapanması toplu kanal kapanması mı oluyor? Tek seferde 10+ kanal kapandığında dahi hortlatmadım şu konuyu.

Dostum münferit olayları genel bir hava içine sokmayın. 10+ kanalın kapanıyorsa hortlat bu konuyu. Dünden beri 3 kanal kapanması toplu kanal kapanması mı oluyor? Tek seferde 10+ kanal kapandığında dahi hortlatmadım şu konuyu.
Toplu kanal kapanması benim bildiğim birden fazla kişinin kanal kapanmasından dolayı oluyor 1 kişinin değil :) benim kanallar peş peşe bir birinden ayrı kanallardı kapandı tamam sen 10 kanal kapanınca yaz ben miileti uyarımde .

Toplu kanal kapanması benim bildiğim birden fazla kişinin kanal kapanmasından dolayı oluyor 1 kişinin değil :) benim kanallar peş peşe bir birinden ayrı kanallardı kapandı tamam sen 10 kanal kapanınca yaz ben miileti uyarımde .

teşekkürler bilgilendirme için 3 kanal toplu kapanmaya girer doğrsunu yapıyorsun sen.

Farklı adsenselerde 2 kanalım kapandı google yolunu buldu kanallar kapat kesinti yüksek yap 1 ay bekle sonra adsenselere banlat ne güzel İstanbul

2 adsensedeki tüm kanallar mevta.Rahat durmuyo youtube.Bari adsenseleri spama düşürmeseler.Yılbaşına kadar bize rahat yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri