benim de eski tarihli 60 civarı kanal kapandı son 2 günde, şu kıyım bitse de rahatlasak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet hocamGeçmiş olsun hocam.. Bütün kanalları aynı pcden mi yapmıştınız?
[MENTION=10061]sequieros[/MENTION] 5 tane var.1 tanesi büyük ihtimal düştü ondan eminim fakat diğerlerinde sıkıntı yok. Kanalları bağlar bağlamaz kapanıyo demedim hocam. Böyle 3-4 gün geçiyor sonra teker teker gidiyorlar.
tekrar kontrol ettim bende bugün.benim kapananlar hep yeni tarihli,son parti mallarından.eskilerde hiçbişey yok...hepside ya boş ya yeni video attıgım kanallar.video attıgım kanallarda reklamlar kapalı,biyere baglı degiller,izlenim desen varla yok arasında.
sizde mi sabırlıdan almıştınız hocamtekrar kontrol ettim bende bugün.benim kapananlar hep yeni tarihli,son parti mallarından.eskilerde hiçbişey yok...hepside ya boş ya yeni video attıgım kanallar.video attıgım kanallarda reklamlar kapalı,biyere baglı degiller,izlenim desen varla yok arasında.
Arkadaşlar dünden beri 3 kanalım kapandı isterseniz kanalları bı kontrol edınız .
" Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı. "
Toplu kanal kapanması benim bildiğim birden fazla kişinin kanal kapanmasından dolayı oluyor 1 kişinin değilDostum münferit olayları genel bir hava içine sokmayın. 10+ kanalın kapanıyorsa hortlat bu konuyu. Dünden beri 3 kanal kapanması toplu kanal kapanması mı oluyor? Tek seferde 10+ kanal kapandığında dahi hortlatmadım şu konuyu.
Toplu kanal kapanması benim bildiğim birden fazla kişinin kanal kapanmasından dolayı oluyor 1 kişinin değilbenim kanallar peş peşe bir birinden ayrı kanallardı kapandı tamam sen 10 kanal kapanınca yaz ben miileti uyarımde .
teşekkürler bilgilendirme için 3 kanal toplu kapanmaya girer doğrsunu yapıyorsun sen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.