Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
9 kanalım gümlemiş. Çoğu da adsense bağlı kanallardı.

Kapanma şuan olmadı bende fakat farkeden birşey yok yeni açtığım adsense olsun eskiden açık olan olsun Click sayısı çok az, sadece ben mi bu sorunla karşılaşıyorum acaba :/

1 adsense bağlı kanal gitti artık silmiyorum nasıl olsa kesinleşmiyor silsem de...

Kapanma şuan olmadı bende fakat farkeden birşey yok yeni açtığım adsense olsun eskiden açık olan olsun Click sayısı çok az, sadece ben mi bu sorunla karşılaşıyorum acaba :/
Ayni sorun bendede var 5k goruntulenme 4 5 tık var kactane adsanse bu halde

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı bela bende de var. Geçici olarak hesap kapandı diyor. Neden geçici kapattılar ki ? itiraz edince açacaklarmı acaba ?
Şu youtube Türkiye' ye şube temsilcilikaçsada hatalarımızı artık görsel ve sözlü anlasak. Herkes yapıyor bizim yaptığımız çalışmayı. Ama bizim kadar bu youtubeden çeken bir milletde yok.

Son düzenleme:
2 adsense hesabımda 1er tane kanal baglıydı,ayakda kalan son 2 kanal yani bunlar.bugün 1 tanesi daha gitti.3,5 yıllık kanaldı,son 2 yılda içine hiç girmedim dahi.her ay adsensede düzenli 150tl bırakırdı.bi anda patlama filanda yaşamadı,eskisi gibi devam ediyordu ki bugün o da diger arkadaşlarına katıldı ne yazıkki.1 adsense hesabıma baglı 1 tane kanal kaldı şuan elimde :(

kapanmalar web adsenselere de sıçradı. gözlemlerim bunlar. ayriyetten 2 yıllık kanalım kapandı. hangi mantıkla bunlar yaşanıyor anlamıyorum gerçekten.

2 adsense hesabımda 1er tane kanal baglıydı,ayakda kalan son 2 kanal yani bunlar.bugün 1 tanesi daha gitti.3,5 yıllık kanaldı,son 2 yılda içine hiç girmedim dahi.her ay adsensede düzenli 150tl bırakırdı.bi anda patlama filanda yaşamadı,eskisi gibi devam ediyordu ki bugün o da diger arkadaşlarına katıldı ne yazıkki.1 adsense hesabıma baglı 1 tane kanal kaldı şuan elimde :(

hocam güncelleme yaptılar birkaç gündür kanal baglanmıyordu. ama son zamanlarda sizin gibi uzun ömürlü kanalların kapanması ilginç. geçenlerde özgün 6 yıllık kanalı kapanan oldu. bu kadar kıyım,güncelleme atlatmış kanallar nasıl oluyor da bu sefer sebepsiz kapanıyor. Bu acaba köklü bir spam güncellemesinin habercisi mi ? yoksa tamamen kafalarına göre kanal mı kapatıyorlar sırf içerikler güncel kalsın diye mi eski kanalları da kapatıyorlar

geçmiş olsun hocam
spam çalışınca ne yazık ki, kanalı yapayım her ay nasıl olsa getirisi olur mantığı olmuyor malesef sürekli kanal yapmak gerekiyor
gerçi özgünleri bile kapatan bir google'dan söz ediyoruz ya, hayırlısı.

benimde en iyi kanallarım uçtu kesinleşen paralar vs..

peki kesinleşen paraları alabiliyor muyuz acaba?

benimde en iyi kanallarım uçtu kesinleşen paralar vs..

peki kesinleşen paraları alabiliyor muyuz acaba?

Eğer adsense bir sebepten kapanmazsa alabilirsiniz hocam.. Kanallar kapanıyorda adsenseler spama düşüyormu? sorun burda... spama düşürüp ödeme öncesi bir temizlik yaparlarsa o zaman yıkım olur..

Eğer adsense bir sebepten kapanmazsa alabilirsiniz hocam.. Kanallar kapanıyorda adsenseler spama düşüyormu? sorun burda... spama düşürüp ödeme öncesi bir temizlik yaparlarsa o zaman yıkım olur..

tek kanal tek adsense 1 yıllık 8k aboneli 3milyon izlenimli kanal.
Telifsiz çerçevesiz eski videolar .. hiç bir anlam vermedim ben :s

Malum Bir Kaç Aydır Kesinleşme Sıkıntısı Çekiyoruz. Bu Ay Toplu Kesinleşme Yaşayan Arkadaşlar Bence Dikkatli Olmalı... Bu Google Kesinleştirdiği Paraları Ödememek İçin Hesapları Spama Düşürebilir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri