Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
2 kanalda bende gitti bunlarda sorunluydu zaten adsense gösterim az sayıyordu to 0.50 lilerdeydi falan sizlerde de reklam sorunu olanlarmı kapanıyor yoksa sorunsuzda kapanıyormu

kanal kapanmalari cosmus durumda ocak ayi yaptigim adsenselerin %80 i kapali an itibariyle, Aralikda bu oran %90 idi

yeni eski fark etmeksizin %90 adsense kapandı.

kapatıyoruz.. bi müddet ara vermekte fayda görüyorum

bence bu kadar önlem almaların sebebi sahte tık ile bazı kişilerin günde milyon dolar kaldırdığı haberi

hatta görüceksiniz sırf bu yüzden adsense artık kapanana ödeme yapmıcak

Son düzenleme:
8bin kanaldan 1 kanal kapandı o da adsenseye bağladığım 1.2milyon izlenmeli kanal.ADSENSE pişmanlıktır.

Bu gece ard arda 4-5 tane de benden gitti, hatta bos kanallardi, resmen diyor ki calismayin arkadas

bu seferki kıyım değil bildiğin kıyamet olmuş kanal kalmadı zaten benim bu şekilde kapanmalar devam ederse ve 11 şubatta kapanan kanallar kesinleşmezse spam artık bitmiş demektir

@mNote, üstad sizce youtube heroes devreye girmiş olabilir mi?

Mesajın Dikkatimi Çekti. Fikrimi Belirtmek İstedim. Heroes Tezi Bana Çok Mantıksız Geliyor. Heroes Senin Benim Gibi Kullanıcı. Dünya Çapında Binlerce Adsenseye Bağlı Kanallar Kapanıyor. Bu Heroeslerin işi Olsa Adamlar Yemeden içmeden PC Başında Durması Gerektiğini Düşünüyorum. Heroesi Bence Büyütmemek Lazım Gözümüzde. Hele Bu Kapanmalarla Alakasının Olacağını Aklımızdan Çıkarmalıyız.

https://www.youtube.com/watch?v=Wh_1966vaIA

Mesajın Dikkatimi Çekti. Fikrimi Belirtmek İstedim. Heroes Tezi Bana Çok Mantıksız Geliyor. Heroes Senin Benim Gibi Kullanıcı. Dünya Çapında Binlerce Adsenseye Bağlı Kanallar Kapanıyor. Bu Heroeslerin işi Olsa Adamlar Yemeden içmeden PC Başında Durması Gerektiğini Düşünüyorum. Heroesi Bence Büyütmemek Lazım Gözümüzde. Hele Bu Kapanmalarla Alakasının Olacağını Aklımızdan Çıkarmalıyız.

https://www.youtube.com/watch?v=Wh_1966vaIA

heroes olsaydı, yani kullanıcıların yaptığı birşey olsaydı eğer partnere bağlı kanallar da uçardı. Tamamen yazdıkları bir algoritma sonucu oluyor diye düşünüyorum.

2 Hafta önce bağladığım en çok izlenen 3 kanal kapanmış,
En önemlisi Yeni açılmış adsenselerde kapanma yok 21inden sonra sayfa görüntülenme sayısı 4/1e düşmüş ilginç yanı reklam gösterimi aynı oranda ama Tıklanan reklam oranı ise net olarak %95 eksik...

bu aralaryt yı unuttum keyfıme bakıyorum... yt ye bakıp canımı sıkacagıma.. kazanmayıda unuttum..
arada uc bes kanal yapıp atıyorum kenara.
kapananları da sılıyorum kontrol edıp..

2 kanal uçmuş benim günlük iyi gösterim alıp click sayısı yüzünden 10tl getirenler, üzüldüm mü hayır

adsensede büyük bi sorun var bağlanan kanal uçuyor boş dolu farketmiyor. partner tekliflerini bekliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri