Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Arkadaş youtube'da o kadar adsense yeni açılan kanal var hiç bir şey olmuyor (spam,özgün) ama biz bağlıyınca patlıyor!!

Aylardır acık olan kanalı dün bagladım bugun kapanmış. :D

amerikan adsense'e bağlı 3 hane kazandıran 2 kanal daha patladı, böylece hiçbişey kalmamış oldu. bırakmanın zamanı geldi galiba o gün bugün

Temiz ip li vds ile yapınca da aynı kapanma mı yaşanıyor ?

Ona göre İp mi değiştireceğim.

Arkadaşlar benim düşüncem kanallar adsense bağlanınca 10 gün içinde youtube botları kanalı tarama yapıyor. ve kanal spamsa kapatıyor. cep telefonumdan parkta çarşıda dışarda videolar çektim onla bir kanal açtım kanal 20 gün oldu hala kapanmadı ama ondan önce ve sonra açtıgım spam kanalların hepsi gitti :) başka bir ayrıntı bu kapanma olayları olmadan önce adsense bağlı spam kanallarım duruyor.

Sonuç : Youtube spamı bitirirse eğer büyük hit kaybı yaşıyacaktı. ama spam yaparak para kazananlara verdiği paranın önüne geçemiyordu. hem spama izin verip hemde para vermemek için bir yol bulmalıydı. ve sonuç olarak 2017 yılında yeni bir güncelleme ile spam videolardan para kazanmak isteyenlere videoların para kazanmasını aktif etmesi için adsense bağlatma zorumlulugu getirdi. böylelikle adsense bağlandıktan sonra kanalı youtube botları spam kontrolünden geçirecekti ve spamsa kanalı kapatacaktı ve başka bir ayrıntıda para kazanmak istemeyip spam yapanlara izin vermiş olacaktı. böyleliklede büyük hit kayıpları yaşamamış olacak ve istediği iki şeyide gerçekleştirmiş olacaktı düşüncesindeyim.
Hocam güzel yazmışınız, ama para kazanmak istemeyen neden spam yapsınki.

2 yıldır partnere baglı kanalı çıkardım geçen gün,bi adsense e bagladım.kanal 3 yıldır açık,2 küsür yıldırda partnerdeydi ve hiçbi sorunu yoktu.adsense e bagladıkdan 3-4 gün sonra kapandı.para kazandıran bi kanal degildi,içinde bisürü slayt videosu vardı,kendi yaptıgım.

2 yıldır partnere baglı kanalı çıkardım geçen gün,bi adsense e bagladım.kanal 3 yıldır açık,2 küsür yıldırda partnerdeydi ve hiçbi sorunu yoktu.adsense e bagladıkdan 3-4 gün sonra kapandı.para kazandıran bi kanal degildi,içinde bisürü slayt videosu vardı,kendi yaptıgım.
hocam yeminle söylüyorum benim toplamda 22 tane slayt kanalım gitti 15 gün içinde. tüm videoları kendi sunucumda yapmıştım. gerçi yedekleri bende var. ama kabul edilir birşey değil.

2 tane özgün kanal yaptım şuanda adsenseye bağlıyamıyorum sanki adsenseye bağlamak binadan aşağıya atlamak gibi geliyor :)

Spam yapmak tam bir saçmalık haline geldi zaten kanalları kapatınca parayı da kesinleştirmiyor ne anladık biz bu işten, tamamen özgün olmak dışında herhangi bir güncelleme gelmezse youtube işi buraya kadarmış.

özgün cok guzel.
bence biran once zaaman kaybetmeden gelin yerinizi özgünde alın ılerıde kafanızı cok vurursunuz...

özgün cok guzel.
bence biran once zaaman kaybetmeden gelin yerinizi özgünde alın ılerıde kafanızı cok vurursunuz...

hocam özgün de kapanıyor 1 ay önce benim kanalım kapandı açtırdım tekrar kapandı şuan attım maillere cevap bile vermiolar :)

Hiç kazandırmayan kanalları da kapatmışlar sabah sabah.

3 aydir para kazandiran partnerde olan , daha once 2 sene para kazandigim kanali ucurmuslar bugun hicbi skntisi yoktu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaw bunlar nasıl buluyor arkadaş bu kanalları ya valalhi billahi sanki 1 tane ortagımız var o tek tek söylüyor youtubeye bu kananllar spam diye :D o kadar artık pes diyorum yani :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri