Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
durum tam bo.k olmaya başladı. spamın olmadığı alanlara yönelme zamanı gemiş.

yaklaşık bir haftadır hiç adsenseye bağlanmamış olanlar da gitmeye başladı bende. sizde de durum öyle mi?

yaw sen 2 yıldır hiç dokunulmamış kanalı neden kapatırsın anlamamki. adsenseye bağlı günlük 1-2 tl getiriyordu :)
yine 3 kanal mefta oldu.

Spamın kralını yapan 60.000 80.000 aboneli kanalları neden ellemiyorlar? Adam her gün video atıyor üstelik

Ana mailler sağlam , videosuz alt kanallar bile duman olmuş.. Mail bile yok.. Aklım gitti..

almanya adsensesine kanal bagladım gecen ay 20 gün sapasaglam durdu reklamdır kapanmama felan sıkıntı olmadı.Dedim dur bi tr adsenseine tasıyım parayı tr den alalım diye ocagın 30 un da tasıdım. Subatın ikisinde tekrar almanya adsensesine tasıyacaktım ki bi baktım kanallar uçmus.Bunu tek almanya adsensesi üzerinde denemedim 3 tane almanya - 3 Türkiye adsensesi üzerinde denedim ayrı ayrı yani. fakat hepsi kapanmıs.Burda benim gördügüm kadaruyla tr adsenseleri ile ilgili ciddi bir sıkıntı var.Almanya adsensinde payoner ile 2000 Euro dan fazla alan var mı acaba onu merak ediyorum.Eger varsa payoner sıkıntı çıkarmıyorsa artık hep almanya adsensesi çalısacagım daha fazla ayakta kalıyor.

almanya adsensesine kanal bagladım gecen ay 20 gün sapasaglam durdu reklamdır kapanmama felan sıkıntı olmadı.Dedim dur bi tr adsenseine tasıyım parayı tr den alalım diye ocagın 30 un da tasıdım. Subatın ikisinde tekrar almanya adsensesine tasıyacaktım ki bi baktım kanallar uçmus.Bunu tek almanya adsensesi üzerinde denemedim 3 tane almanya - 3 Türkiye adsensesi üzerinde denedim ayrı ayrı yani. fakat hepsi kapanmıs.Burda benim gördügüm kadaruyla tr adsenseleri ile ilgili ciddi bir sıkıntı var.Almanya adsensinde payoner ile 2000 Euro dan fazla alan var mı acaba onu merak ediyorum.Eger varsa payoner sıkıntı çıkarmıyorsa artık hep almanya adsensesi çalısacagım daha fazla ayakta kalıyor.

almanya adsenselerini ben de merak ediyorum

1 tane kanalım uzun zamandır adsenseydeydi kapanmış

---------- Spam Engelliyici 20:09 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

sizin ne zaman kapanmış ?

Aralık ayının son haftası kapandı itirazları peşpeşe gönderdim 24 saat sonra ilgileniriz diye otomesaj gönderdiler 1 hafta sonra açtılar. Şimdi yine 2 şubat ve tam 1 ay sonra yine aynı vuku ile karşı karşıyayım. Google'ın sistemi gerçekten saçmalamaya başladı. Özgün kanal da olsa durduk yere bir şey söylemeden kapanması çok canımı sıkıyor.

daha yeni kanal kapandı ama ana kanal hala ayakta :D bri böyle olsun alt kanal gitsin sonra tekrar açarız, mühendis çoçuklar artık ne çekiyorsa kafaları karışmış her türlü şeyi deniyorlar :D

2 kanal uçmuş click sayısı bozuktu zaten adsensenin, click-izlenim vs düzeldi mi adsensenin arkadaşlar yoksa sorun devam ediyor mu ?

daha yeni kanal kapandı ama ana kanal hala ayakta :D bri böyle olsun alt kanal gitsin sonra tekrar açarız, mühendis çoçuklar artık ne çekiyorsa kafaları karışmış her türlü şeyi deniyorlar :D

Hocam bende de aynı durum var , alt kanallar bugün gitmiş , geçen ayın bütün kazancını toplayan bütün kanallar gitmiş diyebilirim.. Ama ana kanallar sağlam.. Şimdi diken üstündeyim.. Geçen ay da kapanan kanallar oldu ama %17 kesinti yaşadım.. İnşallah bu ay da alırız.. Kesinleşmeye kadar kanser olucam galiba.. Geçen ay almış mıydınız alt kanalların ödemelerini , büyük bi kesinti var mıydı yoksa?

Hocam bende de aynı durum var , alt kanallar bugün gitmiş , geçen ayın bütün kazancını toplayan bütün kanallar gitmiş diyebilirim.. Ama ana kanallar sağlam.. Şimdi diken üstündeyim.. Geçen ay da kapanan kanallar oldu ama %17 kesinti yaşadım.. İnşallah bu ay da alırız.. Kesinleşmeye kadar kanser olucam galiba.. Geçen ay almış mıydınız alt kanalların ödemelerini , büyük bi kesinti var mıydı yoksa?
geçen ay 2 adsense'den biri kesinleşmişti, şimdi eski bir adsense ile devam ediyorum bakalım ne olacak bu ay

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri