tr adsense miydi ?
Tr adsense
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tr adsense miydi ?
8 kanal gümledi farklı 4 adsense de kanallardı temiz adsenseler di hatta birinde sorun olur diye videoları silmiştim aynı kategori partnerde sorunsuz devam ediyor... her kanal farklı vds ip ile açılmıştı... daha ne diyeyeyim 2 yıllık kanallara yazık oldu...
yeni tr adsense ayın 4. de kanal bagladım bugün 1 hafta oldu ve kapanmış üstelik kazancı da çok degildi günlük 2-3 tl anca zaten test için baglamıştım bu işlerin iyice tadı kaçtı adsense baglamadıgım kanallar kaya gibi yerinde duruyor, yabancı adsenselerde durum nedir acaba
hangi ülke hocam adsenseyabancı adsensede 7 kanal bağladım 2si benden kaynaklı kapandı zor bir içerik ondan diğerleri 6 gündür ayakta
adsenseye mi bağlıydı hocam bunlar?27 adet kanal su anitibariyle mevta.
hangi ülke hocam adsense
Tr adsenseye kanal bağlamayın denildikçe inatla kanal bağlıyorsunuz... kanallara yazık , uğraşınıza yazık
yok elde yabancı adsense kardesim. yabancı adsense icinde herkes farklı konusuyor kimin ne dedigi belli degil. sallayan sallayana
Tr adsenseye kanal bağlamayın denildikçe inatla kanal bağlıyorsunuz... kanallara yazık , uğraşınıza yazık
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.