Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Tr çalıştığım çok uzun zamandır içinde video olan pasif kanalıma +20 videolar yüklemeye başladım. kazançlar günlük 100 lirayı bulmustu. sadece 1 adet Dünya engeli gelmişti. kanal 1 hafta kadar o şekilde devam etti. Sonrasında iyi render alınmamıs 3 videoya DE geldi. 1-2 saat sonra kanal patates oldu.

sorun çözülmüştür, heroes yöneticileri kanalları uçuruyor, yt bi zahmet edip nedenini açıkladı, kısaca heroes bitmeden bu iş bitti.

Arkadaslar ozur dilerim ama konuyu kapanan adsenseli kanallarin analizinr cevirmesek? Konu toplu kapanmadir ve siz her yazdiginizda bazilari kiyim mi var diye dusunuyor

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E vet adsense sorunları konusundan girersek iyi olur

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açıklama kısmına websitemin linkini eklediğim 10 tane kanalım bugün kapanmış bu kanallar adsenseye bağlı değildi. bu iş nereye varacak anlamadım gitti. Web sitem kadın moda sitesiydi. Neden böyle yapıyor youtube? Ayrıca videolar slayt videolardı kendi yaptığım videolar.

açıklama kısmına websitemin linkini eklediğim 10 tane kanalım bugün kapanmış bu kanallar adsenseye bağlı değildi. bu iş nereye varacak anlamadım gitti. Web sitem kadın moda sitesiydi. Neden böyle yapıyor youtube?

Uzun zamandır girilmeyen kanallara senin yaptığın gibi girip topluca açıklamada, başlıkta veya etikette değişiklik yapmak, kanalları uçurabiliyor. Ancak burada en önemli husus kanal maillerinin ne şekilde açıldığı. Özellikle link girecekseniz, linkleri googlenin kendi link kısatması olan https://goo.gl/ site üzerinden kısaltıp işlem yapınız. Linklerinizi ham hali ile yapıştımayınız

Son düzenleme:
Uzun zamandır girilmeyen kanallara senin yaptığın gibi girip topluca açıklamada, başlıkta veya etikette değişiklik yapmak, kanalları uçurabiliyor. Ancak burada en önemli husus kanal maillerinin ne şekilde açıldığı. Özellikle link girecekseniz, linkleri googlenin kendi link kısatması olan https://goo.gl/ site üzerinden kısaltıp işlem yapınız
hocam aynı şekilde açılmış gmail hesaplarım var. onlara da video yükledim adsenseye bağlı değil bu kanallar ve halen açık. sadece link eklediğim kanallar uçmuş. Ben şöyle yaptım videolarım kısmında tüm videoları seçtim toplu olarak link ekledim.Kanalllarda takipçi sayısı gözükmeyecek şekilde ayarladım. ve toplu olarak videoların istatistiklerini gizledim. Hocam sizce youtube açıklama kısmına girilen linkleri botlarla takip mi ediyor?

hocam aynı şekilde açılmış gmail hesaplarım var. onlara da video yükledim adsenseye bağlı değil bu kanallar ve halen açık. sadece link eklediğim kanallar uçmuş. Ben şöyle yaptım videolarım kısmında tüm videoları seçtim toplu olarak link ekledim.Kanalllarda takipçi sayısı gözükmeyecek şekilde ayarladım. ve toplu olarak videoların istatistiklerini gizledim. Hocam sizce youtube açıklama kısmına girilen linkleri botlarla takip mi ediyor?
Hayır hocam burada önemli olan husus gmail açılış şekli. Gmailleriniz kara listede olan bir cihaz üzerinden açılmış. Sizinkisi incecik bir kıl üzerinden uçurumdan düşmemek için karşı tarafa geçmek gibi birşey...
Kanallarınızda yapacağınız toplu değişiklik sizi uçurumdan aşağı itmiş. Ancak bunu kesin olarak gmailden olmuş diyemem. Mesela bende şöyle oluyordu, gmailleri kendiö açarken toplu şekilde açıklamada veya başlıkta değişiklik yaptığımda hemen birkça videoya anlamsızca topluluk gelip kanalım kapanıyordu.

Hayır hocam burada önemli olan husus gmail açılış şekli. Gmailleriniz kara listede olan bir cihaz üzerinden açılmış. Sizinkisi incecik bir kıl üzerinden uçurumdan düşmemek için karşı tarafa geçmek gibi birşey...
Kanallarınızda yapacağınız toplu değişiklik sizi uçurumdan aşağı itmiş. Ancak bunu kesin olarak gmailden olmuş diyemem. Mesela bende şöyle oluyordu, gmailleri kendiö açarken toplu şekilde açıklamada veya başlıkta değişiklik yaptığımda hemen birkça videoya anlamsızca topluluk gelip kanalım kapanıyordu.
anladım hocam. şimdi öncelikle google kısaltma linkini deneyecem. kanala toplu olarak hiçbir müdahalede bulunmayacam. bir de telefon doğrulama yapmayacam. bütün riskleri minimuma indirip kanalları gözleyecem.

Son düzenleme:
Aynı içerik 3 farklı yere attım
1 tr 1 ing 1 almanya tr olan 5. Gun kapandı diğerleri açık tr adsenseleri yaza kadar nadasa bırakıyorum

benim boş kanallarda 2-3 günde bi 1 tane gidiyor,üstelikte spamdan kapandının yerine bu hesap silinmiştir filan diyor son kapananlarda.ama ne tr ne abd nede uk adsense hesaplarına baglı kanallarda kapanma yaşamadım 1 haftadır çok şükür.tr adsense e baglı olanda 5.günü çıkarmaz diyordum ama 7-8 oldu,hala duruyor fakat heran kapanacak gözüyle bakıyorum o da ayrı bi mesele tabi :)

An itibariyle kanallarımın hepsi kapandı. Toplam 58 tane kanal hepsi minimum 5 ay üstü kanallardı. Yeni Açtım 2 Hafta İçinde Kapanan Kanalları söylemiyorum bile o zaten genel bir sorun herkeste var. Moraller sıfır zaten kapanan kanalların parasınıda alamıyoruz uzun bir süre youtube spama mola veriyorum. Bakalım nadasa çekilme vakti geldi bana göre site işlerine daha çok ağırlık verecem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri