Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sorun çözülmüştür, heroes yöneticileri kanalları uçuruyor, yt bi zahmet edip nedenini açıkladı, kısaca heroes bitmeden bu iş bitti.
E vet adsense sorunları konusundan girersek iyi olurArkadaslar ozur dilerim ama konuyu kapanan adsenseli kanallarin analizinr cevirmesek? Konu toplu kapanmadir ve siz her yazdiginizda bazilari kiyim mi var diye dusunuyor
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
açıklama kısmına websitemin linkini eklediğim 10 tane kanalım bugün kapanmış bu kanallar adsenseye bağlı değildi. bu iş nereye varacak anlamadım gitti. Web sitem kadın moda sitesiydi. Neden böyle yapıyor youtube?
hocam aynı şekilde açılmış gmail hesaplarım var. onlara da video yükledim adsenseye bağlı değil bu kanallar ve halen açık. sadece link eklediğim kanallar uçmuş. Ben şöyle yaptım videolarım kısmında tüm videoları seçtim toplu olarak link ekledim.Kanalllarda takipçi sayısı gözükmeyecek şekilde ayarladım. ve toplu olarak videoların istatistiklerini gizledim. Hocam sizce youtube açıklama kısmına girilen linkleri botlarla takip mi ediyor?Uzun zamandır girilmeyen kanallara senin yaptığın gibi girip topluca açıklamada, başlıkta veya etikette değişiklik yapmak, kanalları uçurabiliyor. Ancak burada en önemli husus kanal maillerinin ne şekilde açıldığı. Özellikle link girecekseniz, linkleri googlenin kendi link kısatması olan https://goo.gl/ site üzerinden kısaltıp işlem yapınız
Hayır hocam burada önemli olan husus gmail açılış şekli. Gmailleriniz kara listede olan bir cihaz üzerinden açılmış. Sizinkisi incecik bir kıl üzerinden uçurumdan düşmemek için karşı tarafa geçmek gibi birşey...hocam aynı şekilde açılmış gmail hesaplarım var. onlara da video yükledim adsenseye bağlı değil bu kanallar ve halen açık. sadece link eklediğim kanallar uçmuş. Ben şöyle yaptım videolarım kısmında tüm videoları seçtim toplu olarak link ekledim.Kanalllarda takipçi sayısı gözükmeyecek şekilde ayarladım. ve toplu olarak videoların istatistiklerini gizledim. Hocam sizce youtube açıklama kısmına girilen linkleri botlarla takip mi ediyor?
anladım hocam. şimdi öncelikle google kısaltma linkini deneyecem. kanala toplu olarak hiçbir müdahalede bulunmayacam. bir de telefon doğrulama yapmayacam. bütün riskleri minimuma indirip kanalları gözleyecem.Hayır hocam burada önemli olan husus gmail açılış şekli. Gmailleriniz kara listede olan bir cihaz üzerinden açılmış. Sizinkisi incecik bir kıl üzerinden uçurumdan düşmemek için karşı tarafa geçmek gibi birşey...
Kanallarınızda yapacağınız toplu değişiklik sizi uçurumdan aşağı itmiş. Ancak bunu kesin olarak gmailden olmuş diyemem. Mesela bende şöyle oluyordu, gmailleri kendiö açarken toplu şekilde açıklamada veya başlıkta değişiklik yaptığımda hemen birkça videoya anlamsızca topluluk gelip kanalım kapanıyordu.
Kaynak var mı hocam ? (Doğru ise 1 bardak soğuk su)
Edit:
http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/112879-youtube-heroes-kanal-askiya-almasi.html
60kanalım kapanmış hepsi 4 adsenseye baglıydı
Ülke neydi tr adsensemi?
Benimde 1 adsense kapandı 15 yıllık web tr adsenseydi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.