Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 ünde 55 kanalım ddaha kapandı. kapanmalar tekrar mı başladı ben de mi sorun var?
2 günde 55 kanal masallah hocam hele bu zamanda
Bu Vietnamlıları Gözümüzde Büyütmemek Gerekli ama Biri İle Sohbet Esnasında Şu Mesajı Yazmıştı...
![]()
yazdığı tarihler dışında da kanalım kapandı. youtube merkezi dışında hiç kimse şu anki işleyişi bilemez. tamamen uydurma yazılar.
yok hocam destan yazdım yüzde yüz içerikler kendi tarafıma aittir diye kameramla çektiğim videolar öyle slayt düzenleme videolar felanda değil açmadılar.cvp geldi böyle karar verdik yotube ekibi diye.çok emek özgün gerçekten spam kanallarımda kapanma yok anlamadım ben bu işi yavaş yavaş özgüne kayayım artık dedim.oda böyle oldu.sizede geçmiş olsunbenim de kapandı 2 haftadır açtıramadım umarım sizinki açılır
yok hocam destan yazdım yüzde yüz içerikler kendi tarafıma aittir diye kameramla çektiğim videolar öyle slayt düzenleme videolar felanda değil açmadılar.cvp geldi böyle karar verdik yotube ekibi diye.çok emek özgün gerçekten spam kanallarımda kapanma yok anlamadım ben bu işi yavaş yavaş özgüne kayayım artık dedim.oda böyle oldu.sizede geçmiş olsun
öyle yapcam bakalım hayırlısıdenemeye devam et benim 1 kanalıma da açılmıcak dediler 2.5 ay sonra açıldı
Takip ettiğim 30k, 50k ve üzeri aboneye sahip, hatta birkaçı 200k üzeri abonesi vardı, onlarca spam kanal dün açıkken bugün kapatılmış. BU kanalların en kötüsü 8 aylıktı. Aralarında 3 yıllık olanlarda vardı. Bir kısmı adsense bir kısmı parner bir kısmı ise boştaidi. Yüksek aboneli kanallara sağlam temizlik tsunamisi başladı sanırım.
aynen hocam,benimde 20-100k arası aboneli 7-8 tane takip ettigim büyük spam kanal bu sabah kapatılmıştı.
Bu seferki kapanma bir başka idi. Özellikle hiçbir yere bağlı olmayan yüksek aboneli kanallarda kapandı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.