Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
aynı hesaptan video yüklediğim tüm kanallarım kapandı video yüklemediklerim hala ayakta

1 kanalda benden gitti
bu deneme yaptıgım kanal sayısı 20 oldu arkadaşlar size yemin bile edebilirim kanala ünlem geldimi radara girdiniz demektir aynı içerikden dolar yakmadan 400 video attım 1 aydır ölece izlenim alıyorlar 30 video attıgım ve 11 tanesine ünlem gelen aynı içerikli kanal az önce kapandı.

çok gariptir ki agustos ayı boyunca,özellikle deneme yaptıgım yani zaten büyük ihtimal kapanıcak dedigim kanallar harici kanalım kapanmadı.kullandıgım tüm botları iptal edip,vdslerden manuel upload yaptım bu ay boyunca ve 1 kanalım dahi kapanmadı henüz.demekki çalışma şeklimizde önemli kapanmalarda sadece kanalın açılışı degil çünkü kanallar farklı kişilerden alınma.

çok gariptir ki agustos ayı boyunca,özellikle deneme yaptıgım yani zaten büyük ihtimal kapanıcak dedigim kanallar harici kanalım kapanmadı.kullandıgım tüm botları iptal edip,vdslerden manuel upload yaptım bu ay boyunca ve 1 kanalım dahi kapanmadı henüz.demekki çalışma şeklimizde önemli kapanmalarda sadece kanalın açılışı degil çünkü kanallar farklı kişilerden alınma.
VDS den atarken tek ip ile bircok kanala yükleme yapıyor musun ?

Arkadaşlar, her kanalınıza 50-75 video atın, 30 tane kalsa yeter zaten kategoriniz iyi ise.

VDS den atarken tek ip ile bircok kanala yükleme yapıyor musun ?

bu arada botlara karşı birisi degilim ama bota çok kanal eklemeklede alakalı olabilir,onu ekliyim önce.eskiden mesela youploader botuyla vdsden 1 gün içinde 8-10 kanala upload yapıyordum,genelde 3-5 kanaldan sonra bi bakıyordum biraz önce video attıgım kanallar kapanmış.şimdi vdslerden hergün sadece 1 kanala upload yapıyorum.bide kanallara gir,çık yapmıyorum artık.vdslerde 5-6 tarayıcı kuruluydu hepsine 1er tane kanal ekledim.hergün bi tarayıcıdan upload yapıyorum sadece.1 günde 110dan fazla video attım 2-3 gün önce,bişey olmadı hala ayakda kanal.
[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] , partner kanallardada geçerli mi bu söyledigin?orada ünlem görmüyorumya,ondan soruyorum.yoksa sadece adsense mi çalışıyorsun?

bu arada botlara karşı birisi degilim ama bota çok kanal eklemeklede alakalı olabilir,onu ekliyim önce.eskiden mesela youploader botuyla vdsden 1 gün içinde 8-10 kanala upload yapıyordum,genelde 3-5 kanaldan sonra bi bakıyordum biraz önce video attıgım kanallar kapanmış.şimdi vdslerden hergün sadece 1 kanala upload yapıyorum.bide kanallara gir,çık yapmıyorum artık.vdslerde 5-6 tarayıcı kuruluydu hepsine 1er tane kanal ekledim.hergün bi tarayıcıdan upload yapıyorum sadece.1 günde 110dan fazla video attım 2-3 gün önce,bişey olmadı hala ayakda kanal.
[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] , partner kanallardada geçerli mi bu söyledigin?orada ünlem görmüyorumya,ondan soruyorum.yoksa sadece adsense mi çalışıyorsun?

sadece adsense çalışıyorum , partnerde var ama gereksiz sadece deneme lerimde kullandıgım kanallar. ve size çok rahat söleye bilirim 10 ünleme yakın gelen kanal gidiyor. ayrıca dünya geneli gelen videolarda dolar yakmadan itiraz bölümünden içerikden para kazanmıyorum seçeneğini tıklayınca blocked kalkıyor. kalkmayan videolarda oluyor ve yanıt olarakda videodan para kazanmıyor olabilirsiniz ama size yükleme hakkını tanımaz. diye cevapda çıkabiliyor ben taktım o bölüme onu çözücem bir şekilde hin filimlerinde başarılı oluyorum ama diğerlerinde bbiraz zor. konu yolundan saptı kusura bakmayın :)

8 tane kanalımın para kazanması kapatıldı Content Id den Dolayı herşey yine silbaştan :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri