Kanallar uctu inşAllah yeni bir kıyım gelmiyordur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni yenecem youtube![]()
VDS den atarken tek ip ile bircok kanala yükleme yapıyor musun ?çok gariptir ki agustos ayı boyunca,özellikle deneme yaptıgım yani zaten büyük ihtimal kapanıcak dedigim kanallar harici kanalım kapanmadı.kullandıgım tüm botları iptal edip,vdslerden manuel upload yaptım bu ay boyunca ve 1 kanalım dahi kapanmadı henüz.demekki çalışma şeklimizde önemli kapanmalarda sadece kanalın açılışı degil çünkü kanallar farklı kişilerden alınma.
Arkadaşlar, her kanalınıza 50-75 video atın, 30 tane kalsa yeter zaten kategoriniz iyi ise.
VDS den atarken tek ip ile bircok kanala yükleme yapıyor musun ?
gidiyo kanal gidiyo ünlem den giidiyor 10 günde gitmese 15 gün son gidiyor.
bu arada botlara karşı birisi degilim ama bota çok kanal eklemeklede alakalı olabilir,onu ekliyim önce.eskiden mesela youploader botuyla vdsden 1 gün içinde 8-10 kanala upload yapıyordum,genelde 3-5 kanaldan sonra bi bakıyordum biraz önce video attıgım kanallar kapanmış.şimdi vdslerden hergün sadece 1 kanala upload yapıyorum.bide kanallara gir,çık yapmıyorum artık.vdslerde 5-6 tarayıcı kuruluydu hepsine 1er tane kanal ekledim.hergün bi tarayıcıdan upload yapıyorum sadece.1 günde 110dan fazla video attım 2-3 gün önce,bişey olmadı hala ayakda kanal.
[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] , partner kanallardada geçerli mi bu söyledigin?orada ünlem görmüyorumya,ondan soruyorum.yoksa sadece adsense mi çalışıyorsun?
ağzından yel alsın, hepimizin kanalları uzun soluklu olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.