Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Zaten olması beklenen bir şeydi bu kıyımlar

3 sende çoğalan spamcı sayısını hesap edersek açılan onca çöp kanalla baş etmesinin başka yolu da yok youtube için.

TBM ve TO daki istikrarsızlığın sebebi de bu olabilir. Kıyım olduğu zaman izlenimler artıyor. Kıyım bitip kanallar çoğalınca izlenimler geri düşmeye başlıyor. Buda haliyle değerlerede yansıyor...

Topluluk flag olaylarından etkilenenler gerçekte içerik sahibi olmayanlar aslında ve youtube un buna çözüm getirmesini beklemek yanlış olur. Tabi istisna kapanan özgünler hariç tutuyorum...

Scamcılara bişey olduğu yok 1m , 2m lik sahte videolar yt de cirit atıyor. Birşey düzelteceklerse önce onlara el atsınlar.

Scamcılara bişey olduğu yok 1m , 2m lik sahte videolar yt de cirit atıyor. Birşey düzelteceklerse önce onlara el atsınlar.

Belki şehir efsanesi ama ben bazılarının bu kapanmayı çözdüğünü iyice kanıksadım çözenlerinde google da çalışanların ya da bu işe epey gönül vermiş kişiler olduğunu düşünüyorum

ne denersem deneyim hit günlük 50k e gelince tak kapanıyor

üyeyi gizle liste dışı yap site ekle ülke engelle fayda vermiyor flagçılar çok istikrarlı adam büyük ihtimal bota günlük hiti 30k hiti geçenleri bul diyor belli kategoride sonra tak tak tak indiriyor :(

Patron yine işçi çıkarmaya başlamış bakalım nereye kadar gidicek?

bir adsense ime bağladığım kanal 1-2 saat geçmeden kapanıyor.ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum.

bende yorumumu yapayım. 1 ay önce ilk spam'dan kapanmayı gördükten sonra ardı arkası çorap söküğü gibi geldi. her ay bütün sistemi komple tertemiz 0 dan oluştururum hiçbirşekilde eski sistemle alakası bile yoktur. fakat uzun zmaan boyunca çözemedim bu işi. ne yaptıysam patır kütür kanallarım kapanıyordu. denemediğim varyasyon kalmadı. en sonunda kanalı başladığı bitirdiği yerde bırakmaya karar verdim. kanalları quize soktuğumda artık kendi bilgisayarımla girmiyorum. mac ip çerez format v.s hiçbişey fayda etmedi bu şekilde çözdüm ben. şu anda tek tük kanal kapanması yaşıyorum. ondada aşağı yukarı sebebini tahmin edebiliyorum artık. + olarak dipnot tavsiyem, her ay bütün sisteminizi eskisiyle alakası olmayacak şekilde yenileyin. sunucunuzu ip adreslerinizi yeni formatlanmış şkeilde alın. çünkü şüphe güzel şeydir işi sağlama almakta fayda var ;)

Mailleri satın mı aldın yoksa kendin mi actın ?

yaklaşık 75 tane onaysız kanal alıp 50 tanesini text+ ile onayladım her kanala aveanın temiz ipsi ile girdim opera gizli sekme kullanmıştım. Kanalların çoğu da 12 tane 4 farklı lokasyondaki vds lerden onay işlemi yapmıştım onlarda gitmiş Sağlık olsun kalanlarla yola devam

Son düzenleme:
1 tanede benden kapanms oda flag :( ama çok garip daha 50 izlenmeyi bile geçememişti

En sağlam 4 aydir odeme aldıgim kanal spmadan kapanmis :( aylardir kanala bisey olmasin diye giris yapmiyordum :(

Benimde aylık 5 hane kazandıran kanal sabah kapanmış spamdan. 3 aydır sorun çıkarmayan bir kanaldı, gece videoların birisine telif gelmiş ardından sabah 9 civarı flag ten kapatılmış. Açılır umarım...

Benimde aylık 5 hane kazandıran kanal sabah kapanmış spamdan. 3 aydır sorun çıkarmayan bir kanaldı, gece videoların birisine telif gelmiş ardından sabah 9 civarı flag ten kapatılmış. Açılır umarım...
Geçmiş olsun kardeşim. En kısa zamanda açılır umarım...

Mesajı Tapatalk ile gönderdim...

Eski yeni,az kazandıran çok kazandıran hiç farketmiyor artık her kanal gidebiliyor

Benimde videomu flaglayıp sildirmişler. Buradan yazıyorum flag atanlar attığınız o flaglar ile kazandığınız paraları yiyemeyecek hale gelirsiniz inş. başka birşey demiyorum.

15 partner 20 normal partnere bağlamak için beklettiğim 3 adsens olmak üzere 38 kanalım bir anda gitti :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri