Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi. Peki ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar herkez bi fikir sölemiş ama bu durumlarda maç başka bi sahada seyircisiz olarak kaldığı dakikadan devam eder (%95)

aslında bu kaldığı yerden tekrar edilme olayı benim ilk aklıma gelendi. Sonra baktım Güntekin Onay "yönetmelikte 3-0 hükmen yazıyor" falan filan dedi.

''fener şampiyon olamasın diye trabzona maç satanlarıda konuşmak gerekir'' şu cümleye takıldım hocam kastettiğiniz takım hangisi bilmiyorum ama eğer Galatasaray'dan bahsediyorsanız 2010-2011 sezonuna bakmanızı rica ediyorum 16 mağlubiyet almış bir takımdan bahsediyoruz biz o sezon lig sonuncusuna bile yeniliyorduk kimseye maç verecek durumumuz yoktu.Olayları konuşmak gerekirse size şu kadarını söyleyeyim şike sürecini Türk medyasından takip etmeyin eğer Türk medyasından takip ederseniz gerçekleri göremezsiniz mesela 8 Mart'ta UEFA yetkililerinin yaptığı konferansta konuşulanları hiç duydunuz mu UEFA yetkilileri açık açık bizim TFF'ye müdahale hakkımız yok bizim için dosya kapandı ve Fenerbahçe'nin FİFA standartlarına göre de ceza alması gerekiyor demesine rağmen bunu Türk medyasında göremezsiniz. Eğer TFF Fenerbahçe'yi sezon sonunda küme düşürmezse FIFA devreye girecek. Bu işin içinde sadece Fenerbahçe değil Beşiktaş ve diğer takımlarda var. Fenerbahçe 2 lig, Beşiktaş ve diğer takımların 1'er lig düşürülmesi isteniyor. Trabzonspor başkanı bunları bildiği için cüretkar açıklamalar yapıyor,taraftarda çıldırıyor mecburen ha bu yaptığı doğru mudur değil midir bilmem ama Aziz Yıldırım'ın kendi taraftarını kandırmasından daha iyidir.Bu söylediğim şeyleri sallamıyorum açık açık konuşulmuş şeylerdir

Turk bsini bu parayla sustururlar ozgur olarak tarafsiz olarak haber yapmazlar.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim hakli peki? Durmadan gider yapan aziz veya haci osmanoglumu? yoksa her mac ana avrat dumduz giden volkan mi emremi yada benzerlerimi? (Herhangi bir takimdaki benzerleri sadece fener degil her takimda var bunlardan.) Evet taraftar hakli kardesim. Taraftari bu duruma getiren bu sahislar. Once bunu gor oyle hakliyi haksizi sec.

ya arkadaşım sen burda neyi savunduğunun farkında mısın sen ilk başta onu söyle.
O taşlardan biri Volkan'a gelse oh iyi olmuş da dersiniz siz.
Holiganlıktan öte bir bok değil yaptığınız.

Gitmişler oraya 22 kişi 1 topun peşinden koşuyo. Youtube varken...

Büyüdüğüm ve yaşadığım yer trabzon ve bir trabzonsporlu olarak bu olaylar üzücü ama kışkırtmalara geldik ve bu olaylar yaşandı.Fenerbahçeliler tahrik ettiler.

Bunun buraya gelmesinin sebebi federasyondur.Hakkımız olan kupayı vermediler.Cidden yazık Trabzon futbol şehridir orda yaşadığım,büyüdüğüm için biliyorum olaylar cidden üzücü

İmzamdan anlaşılacağı üzere Trabzonspor luyum . Yapılanlar tabiki hoş degil . Kapı kolu atmak nedir ya kaldırım taşı atmak nedir orda oynanan alt tarafı bi futbol . Ama lütfen laflarınızı Trabzonspor a değil o kendini bilmez taraftarlara yapın .
İyi akşamlar
arkadaş ben şöyle samimi,dürüst,doğruyla yanlış arasındaki çizgiyi kişisel algılamadan net şekilde gören insanlara hasretim ya.tebrik ederim yorumunuz için.

Turk bsini bu parayla sustururlar ozgur olarak tarafsiz olarak haber yapmazlar.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle CAS'ın Fenerbahçe aleyhine aldığı kararda herkes yanlış bilgi sahibi ve bunu Fenerbahçeli yöneticiler bilerek yaptılar.Fenerbahçeli yöneticilerin şöyle bir açıklaması vardı. ''Avrupa'ya yaptığımız başvurularda karar mercileri TFF'nin gönderdiği belgeler üzerinden değerlendirme yaptı o yüzden ceza aldık.'' bu açıklama bir yandan doğru bir yandan yanlış. UEFA vs. davaları evet TFF'den aldığı hakim savcı kaydıyla inceledi ve TFF'nin ceza verdiği bir kulübü masum çıkarma ihtimalleri %10 bile değil ama CAS davaları savcılıktan,hakimlerden aldığı belgelerle değil kendileri 0'dan başlayarak incelerler yani CAS bağımsız karar verir kendi kararını kendisi verir.

arkadaş ben şöyle samimi,dürüst,doğruyla yanlış arasındaki çizgiyi kişisel algılamadan net şekilde gören insanlara hasretim ya.tebrik ederim yorumunuz için.

Teşekkür ederim hocam sağolun . Eğer Fenerbahçe ye ders vermek istiyorlarsa bu ders eşkiyalık dersi değil futbol dersi olmalı . Napalım o hadsiz bazı taraftarlar yüzünden olan klübe oluyor .

Olaya "Trabzonspor taraftarı çok kaba, çok saldırgan hebele höbölö" şeklinde bakan şahıslar at gözlüklerini çıkartmalılar bir an önce.
Trabzonspor taraftarının bu yaptıkları holiganlık falan değildir, Anarşidir.

Fener taraftarı polis aracını devirip yaktığı zaman; Türk Polisine taşla sopayla saldırdığı zaman bunun adı neydi? sözde Türk medyası ne dedi olaylar için?
Bir takım Trabzonspor taraftarı fener otobüsünü taşlamış, camını kırmış, bir kısmı sahaya yabancı madde atmış (kapı kolu mevzusu için daha önce yorum yapmıştım, "mirkelam - asuman şarkısını dinleyin anlarsınız). falan filan.

Eee istanbulda sahaya 70'lik rakı şişesi atıldı şundan bir kaç sene önce...

Sahaya yabancı madde atılması, takım otobüslerinin taşlanması (ki Türkiye'de kendi takımının otobüsünü (yanlışlıkla) taşlayan taraftar bile var) falan bunlar olağan şeylerdir. Olağan olmaması gerekir, ancak bu böyledir.

Trabzonspor taraftarının bu akşam yaptıkları holiganlık sayılamaz, "kokuşmuş bir sisteme karşı başkaldırı" olarak bakılması gerekir bu olaylara.

"Sözde otoriteler adaleti sağlayamazsa ANARŞİ BAŞLAR".

Uefa'nın, Cas'ın onayladığı "ŞİKE"yi futbol fenerasyonu onaylayıp gerekli cezaları vermezse Trabzonspor taraftarının yapmış olduğu bu anarşist eylemler gün geçtikçe artacaktır.

2011-2012 sezonunda 4lü finalde Trabzonspor-Fenerbahçe maçını Avni Aker'de izledim, o zaman yapılanlan 1 birim ise, bu akşam yapılanlar 10 birim'dir.

Eğer fenerasyon haklının hakkını teslim etmezse bu anarşist tutum 100 birim'e ulaşır bir sonraki maçta. Fenerbahçe takımı "KORKUDAN AVNİ AKER'E GELEMEDİĞİ GÜN"ler yaşanacaktır...

Olaya "Trabzonspor taraftarı çok kaba, çok saldırgan hebele höbölö" şeklinde bakan şahıslar at gözlüklerini çıkartmalılar bir an önce.
Trabzonspor taraftarının bu yaptıkları holiganlık falan değildir, Anarşidir.

Fener taraftarı polis aracını devirip yaktığı zaman; Türk Polisine taşla sopayla saldırdığı zaman bunun adı neydi? sözde Türk medyası ne dedi olaylar için?
Bir takım Trabzonspor taraftarı fener otobüsünü taşlamış, camını kırmış, bir kısmı sahaya yabancı madde atmış (kapı kolu mevzusu için daha önce yorum yapmıştım, "mirkelam - asuman şarkısını dinleyin anlarsınız). falan filan.

Eee istanbulda sahaya 70'lik rakı şişesi atıldı şundan bir kaç sene önce...

Sahaya yabancı madde atılması, takım otobüslerinin taşlanması (ki Türkiye'de kendi takımının otobüsünü (yanlışlıkla) taşlayan taraftar bile var) falan bunlar olağan şeylerdir. Olağan olmaması gerekir, ancak bu böyledir.

Trabzonspor taraftarının bu akşam yaptıkları holiganlık sayılamaz, "kokuşmuş bir sisteme karşı başkaldırı" olarak bakılması gerekir bu olaylara.

"Sözde otoriteler adaleti sağlayamazsa ANARŞİ BAŞLAR".

Uefa'nın, Cas'ın onayladığı "ŞİKE"yi futbol fenerasyonu onaylayıp gerekli cezaları vermezse Trabzonspor taraftarının yapmış olduğu bu anarşist eylemler gün geçtikçe artacaktır.

2011-2012 sezonunda 4lü finalde Trabzonspor-Fenerbahçe maçını Avni Aker'de izledim, o zaman yapılanlan 1 birim ise, bu akşam yapılanlar 10 birim'dir.

Eğer fenerasyon haklının hakkını teslim etmezse bu anarşist tutum 100 birim'e ulaşır bir sonraki maçta. Fenerbahçe takımı "KORKUDAN AVNİ AKER'E GELEMEDİĞİ GÜN"ler yaşanacaktır...

He yav he. Şeref yoksunları, haysiyetsizler, cahiller.

Olayları tasvip etmiyorum ancak taraftar az bile yapmış.
3 yıldır hala hakkı verilmeyen bir takımın taraftarının önüne çıkıp kolay kolay futbol oynayamazsın...

Umarım olaylar daha fazla büyümez. Aksi halde fener Trabzon'dan çıkamaz...

Ek olarak: Bizim taraftar Volkan'a ilan-ı aşk etmiş, siz anlamamışsınız ;)

Mirkelam - Asuman - YouTube
Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş ya.Sizin gibi "adi" insanlar yüzünden yemin ediyorum futboldan soğur olduk.Ordaki senin bi akraban,kardeşin, abin bi sevdiğin olsa aynı cümleleri kurabilir misin? Fenerbahçe takımını sevmeyebilirsin fakat olaya insanı açıdan bakmak lazım, tabi ona bakmak içinde önce insan olmak gerekiyor.
ya arkadaşım sen burda neyi savunduğunun farkında mısın sen ilk başta onu söyle.
O taşlardan biri Volkan'a gelse oh iyi olmuş da dersiniz siz.
Holiganlıktan öte bir bok değil yaptığınız.

Arkadaşım herşeyden önce Volkan ve ordaki oyuncuların bir çoğu Milli Takım oyuncusudur.Gol attıkları güzel kurtarış yaptıkları zaman hepimiz sevinmiyor muyuz?
Ama gel görki burda oh olsun diyen, az bile diyen insanları görüyoruz.İnsanlığımızı unutup yapılanlara hak veriyoruz.Nasıl bir insani değerlere sahip bir millet haline geldik inanamıyorum.

Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş ya.Sizin gibi "adi" insanlar yüzünden yemin ediyorum futboldan soğur olduk.Ordaki senin bi akraban,kardeşin, abin bi sevdiğin olsa aynı cümleleri kurabilir misin? Fenerbahçe takımını sevmeyebilirsin fakat olaya insanı açıdan bakmak lazım, tabi ona bakmak içinde önce insan olmak gerekiyor.

Arkadaşım herşeyden önce Volkan ve ordaki oyuncuların bir çoğu Milli Takım oyuncusudur.Gol attıkları güzel kurtarış yaptıkları zaman hepimiz sevinmiyor muyuz?
Ama gel görki burda oh olsun diyen, az bile diyen insanları görüyoruz.İnsanlığımızı unutup yapılanlara hak veriyoruz.Nasıl bir insani değerlere sahip bir millet haline geldik inanamıyorum.

Adi lafını aynen geri iade ediyorum, ve sizi "aziz yıldıvım demeçleri dinleyip" mest olmaya davet ediyorum...

Varmı başka banlanmak isteyen konuyu kitlemiyorum yazabilirsiniz.

Ne olursa olsun bi tartışmayı fikirlere saygı duymayı,birbrimizi tahrik etmeden yazıp cizmeyi ögrenemedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri