11,08,2014 tarihinden açtıgım aşağıda linki bulunan konuya gelen ve 200 adet maıli günde 40-50 adet olarak teslim edebileciğini bana pm yoluyla belirten bu satıcı arkadasla anlastık.Gece açmıştım konuyu ertesi sabah öğlen 1de mail adresime maıl atıcagını ve en az 40 adet kanal yollayacagını belirtti tamam diyip 200 kanalın ödemesini paypaldan yaptım.
Ertesi gün öğlen 13,30a kadar bekledim kanallar gelmedi pm attım 2-3 saat sonra dönüş yaptı ve sisteminde bir sorun oldugunu 5 saat beklemesi gerekitğini kanal açamadıgını söyledi Gece 1 gibi kanal teslim edeceğini söyledi gene tamam dedim
ve gene gelen giden bir şey yokdu en sonra gece iki gibi tekrar pm attım ve artık beni zor durumda bıraktıgını söyledim yarına en az 40 adet kanal istediğimi söyledim sabah uyandıgımda pm gördüm 25 kanal attım kardeşim açmıs devamını gün içinde yollıyacagını yazmıs ama attıgı maılde 24 kanal vardı 1 tanesi patlak ve şuanda bu arkadas bana 120 kanal teslim etmiş olmalıydı verdiği söze göre ama yollanan kanal sayısı 3 günde 24 kanal oldu
görevlilerden ricam ben arkadasa ulasamıyorum görevli olarak ya sizde davet edin yada bu adamın satıs yapmasını engelleyin ben artık verceği sözlere inanmıyorum kendisinin ya kanallarımı versin yada kullandıgım 23 kanalın parasını düşüp geri kalan 177 liramı geri yollasın
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/43782-200-adet-kanal-alinacaktir.html#post531764