Tunahan06 Nickli Maıl Satıcısından Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahminimce çok sipariş aldı ve altından kalkamadı. Yani böyle dolandırma amaçlı yaptığını sanmıyorum. Ama bir satıcıya yakışmayacak her türlü harekette bulunmuş.

Teslim edemedin neden açıklama yapmıyorsun cevap vermiyorsun adama. Yada neden para iadesi yapmıyorsun...

Tahminimce çok sipariş aldı ve altından kalkamadı. Yani böyle dolandırma amaçlı yaptığını sanmıyorum. Ama bir satıcıya yakışmayacak her türlü harekette bulunmuş.

Teslim edemedin neden açıklama yapmıyorsun cevap vermiyorsun adama. Yada neden para iadesi yapmıyorsun...

Bunun için alışveriş bölümüne girmek için tel / tc ne varsa onay versin ki biraz dolandırmaya korksun hocam

Bana da sıparısını alıcam dıyerek baya bı bekletmıstı. Parayı vermedım fakat onun o sozune guveenerek sıparıs vermemıstım kımseye onun o mozune guvenıp 2-3 hafta bekledım ne skpetan cevap yazdı ne burdan yazdı baskasından almak zorunda kaldım. Acelem oldugunu bıle bıle boyle bos yere bekletmesi sınırlendırdı benı de.

Konusuna da yazdım 12 adet kanal aldım 3 tanesi patlamış çıktı yada kendisi video atılan kanal verdi bana siz video mu attınız dedi ben atmamıştım zaten atsam patlamış demezdim ben de takipteyim.

bi solucan daha allahtan arkadaşların yardımıyla ortaya çıkıyolar

http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/43195-satilik-5-adet-kanal-adsense.html
bu ilandaki 5 kanalı ben almıştım 450tl verdim
kanallar günlük 15tl kazandırıyor diye satmıştı
ancak bana verdiği gün tüm kanallardaki videoların çoğuna eşleşen gelmiş ve para kazandırmıyordu
kendi adsensemi bağladım günlük 1-2 tl anca geliyordu

kendisiyle görüştüm bi süre beklersem yeni kanal verebileceğini söyledi
bende paramı geri istedim ayın 22sinde adsense ona para yolladığında vereceğini söyledi

gülermisin ağlarmısın

11,08,2014 tarihinden açtıgım aşağıda linki bulunan konuya gelen ve 200 adet maıli günde 40-50 adet olarak teslim edebileciğini bana pm yoluyla belirten bu satıcı arkadasla anlastık.Gece açmıştım konuyu ertesi sabah öğlen 1de mail adresime maıl atıcagını ve en az 40 adet kanal yollayacagını belirtti tamam diyip 200 kanalın ödemesini paypaldan yaptım.

Ertesi gün öğlen 13,30a kadar bekledim kanallar gelmedi pm attım 2-3 saat sonra dönüş yaptı ve sisteminde bir sorun oldugunu 5 saat beklemesi gerekitğini kanal açamadıgını söyledi Gece 1 gibi kanal teslim edeceğini söyledi gene tamam dedim
ve gene gelen giden bir şey yokdu en sonra gece iki gibi tekrar pm attım ve artık beni zor durumda bıraktıgını söyledim yarına en az 40 adet kanal istediğimi söyledim sabah uyandıgımda pm gördüm 25 kanal attım kardeşim açmıs devamını gün içinde yollıyacagını yazmıs ama attıgı maılde 24 kanal vardı 1 tanesi patlak ve şuanda bu arkadas bana 120 kanal teslim etmiş olmalıydı verdiği söze göre ama yollanan kanal sayısı 3 günde 24 kanal oldu

görevlilerden ricam ben arkadasa ulasamıyorum görevli olarak ya sizde davet edin yada bu adamın satıs yapmasını engelleyin ben artık verceği sözlere inanmıyorum kendisinin ya kanallarımı versin yada kullandıgım 23 kanalın parasını düşüp geri kalan 177 liramı geri yollasın
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/43782-200-adet-kanal-alinacaktir.html#post531764

Geçmiş olsun kardeş. hiç tanımadığın referansı olmayan birine nasıl direkt 200 mail işi veriyosun hayret ediyorum. Önce 50 tane alıp onun parasını ödeyebilirdin direkt 200 lirada gönderilmezki

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeş. hiç tanımadığın referansı olmayan birine nasıl direkt 200 mail işi veriyosun hayret ediyorum. Önce 50 tane alıp onun parasını gödeyebilirdin direkt 200 lirada gönderilmezki

hocam kanal lazım oldumu oluyor ve şuanda aktif satış yapan kişi sayısı çok az forumda çoğunda stok yok vs gibi durumlar yüzünden böyle arkadaslara muhtaç kalıyoruz neyse olan oldu bakalım gelip bişey diyecekmi arkadası bekliyorum

eleman zaten 19yaşındaymış.kardeşine de kanal açtırıyormuş,kim bilir kardeşi kaç yaşında:D ayrıca 200kanalı tek kişiden almak da zararlı.

http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/43195-satilik-5-adet-kanal-adsense.html
bu ilandaki 5 kanalı ben almıştım 450tl verdim
kanallar günlük 15tl kazandırıyor diye satmıştı
ancak bana verdiği gün tüm kanallardaki videoların çoğuna eşleşen gelmiş ve para kazandırmıyordu
kendi adsensemi bağladım günlük 1-2 tl anca geliyordu

kendisiyle görüştüm bi süre beklersem yeni kanal verebileceğini söyledi
bende paramı geri istedim ayın 22sinde adsense ona para yolladığında vereceğini söyledi

gülermisin ağlarmısın

Ben alacaktim sen almisin. Ticaret anlayisindan da belli olmustu saglam olmadigi. İyiki de alamamisim . Belkide o para kazandiran videolari sildi kalan fazla izlenmeyen videolari birakti bilemeyiz tam olarak ne oldugunu ama gecmis olsun

Geçmiş olsun . Bence 5 mail 5 mail almak en mantıklısı . Bitsin alın bitsin alın . Mailciler tüm gün burlarda zaten

kanal satış konusundaki mesajları görüncede şaşırdım doğrusu.biz içinde 350 lira olan sabit kazançlı kanalı 750ye satamıyoruz adam kuru kanalı 450ye satmış:D

kanal satış konusundaki mesajları görüncede şaşırdım doğrusu.biz içinde 350 lira olan sabit kazançlı kanalı 750ye satamıyoruz adam kuru kanalı 450ye satmış:D

Hocam bazı bu işi bilmeyen arkadaşlarımız o kadar saflarki kim hangi fiyata ne verse araştırmadan alıyorlar maalesef...

[MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] forumdasınız. Konuya bekleniyorsunuz gerekli açıklamaları yapmak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri