Türkiye bunu başarırsa 2050'de süpergüç!

Tahminlerime göre;
2050 yi görmeden 3. dünya savaşı başlayacak.

Ayrıca Kehanetlere göre de;
-Gelecekte çin süper güç olacak. Çini sömürenler sömürge haline gelecek. (x kehaneti)

-Amerika parçalara ayrılacak. Eyaletler bağımsızlığını ilan edecekmiş. (Çin, kore ve ruslar saldıracakmış. amerika bölünerek eyalete ayrılarak çok sayıda amerikan devleti olacakmış.) (XX kehaneti)

-Avrupa türkiyeyi dışlayacakmış tekmeyi vuracakmış. Bu bizim hayrımıza olacakmış. Natodan atılabilirmiş kehanete göre. Bundan sonraki aşamada türkiye 2 gruba ayrılacakmış. Laikler ve müslümanlar olarak 2 grup olacakmış. Türkiye de karışıklıklar olacakmış. (XX kehaneti)

-türkiye suriyeyle düşman olacakmış. amerika ve yahudiler türkiyeye destek verecekmiş. (XX kehaneti)

-Rusya Avrupa da taş üstünde taş bırakmayacak. Bu savaşta savaşın bir kuyruğuda türkiye de olacakmış. Rusya türkiyeden de istanbulu 6 ay işgal edecekmiş. Sonra istanbulu ruslar terk edecekmiş. (Bu arada ben istanbulda yaşamıyom) (XX kehaneti)

-2050 civarı yıllarda müslümanların avrupaya hükmedeceği kehaneti da var. (x kehaneti)
(NOT: Tabii Bunlar sadece kehanet gelecekte neler olacak gözlerimizle görecez)

NOT 2:
Kehanetleri 2 farklı kişilerin söylediğinden x ve xx olarak belirttim. Yani x ve xx kehanetlerini farklı kişiler söylediğinde birbirinden bağımsız olabilir.

Çin zaten süper güç hocam..

O zaman bizim Ankara Üniversitesindekilerin alayı öğrenci değişimi kapsamındaydı yani :) diyecek bir şey yok hocam. rahat 50-60 kişi gördüm o şekil de bizim gidenlerin de hepsi orada para sıkıntısı çekiyor enteresan şekilde giden arkadaşlarım var ama dediğiniz gibi yeterli yardımları almıyorlar fakat 800 tl hibe bizim Türkiye'de yegane yeterli bir yardım zaten esnaf yanında 10 saat çalışan kişiler zor bela alıyor o parayı :) yani onların yaptığı şöyle bizimkiler 300 tl veriyor ya bize onu da geri alıyor bizimkiler de gittikleri ülkeden 300 tl alıyorlar ama onlardan buraya gelenler 800 alıyor işte böyle bir süper güç zekamız var bizim :)

@bulut57 hocam zencilere ettiği muameleyi bilemeyeceğim kendi orada doğma büyüme orjinal amerikan'a ettiği muamele bu nasıl ki sende kürtler var iyi muamele görmüyoruz diyerek ortalığı ayağa kaldırıyorlar orada da zenciler aynı şekil. adam 600 dolar çocuk bakım parası veriyor? senin ki daha bu yıl vermeye başladı 180 tl yeni uygulamaya kondu mu konmadı mı bilmiyorum. şehir değiştirir gibi ülke değişiyor. sen gitmek için 1 ay uğraşıyorsun vize pasaport bunların başvuruları parası falan. orada çocuk bakmak günlük 200 dolar burada bebek bakanlar aylık 1000 tl alamıyor :D daha sayayım mı sana? kırmızı et 12 dolar vatandaşı çok rahat yiyor adamın 12 tlsi senin burada kaç tl? senin devletin 300 tl veriyor kendi üni okuyan vatandaşına o 1500 dolar veriyor staj yaparsa bir maaş veriyor üniversite okuyup staj yaptığı için. ve hibe ediyor verdiğini geri almıyor senin ki dilenciye verir gibi veriyor birde utanmadan geri alıyor maaşından. sen kalkmış kıyaslıyorsun yani kabul edilmesi gereken gerçekler var ama milletçe öncelikle gerçeği kabul etmek adamların bizden 40 yıl ötede yaşadığını görmek gerekiyor teknoloji anlamında da sosyal anlam dada ama daha bunları kabul etmeden kalkmış kıyaslama gereği duyuyorsunuz ne diyor video da 2050 de süper güç olabiliriz diyor :D oda sıradan birinin tahminen yaptığı bir video belki oluruz diye :D adam zaten 50 yıldır süper güç osmanlıdan farkı yok tüm avrupayı Türkiye'yi Irak'ı ABD kontrol ediyor yönetiyor sadece gidip bayrağını dikmemiş bak Rusya'ya ambargo koydu tüm Dünya kabul etti ambargoyu Avrupa Amerika'ya mı ait? cevap resmi olarak ait değil ama yönetim olarak evet sadece içindekilere bakmıyor Osmanlı biz ne yapmışız gitmişiz içindekilere de bakmışız sonrada gelip bizi yıkmışlar fark bu adam senden her türlü daha akıllı sen kalkmış adamla kendini kıyaslıyorsun denecek bir şey yok.

Hocam yazınızın tamamını okumadım öncelik onu belirteyim.
Bizde 2 çeşit sistem var. Burs ve kredi. Bursu devlet hiç bir şekilde geri almıyor. Olayı abartmayın. Krediyi geri alıyor. Bende burs aldım çünkü ondan biliyom. :D Kredi verirse geri adı üstünde kredi zaten.
Bizdeki kırmızı etin fiyatını devlet mi belirliyor. Hayvan satıcıları mı onu bilmek gerekiyor. Birçok ülkede fiyatlar farklı olabilir. Bizde tarım ürünleri ucuzken Azercanda tarım ürünleri pahalı et ucuz.
Amerika asgari ücret miktarı ne kadar? Amerika da ekmek, pirinç, un, tarım ürünleri, ev kirası ne kadar? Sadece kırmızı etle, benzinle veya otomatil fiyat kıyaslaması yapmak doğru olmaz.

Amerika teknolojiyi kendisi üretiyor. Buna bişey diyemeyiz. Kıyaslayamayızda. Bizim halk tembel. O kadar tarla ve araziyi iyi kullanamıyorlar. Bizim tarlalar japonda olsa japonda dünyanın heryerine tarım ürünü satabileceğini söylemiş. Bizdeki çiftçiler ise eşlerini çalıştırıp kendileri köy kahvelerinde, kıraathanelerde okey atıyor. :D Çiftçi arkadaşlarımdan biliyorum.

Teknoloji açısından tembeliz. Üretim yapan yok. birçok insan ufak tefek üçkağıt için program yapıyor. Ona da eksik yapıyorlar mutlaka. Uzun vadeli olmuyor.

tarımsal açıdan zengin sayılırız. 4 iklimi yaşıyoruz. Birçok ülkeye kıyasla çok sayıda tarımsal ürün yetiştirebiliyoruz. 3 kıtaya yakınız. Petrol ülkelerinede yakınız. Birçok ülke arkaplanda ülkemiz için birçok senaryo üretmesine rağmen amaçlarına tam olarak ulaşamıyor. Yetiştirilen Birçok mühendis ve profesörler birçok kez öldürüldü. Kendi insanlarımızdan bazıları kendi menfaatleri için bizi yabancı ülkelere sattı. Ülke sırlarını sızdırdı. Birçok islam ülkesinde iç savaş ve kargaşa çıkarttılar. Ama bizde bunu başaramadılar.

Son düzenleme:
Aha yine süper güç olmuşuz gençler niye haber etmessiniz ?
Dışarıda kan gövdeyi götürüyor her gün şehit haberleri geliyor hükümet herkese düşman Allah sonumuzu hayır etsin :) Ben 17 yaşındayım bırakın süper güç olmayı 2050'yi görürsem atalarıma teşekkür edeceğim :)

Tam pkk bitti diyeceğiz bu sefer suriyeliler toprak isteyecek işimiz zor türkiyede sıkıntı bitmez

Bu ülkede ki insanlarda düşünme altyapısı yok. Kimse düşünmüyor sadece vur-kır. Çakallık, kurnazlık yap. Kısa yoldan köşeyi dön yalakalık yap mantığındalar.. Ve yeni nesil de aynı şekilde devam ediyor. Bazen o kadar gerizekalılık seviyesinde hareketler görüyorum ki soruyorum kendime "Bunlar insansa ben neyim acaba?" Hani yargılamak istemiyorum ama biraz da kendi ellerinde olan şey. Babalarından abilerinden gördüklerini kopyalayıp devam ettirdikleri sürece bu ülke (sağ kalırsa) 2500'de bile süper güç olamaz.

konun siyasi oldunu eminim senden başka düşünen yoktur seni tebrik ediyorum

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

ben siyasi görüşümü yazdim ban yemelik bişey yapmadim siyasal içerik yasaksa forumda konu sahibinin ban yemesi gerekiyor

Tübitak "Ayet okunmuş fasülye"ye bilim ödülü vermeye devam ederse, üniversitelere öğrenciden çok polis konulursa 2050'de şu an ki sahip olduklarımızın hiçbirine sahip olamayız, ülkede bilim adına hiçbir şey yok umursanmıyor, bence hepimizin(bilim adına azıcık da olsa bilgisi olanlar) fırsat bulduğumuz an kaçmamız gerek bu ülkeden

Tübitak "Ayet okunmuş fasülye"ye bilim ödülü vermeye devam ederse, üniversitelere öğrenciden çok polis konulursa 2050'de şu an ki sahip olduklarımızın hiçbirine sahip olamayız, ülkede bilim adına hiçbir şey yok umursanmıyor, bence hepimizin(bilim adına azıcık da olsa bilgisi olanlar) fırsat bulduğumuz an kaçmamız gerek bu ülkeden

bilim adına birşey bulursan merak etme onlar gelip götürüyor

Bilim adına çalışma yapacak mühendislik öldürülüyor hocam zaten. Aselsan mühendislerini araştırabilirsin.Tarihte birçok kez bu tür olaylar türkiyede yaşandı malesep.

Bu arada benim okuduğum üniversitede hiç polis yoktu. Büyük üniversitelerde okulda olay yaratıp okulun huzurunu kaçıran olursa polis gitmesi zorunlu zaten. Bu birçok ülkede aynı. Fransa daki 1 bomba yüzünden hala olağanüstü hal devam edildiği söyleniyor.

Fırsat bulup kaçmak isteyenler içinde şunu söyleyebilirim. 3. dünya savaşı kaçınılmaz zaten eninde sonunda önümüzde 50 yıl içinde olacak.. Kaçağınız yer savaşa katılmayacak bir ülke veya bilinmeyen bir yer köy, kasaba, mağara olursa iyi olur. Çünkü 3. dünya savaşında birçok ülke savaşacak. Zaten şuan iyice ortam gerildi. Çin kore rusya ittifak kuruyor. Japonya, çin anlaşamıyor. amerika, rusya ve kuzey koreye kıl kaptı arkasında çin var diye bişey yapamıyor.. İsrail, filistinle anlaşamıyor. Ukrayna ve rusya anlaşamıyor. Savaş nato ve BM ülkeleri arasında olabilir. türkiyede arada sıkışıp kalıyor. Zaten türkiyenin geçmişte de anlaşamadığı bikaç ülke var. Yunanistan, ermenistan, suriye, rusya, vs vs . Geçen aylarda Kuzey kore lideri de türkiye ye adam olun atom bombası atarım haritan silerim sizi dedi. Bilmediğimiz birçok ülke arasında gerilimler arttı zaten. Afrikada durum nedir bilemiyorum. Zaten islam ülkelerin çoğunda geçtiğimiz yıllarda isyan çıkmıştı. 3. dünya savaşı çıktığında Tekrar aynı şekilde kargaşa olabilir.

Son düzenleme:
Çin zaten süper güç hocam..

Çin süper güç değil, tam işçi kominist ülkesi.Hiç izlediniz mi bilmiyorum belgeselin birisinde gösteriyordu devasa fabrikalar var her fabrikada 50 100 hatta 150 bin işçi var bu işçiler orda yatıp kalkıyor, aileleri ile yakın ilişki yasak haftada 1 gün o da izin gününde görüşüyorlar.Çin hükümeti öyle insanları sönürüyor ki anlatamam yani.İlk iç savaşta ki yakın tarihde bence çıkar çin dümdüz olur.

Gelelim abd ye, abd şöyle yardımlar varmış böyle şeyler varmış diyen arkadaşları okuyorum da Abd hastalan sen hiçbir güvencen olmasın git hastaneye bakıyorlar eyvallah ama ilk işe girdiğinde sosyal numarandan bulup faturanı eve gönderiyorlar.Bedavaya hiç bir şey yok.Filmleri dizileri ile dünyaya öyle mutluyuz burası hayaller ülkesi propagandasını basıyorlar ki anlatamam.

Ülkemizde yolu yordamı biliyorsanız ücretsiz pek çok şey var.Son dönemde özellikle sağlık olsun,belediye hizmetleri olsun ben şahsım adına mutluyum.Siyasete şu parti şunu yapmış bu parti bunu yapmışa bakmam hizmete bakarım.

Avrupa konusuna gelince, avrupa zor ayakda duruyor ekonomiyi almanya götürüyor, işsizlik hat safhada zaten.Ortadoğudan gelenler bir yana ispanyol,italyanlar almanyaya akın ediyor iş için.Şengen bölgesi 1,2 yıl içinde patlayınca ki bence yakındır avrupa da tarihe gömülecek.Sonra birbirleriyle oynarlar.

Mobil olarak gönderildi.

Türkiyede askeri ikdisadi vs hiç bir şey olmasa dahi siyasi olarak dünyadaki en güçlü ülkedir.
orta çin den afrikaya rusyadan amerika kıtasına kadar dünyanın her yerinde bir türk olarak türkçe derdinizi aktarabilir kalpten bir dost bulup işinizi halledebilirsiniz.

Bizim görmedigimiz anlayamadıgımız bu gücümüzü su an süper güç saydıgımız ülkeler zorla saglamaya calışıyorlar bu egemenligi tüm savaşların piskolojik ve siyasi harplerin temelinde bizim coktan sahip oldugumuz şeyi saglamaya çalışıyor süper güç sandıgımız ülkeler.

urumçiden bukana bir koca dünya diyorki kut anadoluda dır başının yoluna baş oluruz

yaşadıgım bir olay ; çin de şangayda bir mescidde çin kökenli bir imam gözlerimin içine bakıp dua ediyor abdülhamite ve sarılıp kaldırın indirdiginiz ümmetin bayragını diyip hüngür hüngür aglıyor...

Demem o dur ki ne zaman biz töremize ve kitabımıza göre yaşamaya başlarsak o zaman dünyanın en güçlü ülkesi ve toplumuyuz
ne zaman terk edersek en rezil toplumuyuz . çünki bizim gücümüz töremiz ve kitabımız

Son düzenleme:
Biz zaten Süper Güçüz Ülkesinde Bu kadar Hain varken Ayakta durabilen başka Ülke varsa söyleyin. Allah Devletimizi Daim Kılsın.

Bu ülkeyi yaşanmaz bulanlar bu ülkeyi yaşanmazlaştiranlardir.

Neyse gülüp geçiyorum :)

Son düzenleme:
Her sene Bor'la çalışan arabayla süper güç olurduk, şimdide bunlar çıkmış.
:D

Bırakın hocam süper gücü felan karşıdaki güçlü olsa ne olacak ki.
Kurtuluş savaşında da kaç ülke birden işgal etmeye çalıştılar edemediler. Doğru düzgün silahımız mı vardı hiç birşeyimiz yoktu imkan yoktu.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Dünyada gelecek yok.. Hayat başka gezegenlerde devam edecek... Hedef uzay olmalı...

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o gücü kullanamadıktan sonra korkak olduktan sonra ne olursan ol boş...

Disaridan bakildiginda, gelecegimizin guvencesi yeni nesil hicte iyi degil. Kac tane genc eline bir kitap alip okuyor, arastirma yeni seyler uretme, en onemlisi insana saygi yok oluyor ulkemizde. Ahlaksizlik, calismadan para kazanma, hep hava atma gibi olumsuz seyler malesef ayyuka cikmis.Oturdugunuz sehre bakin, kac tane fabrika var? Turkiyenin elle tutulur kac tane markasi var? Malesef universiteli cahil bir nesil yetisiyor. 2050 de birakin super guc olmayi, bugunlerimizi aramazsak ne mutlu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri